- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Момичета някоя от вас да е соровоядка . Правили сте подобно нещо като суровоядството и ако да колко време издържахте и какви бяха ползите.
Смятам да опитам за няколко седмици този начин на хранене --не целя сваляне на килограми да подчертая .
Аз бях пробвала, около 10 дена правих, този септември мисля че беше. Последствия - никакви. Иначе не е трудно, просто избягваш всякаква термична обработка, ядеш храните чисти - във вида в който виреят. Липсваха ми картофите - любимата ми храна. После и млечните продукти. И реших да спра. Иначе май не беше много трудно, не са ме изкушавали някви неща.
Дефакто ядеш само плодове, зеленчуци и ядки?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Какво да правя с пощите? Поръчах си 2 неща, кацнали са, в града ми са, всичко ОК, но пише, че са доставени?!?!?!?!? Не съм ги получавала, изобщо не са идвали да ги доставят. Какво да правя?
Куриер е това, нали? Звъниш и питаш, как какво да правиш?
Ако е международна поща е възможно нашите клонове пак да са се изложили. От половин година постоянно ни се случва да ми пращат последно известие и да ме предупреждават, че ще върнат пратката, при положение, че преди това изобщо не са ми пращали известия.
Направо пиши на продавача си, не се занимавай с нашите глупаци.
Някой ползвал ли е козметика на Инглот? По-специално пудрите ме интересуват, дали са добри? Търся си пудра, пък имам 15% намаление, защо да не:Д
А и друго да попитам, палитричките (май така се наричат) за пудрите се продават отделно,нали? каква им е цената?
Утре ще отида до пощата, даже и да занимавам продавача нищо не може да се докаже, защото цели 2 пъти е написано, че пратката е в добро състояние и е получена. Дано да е забавяне от това, че трябва да раздават пенсиите.
някоя ползвала ли е ексфолиант за лице на REGAL? тези дни заглеждах този с кайсиевите черупки
аз бях пробвала един техен, но за чувствителна кожа и със страаашно ситни гранулки, не ми вършеше хубава работа
Имах розовия с едрите частици. Беше много нежен към кожата.
Преди много исках да опитам този с едрите частици на Регал, но не го намерих и си взех с дребните.И до ден днешен не съм видяла такъв с едрии и кайсиеви чурепки. Къде ги има?
![]()
Червилата им са хубави, но твърде скъпи в България, според ме.
Някой да е ползвал пудра без талк? Намерих си една на прилична цена, но е за мазна кожа и леко ме притеснява.
Отидох в пощата и имам 3 пратки. Прекрасни са <3
В кой сайт правят тениски с големи щампи /повече от А4/? Не ми се дават 70$ за тениска от САЩ.
сайт за тениски - http://www.teniski.eu/?id=yourdesign&menu=1 поръчвала съм си няколко пъти, точни са, доволна съм.
Относно суровоядството - може да ядеш каквото искаш, достатъчно морски животини могат да се ядат сурови :Д иначе - плодове, зеленчуци, корени, ядки...
Котаракът ми е суровоядец.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ей това чудо ли?
![]()
My name is Melissa