- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обеца на езика
някои има ли много ли боли я споделете как проти4а вси4ко
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
стига, де, тя не иска мнение.
иначе по темата - аз нямам, но доста мои приятелки имат, за това ще ти дам малко информация, която са ми казвали те ;д
при пробиването не боляло, след това боляло доста, подува се, не трябва да се пие прясно мляко, защото от него се подува още повече, не е хубаво да се пушат цигари, защото от тях боли /докато не е зараснало, де ;д/
и горе/долу това е, с което мога да ти помогна аз. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Аз имам,така де.. махнах я преди няколко месеца,но още си имам дупка. Не е болезнено изобщо.
Сядаш,дават ти да се джубуриш с лидокаин,изчаква се малко и след това те пробива с абокат.
А след това мен лично не ме е боляло много. Е,нормално е да те боли малко,особено при дъвченето на твърда храна.
След една седмица започваш да се храниш нормално и езикът ти вече е спаднал.
http://www.youtube.com/watch?v=jUNMoxed8ts Щом момичетата не ги боли![]()
гледай това по-добре
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=kWUKRIZmePg
И аз ще си правя за това и аз искам да питам някой неща..
Значи, ако се пробия в петък и остана в приятелка до неделя.. И се върна у нас в неделя ще се забелязва ли много фъфленето в смисъл мога ли да кажа 5 думи на наще без да е все едно съм с шини от 5 минИ искат ли родител там ако си на 15 прим ?
<3 d(ˆˆ)b
Да,искат на някои места.
И защо първо не говориш с вашите?
Относно това дали ще фъфлиш,при всеки е индивидуално. То не е толкова до фъфленето,колкото до странния начин на отваряне на устата ти.Все пак езикът ти ще е подут като мекица!
А забрваих да кажа.. След това поне 2 седмици трябва да се промиваш със сандрин.Малко или много ще им стане странно,защо 15 годишната им дъщеря ползва такова нещо.
Майка ми е против :/ Отвращавали я подобни неща и т.н., познавам си я и няма да ми разреши :/ Явно първата седмица ще говоря с тях по-малко щото иначе няма да стане ... Те няма да знаят за сандрина... А колко пари струва, към 40 лева с обецата са ми казвали, че е.. Така ли е ?
<3 d(ˆˆ)b
оо.. аз съм се пробивала преди 4 години
Тогава май дадох 30,сега ще е около 40 предполагам.
по принцип на повечето места /за които аз знам/ е по 30лв, но все пак навсякъде взимат различно.
http://ask.fm/iwwkaa
Как се целувате с т'ва, бе? :Д
Или да не говорим в леглото какво се случва.. хаха
Мина му модата...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
казват 4е било много яко ама аз имам един вапрос аз и маика ми не е много навита ама аз съм на 19 и у4а в софия та евентуално ако се прибирам да я махам поне първона4ално много ли е голяма дупката и ли4и ли си ина4е не ли4и 4е е много гадно и после оба4е 2 3 6те е големия зор аз предлагам о6те една мацка писа 4е иска да си прави като си направим да поснем снимки а ина4е в софия проверих е около 20 25 лв
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Дупката няма да си личи, но има опастност да зарастне.
дори и ако е махната за 2 3 дена 6тото аз знам една фр която си я бе6е махнала 1 месец и ни6то и няма6е зна4и добре а вярно ли е 4е паржите 2 3 дена мн боли при всеки е ралзи4но
ООО моля ти се пиши нормално. За болката съм описала малко по-горе,ще прочетеш там.
А в началото докато дупката е още прясна,ако махнеш обицата ще зарастне.
добре не не аз след около месец 6те я махам едва ли 6те зарасне а ина4е първо ти слагат медицинска а после си я сменя6 или направо каквато си поискам
Използвай буквите ш и щ!
Еми... няма гаранция,че няма да зарастне.
Първо се слага медицинска дълга обица,защото езикът ти ще се подуе и с късата ще те боли много.
След като спадне и препоръчително веднага да си вземеш къса обица,защото дългата ще преч на говора,на храненето,на зъбите...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
При самото дупчене не боли,след това първата седмица също не мога да кажа,че е болезнено,по-скоро дискомфорт..аз след втората седмица забравих,че я имам... и все пак,когато се сещам,много си я обичам :д
Е за какво ще се пробиваш като ще я махнеш?
При всеки е различно дали боли и дали се подува.
Аз бях подута точно 3 дена,на 4тия вече си ядях всичко.
Моята я имам от 7 години си пробих с огромно желание , все още си я обичам и не мисля,че ще я махна някога,дори без нея фъфлям(тъй като съм свикнала при говор обецата да ми се допира до небцето и малко или много заема място,а без нея езика директно ми се лепва и някак си фъфля).
p.s.Само не си играй с нея първия 1 месец,защото можеш да си разшириш дупката и обецата да ти "клюмне" на една страна.
Наскоро ми обясняваха, че всъщност такова понятие като "медицинска обеца" нямало изобщо понеже като се дупчиш можеш да си сложиш и медицинска стомана, и титан, и общо взето няма някакъв точно определен метал. Важното е да е дълга. :д