- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Fujitsu.. ?
Здравейте, искам да ви попитам какво мислите за лаптопите - Fujitsu?
Пълна пародиявземаш ли си на върха са dell със конкурента mac ; на средното ниво го вземат hp и вече смотаните
![]()
Два имам и двата нямат грешка.
^ йеп. Първият ми 2007ма е купуван, още работи безотказно. Вторият е от 2010 - пак няма грешка.
Другият ти вариант е HP. Останалото е или излишно скъпо, или боклук.
Винаги ми е голяма драмата с деловете, и рс-тата, и лаптопите - мрежовите карти! - или не поддържат нещо, или драйвърите са трудно откриваеми / за рандъм ос-та.
Иначе, други драми с тях не съм имала. Ползвам настолен и лаптоп дел, на работа, братовчедка ми също е с лаптоп дел - батериите ги сдухахме бързо иначе.
За Fujitsu - нямам опит.
Иначе, HP-тата са много здрави животни, на разумни цени със задоволителни конфигурации - у нас имам два, служебните лаптопи също са HP.
батериите на всички сякаш бързо сдухаха, ама май е от неправилна употреба.
Не сте споменали тошиба - батериите им сякаш държат доста повече, при същите кофти условия, при които са били въпросните делове и хп, за които съм писала горе.
Тъй, май това са ми наблюденията.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз имам Toshiba. Нямат грешка.
аз съм с asus вече 8-ма година и НЕ Е МРЪДНАЛ кучи марка излезе, а какви ли не премеждия изтърпя.... горкия..
Във Fujitsu-то има задължително Fujitsu хард диск. А моят съвет е да бягате от Fujitsu дискове.
А това с марките е тъпотия, хора. Всичко е късмет. Аз примерно нямах голям късмет с ASUS-ки продукти.