Така на 17 години съм майка ми и баща ми са разведени.Майка е в испания се запозна с един, баща ми хвана тук една курва и тя с 2 деца майка и мръсна едното и при майка и другото алкото и е на 2-3 години ли незнам само реве..:@.Намислил съм като завърша 12-ти клас да влизам в пожарната голям живот е там ама може да ме скъсат на психо-теста.Тези аз останах при баща ми да живея имам си стабилна музика и тази овца само му звани че съм пускал музиката аз знам че тя му звани и тои ми се кара.:@ писна ми ами тоя малкия боклук в 9-10 сутрента да ми се разплаче вече не мога да ги трая теяя.Майка вика завърши си вземи си образованието и нейния приятел щял да ми купи апартамент АМА искал да му казвам ''ТАТКО''' :х Аз знам кой е баща ми взе едно на тази курва да и викам мамо..Незнам просто как ще стане, питах майка ако си събера пари може ли дами помогне да си купя кола тя почна не работя знаеш че не взимам пари и излезе от фейса.От баща ми какво да ви кажа чух и от 2-мата какво твоио когато ти си купиш тогава ще е твоио.Искам аз да си купя всичко с МОЙ пари и аз да казвам какво ще става те ще ми казват 2-мата когато си купя направо не знам.От майка каква помощ да очаквам онзи бачка има си парички,аз от баща ми се махам да си стои при тази курва ебал сам ги квот щат тва да праят не ме интересуват.Колкото по бързо се махна толкова по добре.Ама като знам че като се махна и след това незнам какво да правя. много съм объркан и аз незнам.Пишете някакви съвети ако може помогнете ми