.
Отговор в тема
Страница 235 от 436 ПървиПърви ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 851 до 5 875 от общо 10898
    А освен нея? Някаква на Римел може би?
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 04-08-2014 на 23:02

Голям фен Аватара на Lourenço
    Да, Римел stay matte. Аз я ползвам често през лятото. Само кутията не ми харесва.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Хора, препоръчайте ми база за сенки

Etude House Proof 10 Eye Primer, но трябва да я поръчаш по интернет.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на fakesmiles
    NYX HD Primer - страхотна е, вече я има и в България.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    NYX HD Primer - страхотна е, вече я има и в България.
    ДА!
    Имам я от година и нещо вече, в телесен цвят е, изхабила съм не повече от 1/4, а е смешно евтина - 6 долара с доставка от ибей.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Хора, препоръчайте ми база за сенки
    Аз съм много доволна от i love stage на essence, издържат ми цял ден сенките, без да се размазват, събират в сгъвката, или смесват различните цветове. А и е доста икономична, вече 3ти месец я ползвам, и има още бая.

Ползвали ли сте изсушител за лак за нокти, какъв, от кой сте доволни и от кой не, защо?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Онлайн магазин за бельо? Търся си сутиен от онези дето имат нещо като силикон вътре, не разни памуци...сещате се сигурно ... и аз не знам как се казва и затова не успявам да си изразя правилно,за което се извинявам.
    m?

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Аз съм много доволна от i love stage на essence, издържат ми цял ден сенките, без да се размазват, събират в сгъвката, или смесват различните цветове. А и е доста икономична, вече 3ти месец я ползвам, и има още бая.
    Това е ужасно според мен..какви сенки използваш с него?

На Urban Decay primer potion е много добро ама и доста скъпо ми се струва, така че от по- ефтините..например Катрис :Д.
    Аз също ползвам и Maybelline color tattoo вместо основа.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ползвали ли сте изсушител за лак за нокти, какъв, от кой сте доволни и от кой не, защо?
    Първо - не си хаби парите за OPI. С нищо не е по-различен.
    Флормар имат спрей - окей е.
    В момента съм с един спрей на Голдън Роуз, който едновременно с това подхранва кожичките, защото е мазничък, но пък попива бързо. Цената е около 3 лв.

Преди съм ползвала и капковидни - те си изглеждат като лак, но не ми е останало кой знае какво впечатление в главата.

О, не, не давам пари на ОПИ аз.
    Този на флормар го имах и не ми харесва всъщност си вършеше работата сравнително добре, но има какво да се желае - свършва бързо, капе после от ръцете ми и не е съвсем за минутка съхненето, както си представям, че би трябвало да е :Д Пробвала съм и такъв на Перфект под формата на нормален заздравител - от него всъщност бях по-доволна. Перфект имат и спрей, на който се замислям. Този на Флормар го пръскаш непрестанно, а този на Перфект е с единични пръсвания и мисля, че няма да става всичко във вода и да свършва толкова бързо. Значи си доволна?
    П.С. по случайност докато ги издирвах току-що попаднах на твоя блог :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Ооо, да, забравих на Перфект. Купихме го вкъщи веднага след ОПИ - едно към едно са като качество. Но и аз смятам, че е по-удобно с единични впръсквания.

Оп, ужас, пак съм го изоставила... :д

Мега фен Аватара на Dagichka
    имах 1-2 пъпки по челото, които естествено веднага разчоплих и бутах сто пъти, защото бяха с връхче.. обаче не само, че не се махнаха, ами и мисля, че нещо инфектирах този път яко, защото ми се появиха още 5-6 наоколо.. преди не е ставало така, идеи с какво да ги мажа да се успокоят или просто да не ги пипам повече? :с

anonymous708973
    Guest
    Леко със спирт или акне аут? Ама върху самите тях.
    След което ги оставяш на мира, не им мажи фон-дьо-тен или такива работи. А ако самото зачервяване те притеснява, новият крем на Биодерма (който идва с бурканче зелен коректор) е доста хвален.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Това е ужасно според мен..какви сенки използваш с него?
    Всякакви от Dior до Ruby Rose. И все ми издържат по цял ден, без да има проблеми, все едно току що съм се гримирала.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ДА!
    Имам я от година и нещо вече, в телесен цвят е, изхабила съм не повече от 1/4, а е смешно евтина - 6 долара с доставка от ибей.
    http://www.nyxcosmetics.com/p-36-hd-...w.google.bg%2F

За това ли говориш?

или за това:

http://www.nyxcosmetics.com/p-33-hd-...adow-base.aspx

Съдя по цената, де. :Д

edit: http://www.nyxcosmetics.com/p-34-eye...adow-base.aspx
    май става дума за това всъщност :д
    Последно редактирано от Naive : 04-09-2014 на 22:40

Супер фен Аватара на girl91
    Слагали ли сте канела в маски за коса? Тези дни ми попадат статии за благоприятното действие на канела върху косата, но преди година-две сложих в маската си и след обилно измиване в банята след това цялата ми коса беше пълна с канела

Момичета, доволни ли сте от clean and clear като цяло кой продукт ви харесва най-много?

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Слагали ли сте канела в маски за коса? Тези дни ми попадат статии за благоприятното действие на канела върху косата, но преди година-две сложих в маската си и след обилно измиване в банята след това цялата ми коса беше пълна с канела
    Аз съм си слагала. Не от пакетче, а сама си я чуках в порцеланово хаванче, после я смесих с няколко масла и мед + няколко капки лимонов сок. Косата става супер после. Е, да, остава си канелата в косата, но при мен така си остава и къната за подхранване, която ползвам, така че не ми пречи.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Искам да си боядисам косата и да стане такъв цвят http://prikachi.com/images/711/7247711F.jpg
    като цяло този е мааалко по-светъл от моя и червеникав. Та, въпроса ми е каква боя (цвят и марка) да си купя, за да стане абсолютно същия цвят като този? ;д Може ако искате направо да ми дадете и идея откъде мога да си поръчам, че тука много трудно си намирам боя за коса.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Слагала съм, да. Уж се водеше подхранваща ама нещо... Мед, зехтин и канела беше, нямах после нищо по себе си.

Поръчвали ли сте нещо от сайта на козметика Христина? Знам, че във форума се мяркаха техните трици, но ме интересуват и останалите неща. Опитвам се да си купувам козметика без синтетика в нея.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Зайче..
    Поръчвали ли сте си бронзант за лице на NYX и какво мислите? И за пудрите им също?
    Всъщност като цяло за козметиката им - има ли ставащи неща? Някъде бях чула, че са професионална козметика и били много хубави, но искам да чуя и няколко отзиви преди да си купя.
    И все още чакам отговор на този въпрос:
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Искам да си боядисам косата и да стане такъв цвят http://prikachi.com/images/711/7247711F.jpg
    като цяло този е мааалко по-светъл от моя и червеникав. Та, въпроса ми е каква боя (цвят и марка) да си купя, за да стане абсолютно същия цвят като този? ;д Може ако искате направо да ми дадете и идея откъде мога да си поръчам, че тука много трудно си намирам боя за коса.
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си