.
Отговор в тема
Страница 196 от 436 ПървиПърви ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 876 до 4 900 от общо 10898
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мерси за информацията, аз прочетох за какво са, но примерно зеленото,като го нанеса, то си седи зелено ? Предполагам, след него нанасям някое от телесните цветове?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен
    Доволни ли сте от молива за вежди на есенс?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Да, единственото, което имам на Есенс. Малко вързо свършва, но поне е евтин. Даже е доста по-добър от други моливи на по-скъпи марки.

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Мерси за информацията, аз прочетох за какво са, но примерно зеленото,като го нанеса, то си седи зелено ? Предполагам, след него нанасям някое от телесните цветове?
    Или някой от телесните цветове или се слага под фон дьо тена.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мерси многоо

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Да, единственото, което имам на Есенс. Малко вързо свършва, но поне е евтин. Даже е доста по-добър от други моливи на по-скъпи марки.
    Подкрепям напълно.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Имам въпрос към тези, които носят лещи. Преди 3-4 седмици ми се случи като се опитах да си сложа един чифт лещи да ми се зачерви ужасно окото. Пареше страшно много и едвам извадих лещата. На другото око се случи същото нещо. Тогава извадих лещите от кутийката и ги сложих в нова с друг разтвор. И от тогава с този чифт не съм имала проблеми. Но днес ми се случи същото нещо с друг чифт лещи. Не са престоявали много без да се сменя разтвора. Някаква идея от какво може да се получава това? Не знам дали разтвора ми прави някаква реакция или е някакво друго замърсяване.
    И при мен се беше случило с нова марка разтвор, оказа се, че имало разтвори, които трябвало да седят в кутийката с лещите няколко часа (при мен беше 6 часа), преди да си ги сложиш. Иначе все едно си слагаш киселина в окото.
    Виж упътването да провериш.

Термозащитен спрей от който сте доволни?

Супер фен
    А каква е цената горе долу на този молив?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    ^ Вероятно около 3-4 лева.
    POLLINA, имам златната рокля и на мен лично много ми харесва. Не знам как точно да опиша миризмата, но ако харесваш цветно сладникави парфюми, мисля че ще ти допадне. А червената не съм я имала и не мога нищо да кажа за нея.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Може ли да ми препоръчате бюто влогъри, които да имат повече клипчета с декоративен грим? Без Мишел Фан.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Може ли да ми препоръчате бюто влогъри, които да имат повече клипчета с декоративен грим? Без Мишел Фан.
    CoffeebreakwithDani - толкова е яка тая мацка! И пуска ново видео абсолютно всеки делничен ден!
    Lisa Eldridge - гримьорка в Холивуд, само това ще кажа!
    Lauren Curtis - Бюти гуру номер 1 в Австралия!
    Shaaanxo - 90% декоративни, доста тежки гримове. Кадърна мацка.
    Chloe Morello - Доста попадения има. Доста по-различен тип гримиране има от последните две мацки, с които са близки приятелки, впрочем.
    Bethany Mota - като цяло леки гримчета прави, защото е на около 16, мисля. Повече има от тип DIY, What's in my bag, Outfit ideas и т.н., но е една от най-най-първите влогърки, за които са абонирах и ми е много миличка.
    MakeUpButHow - няма как да пропуснем нашето момиче - Ели. Много туториъли има, готинка е. Обяснява подробно и показва нагледно как стават нещата.

Кажи после дали някоя ти е допаднала.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Споделям напълно мнението на malka_sladkka. Много качествен продукт, но верно свършва сравнително бързо. Цената му е 3,09 в лили и дм.

