Цитирай Първоначално написано от Virjii Виж мнението
Малка анкета:

Само при нужда ли се обръщате към лекар/зъболекар/гинеколог/уролог? Да. На зъболекар само ходя профилактично веднъж на около година, другите само ако имам зор.
Колко често си правите профилактика? Тая година смятам да мина профилактично на всички възможни лекари, докато стана не на 18 :Д
Какво включва тази профилактика(опишете)? Ъм.. зависи от самата профилактика. На зъболекар не ти вземат кръв и урина..
Случвало ли ви се е чрез профилактика да предотвратите болест/инфекция? Нещо такова.
Каква? Хванаха ми кариес и пломбирането беше по-бързо и леко.
Колко често посещавате гинеколог/уролог и зъболекар? Гинеколог 1-2 в годината, зъболекар - 1 път на година-две.
А личният лекар и какви са вашите искания от него? Всяка година, за да си взема картон за училище и някоя друга бележка/направление. Иначе и там ходя само ако имам зор.
Какви средства отделяте за здравето си на месец? Не взимам лекарства, така че под 5лв. Да чукна на дърво и рядко боледувам.
Взимате ли направление или на частно? Ако взимате направление - колко направления на година взимате и за какъв лекар? Миналата година взех 3 или 4 направления - за нефролог, гинеколог, ортопед и май дерматолог. На частно не съм ходила.

Това е.