.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 232
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    И аз съм така.Минимумът ми е 3 кафета на ден и то доста силни.
    Аз те попитах,защото ми се стори,че го казваш във връзка с отслабването,ама не съм разбрала

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Е кой натурален шоколад става за ядене?
    75-80% е напълно допустимо за вкусовите рецептори :д

Дриймър, как тренираш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Но знам ,че това количество кофеин ,което поглъщам ежедневно ще ми се отрази след време...и затова
    Евала Аз от пет години се старая да пия кафе по веднъж на ден и да огранича до минимум шоколада.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Дриймър, как тренираш?
    Treadmill, stationary bicycle and elliptical. Като вкарваш различни интервали - примерно 1 мин на по-ниско съпротивление (incline and resistance ) и след това 1.5 мин на по-високо. Редуваш.

След това - тежести и rowing за ръце. Чакам поне март да стане, че да излизам и да тичам/карам колело навънка. :3 От две седмици съм така, минимум 3 пъти в седмицата, и ми е много добре.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    И аз съм така.Минимумът ми е 3 кафета на ден и то доста силни.
    Аз те попитах,защото ми се стори,че го казваш във връзка с отслабването,ама не съм разбрала
    Има връзка и с отслабването :Д .На всяко кафе като сложа по 2 чаени лъжици захар и става опасно.Наскоро четох ,че една ч.л. захар съдържа близо 50 калории ...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз си пия кафето с много малко мед

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Майната й на захарта и на пикливите 50 калории. Ракът на гърдата кара косата ми да настръхне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Короната на тъмния шоколад LINDT EXCELLENCE 99% е с най-наситения тъмен шоколад. Силният му аромат и вкусът на пресни какaови зърна се разстилат настойчиво из тялото ви, докато вие се наслаждавате на твърдия шоколадов вкус с ясно доловим примес на тютюнев аромат. Носи със себе си силно усещане, което определено не е за всеки вкус. Изключително тънък, за да се разтопи лесно в устата ви, той ще опита да ви накара да го харесате!
    Това описание всеедно Криси (PullMeCloser) го е писала. Тя ги пише едни такива възвишени.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Това описание всеедно Криси (PullMeCloser) го е писала. Тя ги пише едни такива възвишени.
    знам коя Криси е :Д
    и нали.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не, не, не за теб, а за всички, дето го четат. Не върви нито да я напиша по ник, нито по име.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Майната й на захарта и на пикливите 50 калории. Ракът на гърдата кара косата ми да настръхне.
    Кофеинът води до рак на гърдата?
    ...
    Сигурно е възможно, ама недей се поддавай на всички професионални изкривявания.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението

Купих си шоколада :Д Наистина е суууууупер горчив, а пробвах част от парченцето, не ми се мисли ако го бях лапнала цялото :Д Но пък мирише и изглежда прекрасно :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Склонна съм да приема, да.
    Засега съм решила твърдо да правя повече от обикновено домашните упражнения и да се стегна повечко.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    От 16.01 се храня здравословно!:Д
    Никакво сладко, тестено, пържено .. :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

В началото на тази седмица исках да си подновя храненето без никакво тесто и може би повече от половината вечери майка ми правеше нещо тестено за вечеря .... съдбата явно е против мен

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    То идеята е не другите да се съобразяват с теб, а ти да си спазваш режима/ целите въпреки 'изкушението', както искаш го наречи :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Така е.B семейството ми постоянно се ядат тестени и вредни неща като цяло, но аз не ги ям.Така че това не е оправдание. :Д

Супер фен Аватара на PIF
    Ако някой ми беше казал преди 2-3 месеца, че ще спра сладкото напълно, няма да пия кафето си със сметана и захар и напълно ще забравя солта, щях да му кажа да се разкара!
    Но ето ме сега... храня се както си трябва, тренирам редовно, позволявам си понякога глезотийки (от рода на над 85% какао Линд) на моменти дори не мога да се позная, с голям процент мотивация и хора, които да те надъхват (Наталке ) в начинанието всичко е възможно.
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Да се похваля, че и аз вече отказах сладкото, освен меда и понякога някой като рожден ден и ме почерпи. А солта съм я спряла отдавна. Но още не съм намерила правилните тренировки за мен.

А вие варените яйца целите ли ги ядете ?

Супер фен Аватара на PIF
    ако тренираш е хубаво преди тренировката да изядеш един белтък, той е протеина който се усвоява най-бързо от организма като цяло...

Супер фен Аватара на wiiwa
    Колко време г/д преди тренировка ? А жълтъка да го ям ли изобщо ?

Супер фен Аватара на PIF
    малко преди да започнеш...
    по принцип знам, че жълтъка е най-ценната хранителна част от яйцето (неутрализирал холестерола), но не бива да се прекалява с него, като цяло до 2 яйца на ден е добре.

Много обичам черния шоколад на Lindt.
    Ям твърде много хляб, някаква идея с какво мога да го замествам?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Започни да ядеш черен и не яж топъл хляб. С ориз, киноа и т.н. можеш да го заместиш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PIF Виж мнението
    Ако някой ми беше казал преди 2-3 месеца, че ще спра сладкото напълно, няма да пия кафето си със сметана и захар и напълно ще забравя солта, щях да му кажа да се разкара!
    Но ето ме сега... храня се както си трябва, тренирам редовно, позволявам си понякога глезотийки (от рода на над 85% какао Линд) на моменти дори не мога да се позная, с голям процент мотивация и хора, които да те надъхват (Наталке ) в начинанието всичко е възможно.
    За мен да спреш сладкото напълно абсолютно не е равно на "храня се както трябва". Трябва да има от всичко, в това е балансът. Без сладко можеш ли да изкараш следващите 30 години?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си