.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Изгубени данни във Фотошоп

Здравейте!
    Вчера направих един страхотен колаж на тема "Трети март". Отне ми три дни да го завърша, получи се страхотно. Имах поне 50 елемента от различни снимки. Отидох за 2 мин. в другата стая, за да го покажа на родителите си. Батерията ми е стара и не държи много. Преди това беше постоянно на зарядно, но в момента в който тръгнах да се връщам към стаята си, батерията умря. Обикновено предупреждава, а и дори да се изключи, може да се продължи работата от където е спряла. Да ама не. Всичко ми е изгубено, побеснях! Как мога да ги върна? В самия фотошоп има ли такава опция, знаете ли някаква програма? Моля ви, помагайте, скоро трябва да предам колажа си!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Ако преди да се е изключил лаптопа, не си запаметила PSD-то ще трябва на ново да започнеш да си правиш колажа. Сори
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Точно това е, че не го бях запаметила!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Darth_Komorin Виж мнението
    Точно това е, че не го бях запаметила!
    Няма връщане назад или поне с моя 3 годишен стаж пред PS не съм срещал отговор на този проблем.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Повече от фен Аватара на Je7
    Винаги периодично си запаметявай промените дори и леки да са...
    няма начин да възстановиш нищо сега.

Голям фен Аватара на maistorluk
    I know that feeling...
    Колко съм се нервил и аз за незапаметени промени...
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Град
    Варна
    А все пак да използвам темата. Имам едно PSD, бях кропнал част от него и след това го запаметих и затворих PS. Въпроса ми е тъй като гледам лейърите са си там, но кропнатата част е 20х20 от 2000х1000, как да си върна преди кропа? Пробвах с канвас сайс, но не става. Лейърите са празни....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си