.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Въпрос за Wиндоw 8 ?

Значи в нета прочетох, че самия уиндовс си имал антивирусна програма. Дали е вярно и ако не е каква да си инсталирам ? С лаптоп съм !!!

Има разбира се windows defender ама ако си някакъв параноичен на тая тема си купуваш bitdefender и не береш грижи

Голям фен Аватара на maistorluk
    Значи няма нужда от тея avira, avast?
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Е щом казваш, че има ... Надеждна ли е или ... ?

Има само в Про версията.

Ами аз не знам каква е моята си беше инсталирана на лаптопа, когато си я купих
    Дали NOD 32 / ESET ще бъде подходяща ативирусна ?

1. За да видиш каква ти е версията щракни с десния бутон в някой празен участък на метро интерфейс-а, отдолу ще се покаже лентата и оттам избери "Всички програми". После намери "My Computer" или "Компютър" и щракни с десен бутон върху него -> Свойства или Properties и оттам виж дали пише Windows 8 или Windows 8 Pro. (Ако процесора е АРМ ще ти пише Windows 8 RT и няма да имаш антивирусна.)

2.Аз не ползвам антивирусна от 5-6 години и ми е добре. Даже съм забелязал че в последните години вирусите намаляха. Антивирусната изисква големи ресурси и товари системата според мен излишно.

Windows 8 има анти-вирусна програма която е като Microsoft Security Essentials с някои подобрения. Аз лично не ползвам друга на моята 8-ца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си