Някой пробвал ли е този 'естетичен' метод? Какво мислите? Заслужава ли си? От доста време насам се замислям за татуировка, но честно казано нямам смелост да го направя. Страх ме е, че ще стане прекалено наблъскано и...абе не харесвам тела с прекалено много татуировки, но видиш ли стриите ми са прекалено много и май това е единственият вариант да ги замаскирам. Защото , ако все пак се реша да си направя едва ли ще е само една... ако ще са с идеята да скривам стрии, предпочитам цялата да се изрисувам, отколкото да си направя един татус на фона на 1000 бели чертички. Постоянно гледам различни тату идейки за жени, и много ми харесват, но нямам смелост да си го причиня,поне за сега. Ами ако някой ден ми омръзнат? Татуировки трудно се махат, винаги си личи, че на мястото е имало татус, а за стрии да не говорим.
Ако бяхте на мое място как бихте предпочели - да си направите няколко татуровки, или да изпробвате всички процедури срещу стрии, които обещават 10-20% от премахването им, т.е да си останете с грозните бели ивици, надявайки се, че някога ще измислят лек срещу тези грозни белези по кожата?