- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Изгубени данни във Фотошоп
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте!
Вчера направих един страхотен колаж на тема "Трети март". Отне ми три дни да го завърша, получи се страхотно. Имах поне 50 елемента от различни снимки. Отидох за 2 мин. в другата стая, за да го покажа на родителите си. Батерията ми е стара и не държи много. Преди това беше постоянно на зарядно, но в момента в който тръгнах да се връщам към стаята си, батерията умря. Обикновено предупреждава, а и дори да се изключи, може да се продължи работата от където е спряла. Да ама не. Всичко ми е изгубено, побеснях! Как мога да ги върна? В самия фотошоп има ли такава опция, знаете ли някаква програма? Моля ви, помагайте, скоро трябва да предам колажа си!
Ако преди да се е изключил лаптопа, не си запаметила PSD-то ще трябва на ново да започнеш да си правиш колажа. Сори
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Винаги периодично си запаметявай промените дори и леки да са...
няма начин да възстановиш нищо сега.
А все пак да използвам темата. Имам едно PSD, бях кропнал част от него и след това го запаметих и затворих PS. Въпроса ми е тъй като гледам лейърите са си там, но кропнатата част е 20х20 от 2000х1000, как да си върна преди кропа? Пробвах с канвас сайс, но не става. Лейърите са празни....
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!