- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изглеждате докато вървите... ?
Ами според мен си ходя съвсем нормално хаха.
Изнервявам се, когато ми се влачат пред краката, а когато се влачат пред мен и е по-тясно пространството и съответно няма място за изпреварване, направо си пцуем.
Обикновено слушам музика.
А са ми казвали, че имам особена походка, но няма да казвам 'като какво', защото ще разваля мистерията... :Д
Бързо и гордо - имам специфична походка на едър земевладелец, обикалящ плантациите си
Доста се вживявам в музиката, която слушам и хич не ми дреме за околните как го възприемат. Забелязвам, че се приема добре, всеки ден ме заприказват непознати, значи не е много отблъскващо, пък и ходя все усмихната, това предразполага.
Движението на тялото ми зависи доста от това дали съм на 10 см ток, каквито са ми ежедневните обувки или съм с кецове.
Има нещо такова при теб, да.
Аз не съм от хората, които често можеш да срещнеш на улицата, не обичам да ходя. Реално обичам да се разхождам де, ама не по улиците, обичам горички, планини, по-приятни места. Не съм се замисляла как изглеждам отстрани, докато се движа, но са ми казвали, че ходя бързо.
Не знам, мога да си видя само гърба като набера скорост.
Бързам. Не се усещам с токче и без такова. Ако ме мързи, ходя бавно p;
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