- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Свалям си "Под прикритие"
Добре бе. Простия пример. Сега като гледах статията в уики на Гай Ричи се сетих за Шерлок Холмс с Робърт Дауни. Уникално добре направени филми. Идеята - стара колкото си искаш. Изработката - един път.
Батман - има един милион филми за Батман, но на Кристофър Нолан са по-добри от останалите.
Нещо съвсем ново и ставащо за гледане прави Тим Бъртън, но той има психически отклонения :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ще се опитам да го обясня по най-простия възможен начин и млъквам след тва
Тва е все едно преслава да гледа някой клип на някоя песен на сръбска изпълнителка, след тва да изпее същата песен ама на български, да направи същия клип ама да го снима в бг и роклята да и е с друг цвят, ей тва е същото и с тоя сериал
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Авеей , я са дръж малко! Ще си позволяваш да обиждаш другиго!
Не съм му гледала интервюта специално на него, защото не е от най-любимите ми режисьори. Признавам го , да, но лично аз не го харесвам чак толкова.
И МНОГО внимавай с епитетите.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ти май наистина не правиш разлика от вземане да дадена идея, мотив от нещо и тотално плагиатстване по всеки един детайл, тия хора са велики, защото правят нещо по свой си начин или иначе казано имат свой собствен почерк, който ги отличава от другите, това е разликата между творците и преходните комерсиалисти
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-17-2013 на 20:53
Законът е закон,
но той врата в полето е
Точно се опитвам да ти обясня, че ти не правиш разлика между крадене и вземане на идея.Това, че е на същата тематика и режисирано по такъв начин не значи, че е краден!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ок аз бях до тук, стана ми ясно с кви хора споря
Законът е закон,
но той врата в полето е
Които се опитват да ти обяснят 10 пъти едно и също нещо и ти не хващаш дикиш :Д
Добре, кажи защо според тебе е краден сериала? Дори и да е, това прави ли го по-малко добър?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
всичко е 6+
няма повече да се включвам в темата
лека нощ на всички аз си лягам : )
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз четох из сайтовете,че въпросната Ния ще бъде играна от Бориса Тютюнджиева.
~
от стил до нещо и с точките същото има разлика - нали ? + че е един стил имаш свобода.... той говори не че са се повлияли,а че има напълно взети неща .. едно е да вземеш малко от идеята и да си я развиеш по свой си начин,друго е да вземеш цялата идея.. той за това говори,а не за самия стил
Аз пък като го гледам от първия сезон , първата серия ??!! Кво да кажа ?! Гледам ги във фейсбука пишат постоянно коментари , колко бил готин сериала , а аз нищо не пиша . Много ме нервят такива дето са почнали да го гледат от трети сезон или пък седмица преди края на сезона са си изтеглили от първи сезон и го зяпат. То май аз съм един от малцината , които го гледат от началото и сигурно съм му един от най-големите фенове ама просто не пиша коментари на тая тема .
Аз също не бях гледала сериала по тв, но си го изтеглих и супер много му се изкефих. Никога не съм гледала нещо по-добро и ми е трудно да повярвам, че в България се прави нещо толкова реално, а не някакви богаташки фамилии, богати разглезени деца и т.н. Този сериал показва действителността. И който не го е гледал е време да го направи.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
До гуша ми е дошло от куки и косми!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Как ме мързи да ви чета цялата тема, айде някой да резюмира...
Тъпаците пишат, че е невероятен сериал, най-добрия в България, дори и на планетата.
А останалите им се подиграваме.
Ами има ли по-добър български сериал за момента?
И кое точно не ви харесва в сериала? Че актьорите играят по-добре отколкото мили, распутиновци и т.н? Или, че като продукция надминава всички българско, правено през последните 5 години?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
По отношение на актьорска игра имам много много силна забележка към избора за главна рола - Ивайло Захариев. Рядко слаба игра и изобщо не се вписва.
Към някои от другите също могат да се намерят кусури, но да не издребняваме.
А Распутин, ако не се лъжа е героят на Ю.Ангелов, който е сигурно най-силен в този сериал (който не ми харесва и загубих интерес). Мили вече не знам кой/я е? Но подозирам, че става дума за Ал.Василева.
Шок и потрес, гледал съм я в няколко постановки, ами тя си е такава и в театъра. Крещи, пъшка, охка...все едно я колят, доста натоварващо...
Тенденция е, че във всичките български продукции е пълно с някакви протежета и бездарници, които не знаят защо са там, а някои дори не са актьори...
При положение, че в театрите е пълно с талантливи актьори, които биха се справили по-добре.
Мога да ви изброя десетки...
Много преиграват повечето от младите български актьори, супер изкуствени са ми.
Welcome to the Jungle...
Ами не само младите преиграват. ; )
Иначе има страшно талантливи млади български актьори, ама за съжаление са ги чували само хора от средите...