- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да опитаме ли или не е редно...
Съгласна съм със сексблян, при приятеля ми нещата са същите.
maDamn
страхотноооо![]()
Аман от липса на сексуална култура в тоя форум.(minchorna, това не се отнася конкретно и само за теб)
Самият анус не е ерогенна зона. Мъжете изпитват удоволствие от "пръстче в дупето", защото така се масажира простатата, която има множество нервни окончания и често се сравнява с G-точката на жените. Лекият натиск на простатата води до оргазъм. Няма абсолютно нищо гейско в това. Хомосексуалността се характеризира с влечение към другия пол. Ако мъжете си мечтаят да мачкат чаршафи с друг мъж, на който да масажират простатата, това е гейско. Да се оставиш на приятелката ти, за да ти достави максимално удоволствие далеч не прави един мъж гей, той само може да спечели от цялата тази работа.
В много форуми, сайтове и т.н., всеобщото мнение, на всички, които са пробвали е, че така се постигат много по-силни и продължителни оргазми. Само тези, които не са го опитвали са против.
Иначе относно въпроса на авторката.
По-добре говори предварително с него, не го стресирай с такива неочаквани изненади. Повечето момчета/мъже са много комплексирани относно тези ласки и трудно се навиват да опитат, някои дори окончателно отказват и да чуят.
И спря да се върти за миг земята..
Лично аз имам култура, но за неща, които смятам да правя в секса. Това нещо и пари да ми дават, някой ако ми го стори, ще му се случи случка. Така че аз си знам за какво имам култура и за какво нямам.
И не ме интересува какво има ануса и какво не — всеки прави това, което иска. ;]
По-добре говорете преди да пробваш.
Schhh! Hear the silence...
@minchorna, ПравА. Момиче съм.
Не се засягай толкова бързо, наистина не се отнасяше за теб.
Анусът може да има нервни окончания, но много по-трудно би се достигнало до оргазъм, ако играта е само с него.
Простатата е точката, която доставя това удоволствие при мъжете. А тя се намира малко по-навътре от отвора на ануса. За това говорих и предполагам е било от полза на авторката.
Говорим просто за различни неща, това е.
За засягането ми е ясно, иначе нямаше да скачаш със същите фрази срещу мен, но както и да е. Не обичам да водя такива плоски спорове. Спирам до тук. По-добре и ти го направи, за да не се спами повече.![]()
xoxi, когато отидеш на уролог - погледни на стената какви снимки /макети/ има и виж добре къде се намира простата...
именно чрез анална стимулация се стимулира и простатата.
Виж в някой учебник по биология, в интернет също добре е обяснено.
maDamn
В кой филм беше, като му правеха преглед на простата на пича и той свърши и толкова му хареса, че искаше редовно?![]()
Дали не беше "American pie"?
Не знам, не се сещам, само това помня от целия филм.![]()
Яко е стимулация отвън, ама за отвътре ми изглежда малко нехигиенично и не бих позволил.
Не съм бик че да ме "доят" по тоя начин. Някак не съм фен на идеята, разбира се има и момчета които биха се навили, попитай го.