- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- чувство за недоизпишкване
Здравейте! Ще ви помоля възможно най-скоро да ми отговорите,защото започвам много да се притеснявам. От няколко дни,след изпишкване усещам това гадно чувство за недиозпишкване. И преди съм го получавала,когато съм стискала определен период от време. Това ми се наложи 2 пъти за тези няколко дни. Имам хрема, и се чувствам леко отпаднала. Също така миналото лято точно преди да отида на море получих същото нещо,но тогава беше малко по различно,тъй като позивите за уриниране бяха по-чести и след консултация с гинеколог ми предписа хапчета за цистит. Проблемът отшумя и всичко си беше наред. Въпросът ми е това чувство за недоизпишкване сега, възможно ли е да е от настинка или да е вследствие от проблема,който имах преди тръгването на море? Моля,споделете мнение ако някой е имал същия проблем! Вече си мисля най-лошото
По колко вода вода пиеш на ден ?И да,възможно е да е от хапчетата за цистита.Като имах цистит ми пареше при уриниране и чувствах,че не мога да се изходя нацяло
Признаци на цистит е.Иди пак на гинеколог,особено,ако ти пари като ходиш по малка нужда.
Ако не се лекува правилно и навреме цистита става хроничен.Когато си настинала или си се "изстудила" се появява.
minchorna Как по дяволите си имал цистит,като си момче?!Хахаха!
BamBamBo, цистит може да имаш и ако си момче, макар че е по-срещано при момичетата.
Иначе авторке, отиди на лекар.
BamBamBo говориш глупости. Ама пълни.
значи пикочния мехур при момчетата е недосегаем за всякакви възпаления?
при жените се получава по-често защото утретата е по-къса и навлизат бактерии от външната среда
това не значи че момчетата не боледуват
и дано да тролиш щото едва ли смяташ наистина че цистата е възпаление на яйчниците
но за да ме затапиш потърси в някой латински речник как е пикочен мехур на латински и как е яйчник добави ит накрая и ще се получи възпаление успех в гугъл и повече не пиши тук ако обичаш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Същото чувство изпитвах и аз от онези дни, придружено с парене и накрая майка ми се обади на лекарката(не съм ходиала на никакви прегледи) и тя ми даде хапчета(Ципрофлоксацин) за възпален пикочен мехур и още след 2рото хапче имаше подобрение,а днес всичко е нормално,но имам още 3 хапчета.Не знам при теб,попринцип може да е от настинката,ако си стояла на течение или си била с мокри крака.
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
Благодаря ви много за отзивчивостта! Започнах да пия нелидикс,не отидох на лекар и усещането отшумя. Но мисля да отида на едни изследвания за всеки случай
Не мислиш, а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди.В началото е чувство на недоизпишкване, но когато не можеш да си легнеш, защото все още ти се пишка, въпреки, че нищо не излиза, ще разбереш, че не е трябвало да чакаш.
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Подкрепям това мнение! Нелекувания цистит може да доведе до много усложнения, които се лекуват продължително време и понякога са доста опасни. Освен това, не знам на колко си години и дали водиш полов живот но ако е така, цистита може да се предаде и на партньора ти.
Лошо става ако имаш чувство че не си се из срала и както ходиш по улицата да се до из сереш ...