- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хора, спешно е. Затрих един коментар в блогър без да искам, а не знам как да го върна.![]()
Потъмнява ли наистина косата от бадемовото масло?? А от аргановото?
Кой от двата епилатора е по-добър ? Аз клоня повече към първия, но незнам .
http://www.emag.bg/epilator-philips-.../pd/EXKSNBBBM/
или
http://www.emag.bg/epilator-philips-.../pd/E9KSNBBBM/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Както вече казах,че преди няколко месеца купих на мама крема за очи и е доволна.
Всъщност от тази линия е и крема за ръце с бадем,който стана толкова популярен сред БГ блогърките. Аз също много го харесвам. Днес купих и крема за лице.И промо опаковка от 2 пасти за зъби,които са без флуор,парабени и захари.
В общи линии наистина са чисти откъм състав. Е,има и по 2,3 консерванта в продукт,но за тази цена са повече от добри.![]()
Да, знам какво представляват, продавала съм ги цяло лято и мисля, че са некачествен продукт с привличаща вниманието опаковка - като цяло това е маркетинговата стратегия на Рубела. Единствената паста, която е без мента, флуор и захари, която аз съм виждала, е хомеопатичната на Билка. Веднъж да я пробваш, ще разбереш, че има разлика.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой днеска на SOLAAAR ?!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
възможно ли е и как да си увелича гъвкавостта на тялото? ;д днеска ми щукна идеята да правя поза лотус, ама нъцки, кривих се, мъчих се, ама не мога да си прекарам другия крак както трябва ;д
Разтягания всеки денВсичко се постига ако си редовна
поръчах си от рибката маската на Макадамия
чудя се дали ще ми омазни много косата, тъй като тя не е много увредена, права и тънка е, но реших да я подхраня допълнително ии за колко време идва поръчката (пише, че на другият ден, но знам ли сега покрай тези празници..)
ии да питам как се справяте със зачервяванията по лицето![]()
^Няма как да ти я омазни, защото маската не се слага в корените, а по краищата ? По празниците, като нищо може и да се забави.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Някой да предложи хубав балсам за боядисана коса? На Гарниер хубави ли са??![]()
Трябва ми едро смляно кафе, но на повечето опаковки не пише, та въпросът ми е : за джезве или за машина е едрото? За козметични цели ми е, а не пия кафе и нямам никаква представа.
Как да предизвикам идването на менструация?
Искам да ви попитам дали има начин да предизвикам да ми дойде менструация! Моля ви искам да ми дойде по-скоро,няма значение защо! Трябва ли да ям определена храна за да ми дойде или да пия някакви хапчета за заразяване? Моля помогнете ми?
Приятелка беше пробвала с чай от обелки от лук. Имаше ефект при нея, но нямам идея за рецептата. И беше доста неприятно.
therichbitch отиди в магазин за кафе, избери си Нова Бразилия и кажи да ти го смелят едро - за машина. На опакованото кафе обикновено не пише и съм се прецаквала![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Как да предизвикам идването на менструация?
Искам да ви попитам дали има начин да предизвикам да ми дойде менструация! Моля ви искам да ми дойде по-скоро,няма значение защо! Трябва ли да ям определена храна за да ми дойде или да пия някакви хапчета за заразяване? Моля помогнете ми?
Рових се 82,6 часа в тия настройки на профила и пак не мога да намеря откъде ги слагате тия подписи ...
Подписите ги слагаше модератор, който май вече го няма
Мерси, Джоли , макар че търсех готов вариант, не ми се занимава толкова
За предизвикване на цикъл знам за канела, ама само съм чувала.
Аспирин също би трябвало да помогне малко.
За гарниер не знам, аз ползвам този: http://www.gliss.schwarzkopf.bg/cont...er_240x540.jpg и съм много доволна, косата ми става по-мека и блестяща, русото направо искри![]()
Трябва ми спешен отговор.Вчера си купих термозащитен спрей,но нямам представа как да го слагам.На мокра коса,ако е със сешоар.Но когато използвам преса/маша,първо слагам спрей и изчаквам да изсъхне или още докато ми е влажна косата,се изправям/къдря?Ясно е,че преди това косата ми е суха,но от спрея се навлажнява,нали?Е,на влажна (от спрея) или суха (когато спрея е изсъхнал) коса се използва пресата/машата?Изобщо не мога да обяснявам.![]()