.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Miss.Memories
    Guest

Unhappy Харесвам го,но ме е страх да му кажа!!

Здравейте .. от 2 седмици съм в Германия и не разбирам мн,много езика .. и почнах училище (но това е друга тема) В това училище се запознах с наистина мн сладко момче,ама наистина много .. Той е на 14 ( имаме 2 години разлика ) и страшно много се влюбих в него .. когато ме види в даскалото ми говори там Хало,хало ;д и такива неща дразни се малко,когато ме види постоянно се усмихва .. но проблемът е,че е голям .. такъв курвар и зарибява почти всички момичета .. и доста тежко ми става .. още като се бяхме там запознали се гивизеше малко,сърчица показваше .. туй онуй .. целувки пращаше и такива неща.Забавно беше. : ) И преди два дена мислехх да му кажа,че го харесвам .. но страшно ме е страх .. : ((а ако той не ме харесва.?? И много ще се радвам,ако ми помогнете. : ))

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    На 14 не мисля, че е особено възможно да е курвар, но добре, щом казваш. хД
    Иначе, според мен ще е по-добре на този етап да не му казваш, може да е съвсем кратко увлечение. По-добре изчакай, за да видиш как ще се развият нещата.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Живей си живота , любовта и секса сами ще ти дойдат на гости

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не му го казвай това ''харесвам те''.Много е тъпо.По-добре го покани да излезете, като за начало...

Но като не разбирам езикаа ... ;хх : /

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    А не можете ли да си комуникирате на английски, примерно? Не знам, но и според мен още е рано да му кажеш, че го харесваш. Имай търпение и виж как ще се развият нещата.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Was muss ich hässlich aussehen Troll. - Това кажеш ли му то ще ти се хвърли .

Не му казвай нищо, поне за сега. Ако е от типа хора, които се свалят с всяка, утре вече няма да си интересна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не бързай с признанията.
    Ако е наистина такъв, какъвто казваш, че е най-добре стой далеч от него. Рано е да се съсипваш.

Благодаря ви! )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си