- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
За speaking-a е добре да се упражняваш с учител, който познава формата на изпита. С всичко останало може да се справиш и сама.
Амии възможно е подариха ми го заедно с крем за лице и кремообразна пудра, но е номер 2 и мисля че е тъмен за мен, защото когато се опитах да "прикрия" нещо стоеше много по-тъмно от нормалната ми кожа и неестествено.![]()
^Може да пробваш контуриране с него.
Момичета много спешно си търся коректор за синини под очите и за пъпчици да става.
ЕДИТ: Прочетох по-нагоре![]()
Последно редактирано от zlatit0o : 12-30-2013 на 07:41
Какви кълнове ядеш? Тук ме хранят с някакви много вкусни с неизвестно име. Слагат ги на всякаква салата, а и на сандвич със сирене и домат например.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ленени имам и от люцерна . Майката на приьятелят ми ги прави по домашно
И аз на салати ям обаче няма ли как ад се слагат в някакви ястия . Или пък не ?
Момичета искам да си поръчам парфюма на Marc Jacobs Daisy.Може ли да ми кажете надежден онлайн магазин за парфюми и козметика, от който със сигурност ще си е оригинален и няма да е менте, за предпочитане български?
Мерси предварително![]()
Последно редактирано от flappie : 12-30-2013 на 19:19
^ От това, което съм чела в бг мамма, като надеждни споменават мегашоп и parfumi-shop.net, както и enzo. Aз лично съм поръчвала по 1 отмегашоп и парфюми. нет, наред са, нооо не знам все пак, по- добре от чуждестранен според мен.
Аз с въпро към софиянките (понеже гледам само момичета пишат тук), Днес ходихме да пазаруваме в Kaufland i Lidl. Докато хората купуваха алкохол, месо, чипсове, ядки и т.н., аз се зверих почти час на щанда със сосовете и не намерих сос Табаско, та къде го има в София? (конкретен супермаркет , ако може) Или пак не съм видяла..?
Срещу фризерите. До горчицата. :Д Аз не съм си зимал, дори не знам кво е тва, само съм го чувал.. но имам фотографска памет и така..
Препоръчайте ми нещо за стягане на порите /не на Биодерма/.![]()
Питам за
Как вървят цените на килограм дрехи в магазини Мания? Питам горе-долу де... Че помня видях, че през седмицата е различна цената в завмисимост от деня....
^ Понеделник е 24лв, вторник и сряда 26лв, четвъртък 28, петък и събота 30лв и неделя май пак 30. Г/д такива са цените. В смисъл схвана идеята, че се покачва с течение на седмицата.
Бихте ли ми препоръчали шампоан за мазна коса, ако може да не се поръчва през нета![]()
някой пробвал ли е маска за лице с белтък/пласт тоалетна хартия/белтък отново? четох добри отзиви за нея, че почиства
С всеки изминал ден цената намаля, не се повишава... В деня на зареждане цената е най-висока и в деня преди зареждането цената е най-ниска...
Цитат от сайта им:
„100% Нова стока всеки Четвъртък”
– Магазина се зарежда с изцяло нова стока всеки Четвъртък от седмицата.
„Падаща цена”
– След първия ден на зареждане с изцяло нова стока, всеки следващ ден цената е по-ниска от предходния.
„Килограм или бройка”
– Клиентите имат възможност да преценят дали да закупят дадена стока по цена на килограм или по цена на бройка.
Аз в магазини "Мания" вече не ходя, защото смятам, че цените им са доста високи, а няма адекватно качество на дрехите насреща.
Хора в Дм продават ли Катрис? Ако не къде???
В Лили само.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Какво ви е мнението за фон дьо тена affinitone 24h? Защото съм го харесала от известно време, но сега прочетох няколко негативни мнения.
Ужасен. Освен, че цветовете са ужасно ограничени се и оксидира и след около час става оранжев.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Как намирате мотивация да спазвате хранителни режими? От една година все ще имам "перфектното тяло", но ми липсва воля и ме е яд.
Блогът става на една година. Урааа.