.
Отговор в тема
Страница 184 от 436 ПървиПърви ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 576 до 4 600 от общо 10898
    Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

А за простотийката от продавалник. Първо акне и черни точки са различни неща, обаче продавачът явно не е достатъчно умен, за да го знае. Второ, продуктът е китайски. Продавачът сигурно не прави разлика между Китай и Япония обаче. И трето ето я и реалната цена на продукта от 4 долара С ВКЛЮЧЕНА доставка от Китай. http://www.ebay.com/itm/Facial-Pore-...item53fd4fe569
    Моля ви се, не се връзвайте на тея измамници в продавалник, само боклуци продават!
    Ясно ми е, че не струва толкова, ако го поръчвам, ще е от ибей. Питах за това дали действа, една приятелка ми го препоръча, а на мен ми се струва боклук някъкъв и затова.

Супер фен Аватара на Deadlock
    За speaking-a е добре да се упражняваш с учител, който познава формата на изпита. С всичко останало може да се справиш и сама.

Супер фен
    Амии възможно е подариха ми го заедно с крем за лице и кремообразна пудра, но е номер 2 и мисля че е тъмен за мен, защото когато се опитах да "прикрия" нещо стоеше много по-тъмно от нормалната ми кожа и неестествено.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^Може да пробваш контуриране с него.
    Момичета много спешно си търся коректор за синини под очите и за пъпчици да става.
    ЕДИТ: Прочетох по-нагоре
    Последно редактирано от zlatit0o : 12-30-2013 на 07:41

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Искам да похваля Nail Envy на OPI
    Доволна съм, има някакъв ефект, при моя приятелка ефекта беше в пъти по-голям, но ...шанс
    Някой друг ползвал ли го е, за да каже на каква схема точно, че имам чувството, че моята suck-ва?

И да се оплача, че съм толкова невнимателна от вчера, че си счупих два нокътя..

питах в другата тема, ама никой не откликна..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Мацки аз да попитам и в тази тема с какво си правите кълновете .аз засега съм само с моркови и сусамово олио а много ми се иска да разнообразя . Давайте някакви идеи
    Някой?

Какви кълнове ядеш? Тук ме хранят с някакви много вкусни с неизвестно име. Слагат ги на всякаква салата, а и на сандвич със сирене и домат например.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ленени имам и от люцерна . Майката на приьятелят ми ги прави по домашно
    И аз на салати ям обаче няма ли как ад се слагат в някакви ястия . Или пък не ?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Колко парички са на Катрис?
    6-7 лева.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Момичета искам да си поръчам парфюма на Marc Jacobs Daisy.Може ли да ми кажете надежден онлайн магазин за парфюми и козметика, от който със сигурност ще си е оригинален и няма да е менте, за предпочитане български?
    Мерси предварително
    Последно редактирано от flappie : 12-30-2013 на 19:19

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ От това, което съм чела в бг мамма, като надеждни споменават мегашоп и parfumi-shop.net, както и enzo. Aз лично съм поръчвала по 1 отмегашоп и парфюми. нет, наред са, нооо не знам все пак, по- добре от чуждестранен според мен.

Аз с въпро към софиянките (понеже гледам само момичета пишат тук), Днес ходихме да пазаруваме в Kaufland i Lidl. Докато хората купуваха алкохол, месо, чипсове, ядки и т.н., аз се зверих почти час на щанда със сосовете и не намерих сос Табаско, та къде го има в София? (конкретен супермаркет , ако може) Или пак не съм видяла..?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    сос Табаско
    Не си видял.. в Кауфланд (Дружба) съм виждал.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    мерси, пак ще обиколя значи

Мега фен Аватара на 102
    Срещу фризерите. До горчицата. :Д Аз не съм си зимал, дори не знам кво е тва, само съм го чувал.. но имам фотографска памет и така..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Препоръчайте ми нещо за стягане на порите /не на Биодерма/.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Питам за
    Как вървят цените на килограм дрехи в магазини Мания? Питам горе-долу де... Че помня видях, че през седмицата е различна цената в завмисимост от деня....

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Понеделник е 24лв, вторник и сряда 26лв, четвъртък 28, петък и събота 30лв и неделя май пак 30. Г/д такива са цените. В смисъл схвана идеята, че се покачва с течение на седмицата.

Супер фен
    Бихте ли ми препоръчали шампоан за мазна коса, ако може да не се поръчва през нета

Мега фен Аватара на Dagichka
    някой пробвал ли е маска за лице с белтък/пласт тоалетна хартия/белтък отново? четох добри отзиви за нея, че почиства

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^ Понеделник е 24лв, вторник и сряда 26лв, четвъртък 28, петък и събота 30лв и неделя май пак 30. Г/д такива са цените. В смисъл схвана идеята, че се покачва с течение на седмицата.
    С всеки изминал ден цената намаля, не се повишава... В деня на зареждане цената е най-висока и в деня преди зареждането цената е най-ниска...
    Цитат от сайта им:
    „100% Нова стока всеки Четвъртък”
    – Магазина се зарежда с изцяло нова стока всеки Четвъртък от седмицата.

„Падаща цена”
    – След първия ден на зареждане с изцяло нова стока, всеки следващ ден цената е по-ниска от предходния.

„Килограм или бройка”
    – Клиентите имат възможност да преценят дали да закупят дадена стока по цена на килограм или по цена на бройка.

Аз в магазини "Мания" вече не ходя, защото смятам, че цените им са доста високи, а няма адекватно качество на дрехите насреща.

Град
    ..в близката далечина..
    Хора в Дм продават ли Катрис? Ако не къде???

В Лили само.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Какво ви е мнението за фон дьо тена affinitone 24h? Защото съм го харесала от известно време, но сега прочетох няколко негативни мнения.

Ужасен. Освен, че цветовете са ужасно ограничени се и оксидира и след около час става оранжев.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Как намирате мотивация да спазвате хранителни режими? От една година все ще имам "перфектното тяло", но ми липсва воля и ме е яд.

Блогът става на една година. Урааа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си