- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикателства
Всъщност съм съгласна с горното мнение. А и какво означава спирам "сладкото" ?
Сладки не са само вафлите, кроасаните, пастите и т.н. (а шоколадът от тях е най- невреден, поне защото няма тесто в него) Ограничете тях, но има толкова много по- здравословни неща, с които да ги заместите. Например разни сладка/ конфитюри, има нископодсладени, които са и с минимум калории. А шоколад по 1 ред да речем на ден няма да ви навреди, още по- добре, ако е черен разбира се. 70% - вите са вкусни, изключваме вариантите 90-98%.
Не знаех, че може да се яде шоколад.Тогава ще ям черен и аз, но не всеки ден.Не го обичам много.Мислех, че и той е вреден, защото също има захар в него.Иначе аз сладко не ям често.Ако си направя сама овесени мъфини с банани или нещо с мед.Това ми е сладкото.
![]()
То междудругото с времето се свиква на вкуса му. Лятото си купувах един 73%- в началото определено ми горчеше, но след това свикнах и дори усещах сладък вкусА бях опитвала 99%- това, ако ми се наложи да го ям някой ден..............Хапчица от едно парченце и щях да се изповръщам буквално.
Ще си взема 70% тогава.Между другото си взех такъв хляб Вита и е прекрасен!Благодаря много, че ми го препоръчахте.
![]()
![]()
![]()
Oбожавам черен шоколадв хола ми на масата има един отворен,просто си стои там
Но ...държа си на думата,1 месец,след това само шоколад отреве нареме![]()
Предизвиквам се да намеря баланс, особено с храната, защото винаги съм в някакви крайности и най-големият проблем е, че дори когато ям здравословно (демек 99% от времето), ям много. И всичко отива на кино пак.
Иначе отрязването на косата е най-драстичната промяна засега. Оф, и искам още дупки на ухото.. три са ми малко някак..
Ъп-вам темата
Тъкмо бях започнала да се храня здравословно и без никакво сладко и ми подариха шоколад Линдор ... мда, излапах го целия :Д
Вчера ме почерпиха с един бонбон по повод и не се усетих и го изядохМежду другото чак ми стана лошо от него. Отвикнала съм.
Сега мисля да започна някой хранителен режим,ще разгледам фитнес сайтовете. Някой нещо да предложи все пак? Искам да наблягам на протеините.
Веждите ми също (почти) не съм ги пипалаMисля,че след 10-14 дни вече ще може да се поработи върху тях
![]()
^ Кое е по- здравословното в бисквитената торта ? Бисквитите сами ли си ги правите.
О, и аз реших да си взема натурални шоколади. Ядох един 74%, бил от Лидл, което значи, че няма да е скъп като Линдт :д
Това 99% натурален шоколад(така ли беше :Д) звучи готино, интересно ми е да го пробвам :Д
Everything changes, but beauty remains ...
за този ли става въпрос?
http://www.lindt.bg/produkti/excellence/excellence-99
Изглежда прекрасно, а аз принципно хич не обичам шоколад :Д Твърде горчив ли е?
Everything changes, but beauty remains ...
Короната на тъмния шоколад LINDT EXCELLENCE 99% е с най-наситения тъмен шоколад. Силният му аромат и вкусът на пресни какaови зърна се разстилат настойчиво из тялото ви, докато вие се наслаждавате на твърдия шоколадов вкус с ясно доловим примес на тютюнев аромат. Носи със себе си силно усещане, което определено не е за всеки вкус. Изключително тънък, за да се разтопи лесно в устата ви, той ще опита да ви накара да го харесате!
хаха, ама хубаво го написали
какво съм постигнала до сега:
- не съм пушила от месец
- ходя на фитнес минимум 3 пъти в седмицата
- ям здравословно (без пържено и тестено, бял хляб) като рядко се случва да хапна няколко блокчета шоколад.
Доволна съм. :Д
Е кой натурален шоколад става за ядене?![]()
Поставила съм си за цел да отслабна,да се стегна,да откажа сладкото,да намаля кафето...Зимата ми е много трудно да се ограничавам откъм храна![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...