- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикателства
И аз съм така.Минимумът ми е 3 кафета на ден и то доста силни.
Аз те попитах,защото ми се стори,че го казваш във връзка с отслабването,ама не съм разбрала![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Treadmill, stationary bicycle and elliptical. Като вкарваш различни интервали - примерно 1 мин на по-ниско съпротивление (incline and resistance) и след това 1.5 мин на по-високо. Редуваш.
След това - тежести и rowing за ръце. Чакам поне март да стане, че да излизам и да тичам/карам колело навънка. :3 От две седмици съм така, минимум 3 пъти в седмицата, и ми е много добре.![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Майната й на захарта и на пикливите 50 калории. Ракът на гърдата кара косата ми да настръхне.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Склонна съм да приема, да.
Засега съм решила твърдо да правя повече от обикновено домашните упражнения и да се стегна повечко.
От 16.01 се храня здравословно!:Д
Никакво сладко, тестено, пържено .. :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
В началото на тази седмица исках да си подновя храненето без никакво тесто и може би повече от половината вечери майка ми правеше нещо тестено за вечеря .... съдбата явно е против мен![]()
То идеята е не другите да се съобразяват с теб, а ти да си спазваш режима/ целите въпреки 'изкушението', както искаш го наречи :Д
Everything changes, but beauty remains ...
^Така е.B семейството ми постоянно се ядат тестени и вредни неща като цяло, но аз не ги ям.Така че това не е оправдание. :Д
Ако някой ми беше казал преди 2-3 месеца, че ще спра сладкото напълно, няма да пия кафето си със сметана и захар и напълно ще забравя солта, щях да му кажа да се разкара!
Но ето ме сега... храня се както си трябва, тренирам редовно, позволявам си понякога глезотийки (от рода на над 85% какао Линд) на моменти дори не мога да се позная, с голям процент мотивация и хора, които да те надъхват (Наталке) в начинанието всичко е възможно.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Да се похваля, че и аз вече отказах сладкото, освен меда и понякога някой като рожден ден и ме почерпи. А солта съм я спряла отдавна. Но още не съм намерила правилните тренировки за мен.
А вие варените яйца целите ли ги ядете ?
ако тренираш е хубаво преди тренировката да изядеш един белтък, той е протеина който се усвоява най-бързо от организма като цяло...
Колко време г/д преди тренировка ? А жълтъка да го ям ли изобщо ?
малко преди да започнеш...
по принцип знам, че жълтъка е най-ценната хранителна част от яйцето (неутрализирал холестерола), но не бива да се прекалява с него, като цяло до 2 яйца на ден е добре.
Много обичам черния шоколад на Lindt.
Ям твърде много хляб, някаква идея с какво мога да го замествам?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Започни да ядеш черен и не яж топъл хляб. С ориз, киноа и т.н. можеш да го заместиш.