.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    panda1314
    Guest

Red face съвет за запознанство

Така де исках да споделя моето самотно съществуване Аз съм момиче на 17 години,определям се за добре изглеждаща,сладка.Случва се да има момчета, които да ме харесват,но винаги са напълно неподходящи(никакви сходни интереси и разбирания за живота) и така де не съм имала приятел през живота си,не мисля че съм се влюбвала и дори не съм се целувала до сега .Поради нулевия ми опит с противоположния пол съм и срамежлива ,движа се с момичета тоест нямам контакт с момчета извън даскало.Та така де искам да ви питам просто да чакам ли докато се появи някой(не мисля че е възможно) или какво нз какви са съветите ви за запознаства ,вие какво правите
    да изясня не съм някаква разгонена откачалница просто всички вече са имали гаджета и са във връзка искам и аз да изпитам тръпката и така нататъка

Не бързай. Ако някой ти привлече вниманието, запознай се с него, няма лошо. Но аз съм на мнение, че не трябва това да ти е фикс идея, и да гледаш на всяко срещнато момче като на потенциална половинка. Любовта ще дойде, когато най-малко я очакваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от panda1314 Виж мнението
    Така де исках да споделя моето самотно съществуване Аз съм момиче на 17 години,определям се за добре изглеждаща,сладка.Случва се да има момчета, които да ме харесват,но винаги са напълно неподходящи(никакви сходни интереси и разбирания за живота) и така де не съм имала приятел през живота си,не мисля че съм се влюбвала и дори не съм се целувала до сега .Поради нулевия ми опит с противоположния пол съм и срамежлива ,движа се с момичета тоест нямам контакт с момчета извън даскало.Та така де искам да ви питам просто да чакам ли докато се появи някой(не мисля че е възможно) или какво нз какви са съветите ви за запознаства ,вие какво правите
    да изясня не съм някаква разгонена откачалница просто всички вече са имали гаджета и са във връзка искам и аз да изпитам тръпката и така нататъка
    Интернет е добър вариант, колкото и да го оплюват хората и бла-бла.
    Приятелките ти имат ли приятели момчета? Излизай с тях - така де, приятелките и техните приятели. Озови се в по-голяма компания, в която има и повече от противоположния пол и нещата ще се наредят.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си