- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Мерси за информацията, аз прочетох за какво са, но примерно зеленото,като го нанеса, то си седи зелено ? Предполагам, след него нанасям някое от телесните цветове?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Доволни ли сте от молива за вежди на есенс?![]()
А каква е цената горе долу на този молив?![]()
^ Вероятно около 3-4 лева.
POLLINA, имам златната рокля и на мен лично много ми харесва. Не знам как точно да опиша миризмата, но ако харесваш цветно сладникави парфюми, мисля че ще ти допадне. А червената не съм я имала и не мога нищо да кажа за нея.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Може ли да ми препоръчате бюто влогъри, които да имат повече клипчета с декоративен грим? Без Мишел Фан.
CoffeebreakwithDani - толкова е яка тая мацка! И пуска ново видео абсолютно всеки делничен ден!
Lisa Eldridge - гримьорка в Холивуд, само това ще кажа!
Lauren Curtis - Бюти гуру номер 1 в Австралия!
Shaaanxo - 90% декоративни, доста тежки гримове. Кадърна мацка.
Chloe Morello - Доста попадения има. Доста по-различен тип гримиране има от последните две мацки, с които са близки приятелки, впрочем.
Bethany Mota - като цяло леки гримчета прави, защото е на около 16, мисля. Повече има от тип DIY, What's in my bag, Outfit ideas и т.н., но е една от най-най-първите влогърки, за които са абонирах и ми е много миличка.
MakeUpButHow - няма как да пропуснем нашето момиче - Ели. Много туториъли има, готинка е. Обяснява подробно и показва нагледно как стават нещата.
Кажи после дали някоя ти е допаднала.
Последно редактирано от DragonLady : 01-28-2014 на 23:36
Благодаря ви![]()
Къде мога да намеря от тази боя с която може да пиша/мажа по дрехите и да не се изтрие след пране? Ох,ама обяснение дадох.. и горе-долу на каква цена е ?![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Nicole Guerriero сори ако се повтаря, но не я срещнах по-горе, има интересни идеи
Предложете ми апарат който снима професионално и красиво,на цена до 200 лева![]()
Aми няма го по големите вериги, трябва да си го поръчаш от някой фризьорски салон. Носят го доставчиците не Seri от Гърция. Аз го взех за 15лв, но наистина си заслужава!![]()
"Професионално" няма как да стане, те са над 1000лв. Ама, ако ще си вземаш дигитален, не си вземай "САМСУНГ", камерите на телефоните им са добри, но фотоапаратите са им доста зле, според мен. Виж другите марки какво предлагат и избери, съветвам те да избереш марка, която е специализирана за фото техника, а не в производството на разнообразна техника. Сони май също стават.
Като споменахте бюти влогърки, поразгледах някои да видя за какво става въпрос. Те не само показват как да се гримираш/лакираш/етц, ами се изживяват като звезди, имат фенове, говорят за подкрепа, благодарят. Тази българската разказа за смъртта на майка си в "ефир", защото иска феновете й да я познават такава, каквато е. Втф? Куку ми изглеждат. Искам да чуя за психологията на влогърството.
Гел за лице с хубав състав, за чувстивителна кожа, суха към смесена?
И крем за лице?
Някакви предложения. Почти никакъв крем не ми понася лицето![]()