- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикателства
Сладкото специално за нищо не ти е нужно. Не ти трябва, за да постигнеш баланс. Балансът чрез други неща се осигурява. Това е прищявка на човека.
Hayashi, ако ядеш бял, като за начало го замени с пълнозърнест/ ръжен/ типов.
Последно редактирано от tonssy : 02-09-2013 на 10:14
От днес спирам тестените неща, защото се завръщам във фитнеса!![]()
Дрън-дрън
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Цитат, на който случайно попаднах в една статия, точно като за случая: You can go the rest of your life without ever eating another drop of sugar and you will survive just fine. (статията- http://www.weightlossforall.com/8-ha...eight-loss.htm)
Още за бързите въглехидрати:
"Бързо освобождаващите се храни отделят глюкоза по-бързо, давайки внезапен изблик на енергия. Но след високите нива идва спад и може да се почувствате отново уморени или гладни. Бавните въглехидрати освобождават глюкозата по-бавно и се получава постоянен приток на енергия за по-дълго време. Ако се разчита предимно на енергия от бързи въглехидрати, може да се стигне до здравословни проблеми като лесна уморяемост, затлъстяване и развитие на захарен диабет. "
-> Да, фактически бързи въглехидрати НЕ са ми нужни. Както казах- това е само човешка прищявка.
аз си ги ям целите![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз да се похваля за 1 седмица - 2 кг...![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Е напълно възможно си е![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Понеже обстоятелствата са такива и не мога да ям почти нищо - и само мляко,супи ,намачкани картофи,ориз това е .. без сладко,без хляб .... и така .. както казва Поли напълно възможно![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
ами различни клякания ,защото единствената ми цел е да стегна дупето..коремът ми не е отпуснат ,пролетта ще тичам ,за да направя малко релеф)
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Имам нова цел - да усъвършенствам краката и корема си. ;д
Ами момичета според мен не е нужно да правите чак такива лишения като тези спирам сладкото,спирам това иил онова . Всичко е вредно ако се яде в огромни количества пред дивана в хола . Няма лошо човек да си позволявате да яде по 3 парчета черен шоколад ,парче торта или сладолед . Организма има нужда от мазнини и от въглехидрати и от протеини . Не ям мазно и пържено ,да не говорим за тези джунк фууд като бургери и снаксове . Просто не ги обичам дори като дете не съм ги обичала . Сладко много обичам да ям ,но съм си наложила някакви ограничения всеки ден ям сладко например позволявам си малко черен шоколад ,вафличка но винаги по -малко . И запомнете може да звучи клиширано но спорта му е майката няма значение какъв . Ако спортувате редовно няма да имате проблеми да си позволявате сладкото стига да е в ограничени количества . Твърдо против съм всички драстични диети и лишения с подходящо хранене и спорт се постигат много добри резултати .
Колкото до моиет предизвикателства много искам да се видя с къса прическа тип Одри Х. но просто не ми стиска да го направя . А и тази година имам бал дано след това меракът ми още го има .![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-16-2013 на 11:27
А аз си увеличавам тренировките (честота и продължителност) като още повече наблягам на корема ии дупето. Краката си ги харесвам така, оставям ги, продължавам в същия дух![]()
Имам малко странен въпрос.Попаднах на тази картинка и се зачудих защо тези упражниня да се правят преди лягане??? :Д
http://prikachi.com/images/834/5876834d.png
Не знам ;д.
А аз за дупе не знам как вече да тренирам.. отнякъде бях чула, че клековете го ,ъмм ..удължавали. Има ли нещо вярно ?
Аз предпочитам сутрин, на гладно мисля, че е по-добре, но може и да греша,пък ...
Everything changes, but beauty remains ...
Ами и на мен ми стана интересно, защото на картинката пише преди лягане.![]()
PullMeCloser, не грешиш.
^Това, ако искаш да сваляш повече, е по-добре да.
За мен сутрин е невъзможно да тренирам на гладно, не бих издържала- няма какви калории да изгоря, няма откъде.
ето подобна картинка: http://data.whicdn.com/images/525973..._500_large.jpg - просто е някакъв начин за разпределяне на упражненията. Предполагам към онази картинка има още 1-2![]()
Последно редактирано от tonssy : 02-17-2013 на 07:02