.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от warrior_c Виж мнението
    @sexblqn страхотно харесва ми поста ти И въпреки това по никакъв начин това не му повлия, нали?
    Какво ще рече да му е повлияло???? Със сигурност не е станал педераст................. Не бе споко , просто казва, че така оргазма е по- силен

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Съгласна съм със сексблян, при приятеля ми нещата са същите.
    maDamn

страхотноооо

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Удоволствие се доставя чрез стимулиране на ерогенните зони,а ануса е такъв
    Аман от липса на сексуална култура в тоя форум. (minchorna, това не се отнася конкретно и само за теб)
    Самият анус не е ерогенна зона. Мъжете изпитват удоволствие от "пръстче в дупето", защото така се масажира простатата, която има множество нервни окончания и често се сравнява с G-точката на жените. Лекият натиск на простатата води до оргазъм. Няма абсолютно нищо гейско в това. Хомосексуалността се характеризира с влечение към другия пол. Ако мъжете си мечтаят да мачкат чаршафи с друг мъж, на който да масажират простатата, това е гейско. Да се оставиш на приятелката ти, за да ти достави максимално удоволствие далеч не прави един мъж гей, той само може да спечели от цялата тази работа.
    В много форуми, сайтове и т.н., всеобщото мнение, на всички, които са пробвали е, че така се постигат много по-силни и продължителни оргазми. Само тези, които не са го опитвали са против.

Иначе относно въпроса на авторката.
    По-добре говори предварително с него, не го стресирай с такива неочаквани изненади. Повечето момчета/мъже са много комплексирани относно тези ласки и трудно се навиват да опитат, някои дори окончателно отказват и да чуят.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Аман от липса на сексуална култура в тоя форум. (minchorna, това не се отнася конкретно и само за теб)
    Самият анус не е ерогенна зона. Мъжете изпитват удоволствие от "пръстче в дупето", защото така се масажира простатата, която има множество нервни окончания и често се сравнява с G-точката на жените. Лекият натиск на простатата води до оргазъм. Няма абсолютно нищо гейско в това. Хомосексуалността се характеризира с влечение към другия пол. Ако мъжете си мечтаят да мачкат чаршафи с друг мъж, на който да масажират простатата, това е гейско. Да се оставиш на приятелката ти, за да ти достави максимално удоволствие далеч не прави един мъж гей, той само може да спечели от цялата тази работа.
    В много форуми, сайтове и т.н., всеобщото мнение, на всички, които са пробвали е, че така се постигат много по-силни и продължителни оргазми. Само тези, които не са го опитвали са против.

Иначе относно въпроса на авторката.
    По-добре говори предварително с него, не го стресирай с такива неочаквани изненади. Повечето момчета/мъже са много комплексирани относно тези ласки и трудно се навиват да опитат, някои дори окончателно отказват и да чуят.
    Прав си,аман от липса на сексуална култура (не визирам само теб! )
    Тая wiki много полезна работа върши,ама кой да чете
    " Анусът има висока концентрация на нервни окончания и е ерогенна зона"

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Лично аз имам култура, но за неща, които смятам да правя в секса. Това нещо и пари да ми дават, някой ако ми го стори, ще му се случи случка. Така че аз си знам за какво имам култура и за какво нямам.

И не ме интересува какво има ануса и какво не — всеки прави това, което иска. ;]

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    По-добре говорете преди да пробваш.
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на xoxi
    @minchorna, ПравА. Момиче съм.
    Не се засягай толкова бързо, наистина не се отнасяше за теб.
    Анусът може да има нервни окончания, но много по-трудно би се достигнало до оргазъм, ако играта е само с него.
    Простатата е точката, която доставя това удоволствие при мъжете. А тя се намира малко по-навътре от отвора на ануса. За това говорих и предполагам е било от полза на авторката.

@minchorna, ПравА. Момиче съм.
    Не се засягай толкова бързо, наистина не се отнасяше за теб.
    Анусът може да има нервни окончания, но много по-трудно би се достигнало до оргазъм, ако играта е само с него.
    Простатата е точката, която доставя това удоволствие при мъжете. А тя се намира малко по-навътре от отвора на ануса. За това говорих и предполагам е било от полза на авторката.
    Не се засягам,както не съм имал намерения да го правя с теб аз казах само,че ануса е ерогенна зона,а не какво трябва да се стимулира,за да се достигне до оргазъм,right ?
    А и сме тук,за да си помагаме и образоваме,а не да се нареждаме и засягаме

Мега фен Аватара на xoxi
    Говорим просто за различни неща, това е.
    За засягането ми е ясно, иначе нямаше да скачаш със същите фрази срещу мен, но както и да е. Не обичам да водя такива плоски спорове. Спирам до тук. По-добре и ти го направи, за да не се спами повече.

Говорим просто за различни неща, това е.
    За засягането ми е ясно, иначе нямаше да скачаш със същите фрази срещу мен, но както и да е. Не обичам да водя такива плоски спорове. Спирам до тук. По-добре и ти го направи, за да не се спами повече.
    Това съвет ли беше или заповед?
    ПС: И да,вземи пробвай с приятеля ти,има голям шанс да му хареса

Град
    Beyond reality
    майкоооооооооооо
    maDamn

xoxi, когато отидеш на уролог - погледни на стената какви снимки /макети/ има и виж добре къде се намира простата...

Град
    Beyond reality
    именно чрез анална стимулация се стимулира и простатата.
    Виж в някой учебник по биология, в интернет също добре е обяснено.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    В кой филм беше, като му правеха преглед на простата на пича и той свърши и толкова му хареса, че искаше редовно?

Град
    Beyond reality
    Дафуя,къв е тоя филм бе
    maDamn

Дали не беше "American pie"?
    Не знам, не се сещам, само това помня от целия филм.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Дали не беше "American pie"?
    Не знам, не се сещам, само това помня от целия филм.
    Road trip се казва

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от shik69 Виж мнението
    xoxi, когато отидеш на уролог - погледни на стената какви снимки /макети/ има и виж добре къде се намира простата...
    Нямам какво да търся при уролог.

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Road trip се казва
    А, вярно, не помня имена, а и го гледах доста отдавна. Ако не се лъжа актьора единия участва и в "Американски пай", за това може за него да се сетих първо.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от warrior_c Виж мнението
    Малко ми е неудобно да задам този въпрос, но се питам какво ли ще стане ако докато правим секс с гаджето ми му сложа пръстче отзад? Това ще го обиди ли? Често пъти по време на секс му пипам дупето и той няма против, просто лекичко го галя.
    Ако го направя той би ли го възприел като някакъв вид обратност? Споделете ако имате опит с подобно нещо.
    Абсолютно не е добра идея да го правиш без предупреждение. Забрави за идеята преди да си го подпитала, защото може да стане адски неудобно.

Голям фен Аватара на besso
    Яко е стимулация отвън, ама за отвътре ми изглежда малко нехигиенично и не бих позволил.

Мега фен Аватара на draid
    Не съм бик че да ме "доят" по тоя начин. Някак не съм фен на идеята, разбира се има и момчета които биха се навили, попитай го.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си