- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма: Цвят,Вкус,Мирис
Вярно ли е, че спермата на мъж, който не пие и не пуши се различава по цвят,вкус и мирис със спермата на мъж, който пуши и пие?
Знам че вкуса се променя спрямо това което си ял и пил за пушенето не-знам.
Също така знам че ако ядеш ананаси вкуса се подобрявал значително, не че някога шИ дам да ми пият спермата де, с остарели разбирания съм, go figure out?!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ъъ да?
Поне за пушенето според мен е логично..
За миризмата едва ли (втф?) ..и цвета.. ?! no idea
но на вкуса оказва влияние :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
логично е значи, че щом има различен вкус трябва и мириса да е различен?!?
не знам ама аз като ям лук и после е ужас
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ем, не знам.
Определено за бившия и сегашния ми сексуални партньори това е валидно, но за по-общ план не знам дали е така.
Абе, приемам го за вярно това твърдение, макар че заключения по 1 сравнение не се правят.
Казват, че оказвало влияние... но аз лично не съм го установила.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нормалният еякулат има белезникав, сивкавобял през жълтеникавобял до млечно бял опалесциращ вид.
Цветът, миризмата и вкуса на спермата са строго индивидуални, но са променлива величина зависеща от общото здравословно състояние на момчето.
Мнозина автори сравняват аромата на мъжката сперма с този на цъфтящо кестеново дърво, но това е неоснователно.
Примесите на кръв /хемоспермия/ според това къде и кога е настъпило кървенето оцветяват спермата в светлочервено, тъмнокафяво или черно.
Рязката промяна в цвета на спермата винаги е повод за консултация със специалист.
Най-често /за радост!/ се оказва кървене след преминало бъбречно камъче/песъчинка, но не винаги е така.
Възпаленията могат да оцвят спермата в интензивно жълт цвят / от измрелите във ваша зашита левкоцити/ , което налага да посетите спец, но ако това не е рязка промяна на цвета а винаги е бил такъв - нямате повод за сериозни тревоги.
Макар, че спермата притежава характерен тръпчив аромат - този аромат е силно индивидуално зависим. Както няма две момчета с еднакви пениси - така няма и два еякулата с еднакъв аромат, и това вероятно е част еволюционния механизъм за подбор на полов партьнор.
Вкусът на спермата е също индивидуален, но най-общо се описва като соленоват /поради концентрираното съдържание на минерални соли/ и "блудкав, лигав" /поради алкалния характер възприеман от рецепторите в устата. ако изпиете глътка силен разтвор на сода за хляб във вода ще добиете представа що е то "блудкав" вкус / Писанията на задморски хубавици за "ананасова диета" та да подобрите "вкуса на спермата" смятайте за момински фолклор или за рекламен трик на фирмата продаваща ананаси
Вярно е, че вкусът и аромата при всеки индивид варират, но далеч не в степен такава, че да се влияят от храна. Но от системно тютюнопушене и лекарства - със сигурност се влият![]()
Ама, колеги, вие да не сте химици бе, какво ви интере... а, да не би да поддържате мотото "Аз знам какво пия"?
хихи интересна тема.... айде да видим коя е пила най много :Д
Ти, ако си перверзна значи Джъстин Бийбър е жена... мъж.... жена... чакай.... абе не знам какво е ама ти си сравнително тъпа за блондинка. Смисъл виждал съм тъпи блондинки, ама ти си ги биеш така![]()
Ало шшшш перверзната.. пийни и кажи как е... нема се отровиш![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Като сте заговорили за миризми да питам аз. Какъв мирис има вагината? хахахахха![]()
Като видя "перверзна" и се обърквам.
за вкуса не знам, обаче цвета ми се мени ... колкото по здраво се придърждам към хранителния си режим толкова по-бяла и плътна ми става спермата, иначе жълтенее и се разрежда ..
за пиенето май важи тва второто, но не знам, не пия често, пък и да пия 50-100 грама ми е тотала, но тогава свършвам по-трудно и съм много по-малко чувствителен и май, на това се дължи "ниското качество" на спермата
а мириса, не знам, аз го оприличавам на мириса на мокра вар![]()
Последно редактирано от firstdiesel : 02-02-2013 на 22:34
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
кво се занимавате с простотии....спермата си е една. Дали пуши или не,дали пие или не,или е изял 5 шоколада,пак си е сперма.
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Бях чел, че най-приятен става вкуса, ако ядеш редовно ананас, хахахах
Карай го твоя на една ананасова диета да ти е кеф :Д
Променя се всичко (вкус, цвят, миризма) дори и от храните, с които се храни човек.
А за пушенето също е вярно.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
момчета наблягайте на шоколада,сладките плодове,сокове ;д