пс: MakeUpButHow наистина прави много добри уроци, има доста хубави и свежи идеи Пробвала съм някой от тях лично.
    Последно редактирано от DragonLady : 01-28-2014 на 23:36

Супер фен
    Благодаря ви

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Къде мога да намеря от тази боя с която може да пиша/мажа по дрехите и да не се изтрие след пране? Ох,ама обяснение дадох.. и горе-долу на каква цена е ?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    CoffeebreakwithDani - толкова е яка тая мацка! И пуска ново видео абсолютно всеки делничен ден!
    Lisa Eldridge - гримьорка в Холивуд, само това ще кажа!
    Lauren Curtis - Бюти гуру номер 1 в Австралия!
    Shaaanxo - 90% декоративни, доста тежки гримове. Кадърна мацка.
    Chloe Morello - Доста попадения има. Доста по-различен тип гримиране има от последните две мацки, с които са близки приятелки, впрочем.
    Bethany Mota - като цяло леки гримчета прави, защото е на около 16, мисля. Повече има от тип DIY, What's in my bag, Outfit ideas и т.н., но е една от най-най-първите влогърки, за които са абонирах и ми е много миличка.
    MakeUpButHow - няма как да пропуснем нашето момиче - Ели. Много туториъли има, готинка е. Обяснява подробно и показва нагледно как стават нещата.

Кажи после дали някоя ти е допаднала.
    Също xsparkage, Karissa Pukas, sccastaneda, AlisonLovesJB, stilababe09, Dulce Candy, MakeupByAlli.
    A Lauren Curtis ми е мноого любима! <3
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен
    Nicole Guerriero сори ако се повтаря, но не я срещнах по-горе, има интересни идеи

Beauty блогъри от рода на Мишел и stilababe09?

Цитирай Първоначално написано от Tinnaaa Виж мнението
    Термозащитен спрей от който сте доволни?
    Heat shield, на Еxpertia Professionel . Mного е хубав, фризьорката ми го препоръча, прави косата кадифено мека и като се изправи перфектно стои като бебешка. ^^

Edit: И мирише спр яко
    Последно редактирано от Hotty_BB : 01-29-2014 на 15:43

Цитирай Първоначално написано от Hotty_BB Виж мнението
    Heat shield, на Еxpertia Professionel . Mного е хубав, фризьорката ми го препоръча, прави косата кадифено мека и като се изправи перфектно стои като бебешка. ^^

Edit: И мирише спр яко

Къде мога да го намеря? И на каква цена е?

Предложете ми апарат който снима професионално и красиво,на цена до 200 лева

Aми няма го по големите вериги, трябва да си го поръчаш от някой фризьорски салон. Носят го доставчиците не Seri от Гърция. Аз го взех за 15лв, но наистина си заслужава!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Също xsparkage, Karissa Pukas, sccastaneda, AlisonLovesJB, stilababe09, Dulce Candy, MakeupByAlli.
    A Lauren Curtis ми е мноого любима! <3
    Кариса я забравих, а е много готина. Безкрайно се прекланям пред търпението и желанието да направи влога за операцията си.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от krisiss231 Виж мнението
    Предложете ми апарат който снима професионално и красиво,на цена до 200 лева
    "Професионално" няма как да стане, те са над 1000лв. Ама, ако ще си вземаш дигитален, не си вземай "САМСУНГ", камерите на телефоните им са добри, но фотоапаратите са им доста зле, според мен. Виж другите марки какво предлагат и избери, съветвам те да избереш марка, която е специализирана за фото техника, а не в производството на разнообразна техника. Сони май също стават.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Като споменахте бюти влогърки, поразгледах някои да видя за какво става въпрос. Те не само показват как да се гримираш/лакираш/етц, ами се изживяват като звезди, имат фенове, говорят за подкрепа, благодарят. Тази българската разказа за смъртта на майка си в "ефир", защото иска феновете й да я познават такава, каквато е. Втф? Куку ми изглеждат. Искам да чуя за психологията на влогърството.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Гел за лице с хубав състав, за чувстивителна кожа, суха към смесена ?
    И крем за лице?
    Някакви предложения. Почти никакъв крем не ми понася лицето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си