.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    Относно Ендометриозата прочетох че причините за получаването и не са напълно ясни,
    Ендометриозата е състояние, при което типична за лигавицата на маточната кухина находка се открива в други участъци на половата система или коремната кухина,Известно е, че лигавицата на маточната кухина търпи циклични изменения, паралелни с хормоналните промени в хода на менструалния цикъл. Причините за възникването : генетични, имунни и хормонални особености с индивидуален характер. Друго предположение е разнасянето на ендометриум при оперативни намеси, в полза на което говори откриването на таква тъкан в обласста на оперативни цикатрикси. Не без основание се обсъжда и смущение в органогенезата и развитието на ендометриум на нетипични места от тъканите предшественици. Не се изключва пренасянето на клетки и по кръвен или лимфен път.
    бе мойто момиче дано да не звуча мн груб , но само като ти чета темите и отговорите ми става ясно , че си компетентна колкото настъпана кайсия . Tака че ти си чети и ми цитирай Wikipedia колкото искаш . Aз ти казвам кви са рисковете, пък ти след като си достатъчно голяма да се ебеш ,значи можеш да си поемеш отговорността и последствията .

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    бе мойто момиче дано да не звуча мн груб , но само като ти чета темите и отговорите ми става ясно , че си компетентна колкото настъпана кайсия . Tака че ти си чети и ми цитирай Wikipedia колкото искаш . Aз ти казвам кви са рисковете, пък ти след като си достатъчно голяма да се ебеш ,значи можеш да си поемеш отговорността и последствията .

Всеки има право да си пуска каквито иска теми,относно Ендометриозата знам какво предствлява и знам че за вско нещо стои известен риск,но казах че ако е внимателен секса от един път може и да се създадат чак такива проблеми.Пиша такива теми защото смятам че тук хората са малко разкрепостени от колкото в истинският живот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си