- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Добра маникюристка в София
Издирвам си маникюристка, която прави хубава ноктопластика, слага добре гел и акрил на нормални цени, разбира се. И много се чудя честно казано гел или акрил, защото по различни форуми четох толкова противоречиви неща.. вие от какво сте доволни повече ?
В кв.Белите брези има много хубаво студио.Но не знам как се казваше,виж в google.Предлагат козметични,фризьорски услуги,както и правят ноктопластика.
Чувала съм, че е по-добре да се слага гел. Акрилът е доста силен и токсичен. Аз ходя при едно момиче в Люлин, с ноктопластика съм и дълго време си търсех маникюристка. Мисля, че ноктопластиката + изграждане е на 35лв , а в цената влиза лакиране/френски маникюр. Доволна съм и ми харесват декорациите. Имат страница във Фейсбук, ако се интересуваш ще я потърся.
Ами... Люлин - 7 се води, срещу Адашите. https://www.facebook.com/pages/%D0%A...61735553974899
Това им е страницата, има го на картата. На мен ми е близо, живея в Люлин - 9 и цените ми харесват, както и обстановката.![]()
Минавала съм от там с трамвая. Може би ще го посетя след като си махна гела.![]()
Ти с гел лак ли си? Защото ноктопластиката с гел си е пак ноктопластика, аз съм с такава...
Ако:
1. Ноктите ти растат много бързо - не си слагай гел/акрил.
2. Нямаш време/пари/желание на ходиш на поддръжка на две седмици - не си слагай гел/акрил.
Ако все пак искаш да имаш ужасни нокти.. Последните пъти ходих в мола в Сердика, този салон на първия етаж. Маникюристката е най-добрата, която ме е обслужвала до момента.
Фр. Салон Едита - Гр. София, кв. Банишора, ул. Беласица № 11. Маникюристка: Виолета Спасова.
Ходила съм при нея и за маникюр, и за ноктопластика. Страхотна е!И мила .. задължително гел!
Добре прочетох всички коментари ,но търся маникюристка която може да направи добър маникюр за Halloween.Мерси предварително!П.п. Да е в София.