- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хмммм... Разликата между момичета и жени?
Реципрочност да има. И да няма оплаквания от дискриминация на полов принцип.
Дискутирайте.
Grumpy old madman
къде са жените, които да ни обяснят какво ги отделя от момичетата?
аз не съм забелязал да еволюират... при тях се свежда до отделните индивиди
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Жените са гадни и лоши. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да де,но повече или по-малко гадни от мoмичетата?![]()
Когато чуя "момиче" първата мисъл, която ми идва в главата е образът на някоя подрастваща представителка на нежният пол, която нищо не прави, губи си времето с глупости и бърза да порасненай-често си мислят за момчета,често се унижават и не уважават самите тях. Повечето момичета действат все едно нямат мозък. За тях няма проблеми и притеснения, целият живот е само купони, алкохол и мъже. Може би единственият им проблем е страхът от това да не би някой да е направил снимки от партито предишната вечер или да не се скарат с някоя така важна приятелка
.Някои от тях след време успяват да станат жени, други са само подобие. Бих казала, че една жена има респект към самата себе си и може да отстоява мнението си. Тя уважава човекът до себе си и винаги е до него и го подкрепя по какъвто и да е начин, понякога може би изискват много от хората до себе си, но също така и дават много. Знаят кое е правилно и кое не е, за разлика от " момичетата " ....
![]()
Предварително се изхождам върху феминистките.
примерно, жените умеят да са нежни, да успокояват с присъствието си и да създават уют.
Миналата седмица разисквахме разликат между момчетата и мъжете, а сега между момичетата и жените...
Момиче е докато не може да поеме дебел чеп в специалното ѝ за това място.
След като успее да го поеме, става жена.
Разликата е в състоянието на духа. Има една песен на Богдана Карадочева "Ех, момичета
и на 20 и на 30 по две..."
Жена се става след като роди първото си бебе, останалите даже не са и момичета, а пикли!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!