Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
Много благодаря за мнението. ( :

Само не разбрах..

Сега пия първия блистер от 21 хапчета.. Сега съм на 12-тото... след като го свърша, ще ми дойде ли? Тогава и е почивката от 7 дни. И после какво? Би трябвало да ми дойде към 12-13 април..
ЗНачи какво? Ще ми 'дойде' фалшиво в тоя период от 7 дни и после пак ще ми дойде когато трябва?! :О И колко трае това течение, което идва след като свърши блистера.. :3
Значи, пиеш 21-те хапчета, след това правиш пауза 7 дни, през която пауза ще дойде цикъла (обаче в упътването пише, че не е менструация, а е подобно течение, но както казах - това ще ти е, докато ги взимаш, пък те гинеколозите си знаят защо не е менструално течение). След 7 дни (или ако пише друго в указанието към твоите хапчета) започваш да пиеш втората опаковка, независимо дали "течението" е свършило, дошло или не. Обикновено "течението" трае колкото и по принцип си ти трае менструалното течение, понякога дори по-малко ( 3-4 дни) и може да не е толкова обилно , както по принцип. След това няма да ти дойде "нормално". Само ако спреш да пиеш хапчетата (примерно пропуснеш) може да ти дойде , въпреки че не му е било време.