.
Отговор в тема
Страница 339 от 436 ПървиПърви ... 239289329335336337338339340341342343349389 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 451 до 8 475 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Много зависи от формата и структурата.
    Аз съм била 60 и не бях слон. Разбира се не е като да бях супер слаба, но и не се търкалях по стълбите :Д
    Та, зависи от разположението на килограмите

Мега фен Аватара на LoadRunner
    да ама колко си висока, и колко си сега защото не мен ми се виждаш прилична

някой медетира ли от вас? и йогата помагали да отпуснем тялото ..
    БОТЕВ ПЛОВДИВ !!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SpecHide Виж мнението
    някой медетира ли от вас? и йогата помагали да отпуснем тялото ..
    категорично да!
    като се разтегнеш добре, после си починеш и изпиеш един чай примерно, аз лично се чувствам много по-отпочинала отколкото след 15 часа сън дори
    и дори да не е йога по 1 час, ами ей така 15-тина минутки от най-лесните упражнения стигат за целта
    ако имаш цел да поддържаш тяло и фигура с йога-естествено е необходимо доста по-голямо усилие и време
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    помощ, момичета...търся читаво ежедневно червило, даже 2 - един нюд и едно червено, но не особено ярко...напомняне на оранжево е окей също при двата...кожа - много светла, луничава, с розов подтон, очи - тъмнокафеви, почти черни, коса:

http://www.marvi.bg/l-39oreal-prodig...enqv-8136.html

идеи за марка + цвят?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Какво е тиняче и какво е цепеняче ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някой, който си е купувал колани през интернет, може ли да ми пише? Страшно е объркан един сайт и не мога да се ориентирам.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Някоя от вас пробвала ли е някой от двата продукта за пъпки? Покрай бременността ми излизат много гнойни, ( което е нормално) но мен ме дразнят и реших да си взема нещо на LUSH.

anonymous708973
    Guest
    Лелеее, аз мислех, че се ебаваш, когато каза на Папугай, че си бременна о.О
    Лека бременност ти пожелавам!

Лекa бременост и от мен^^

Aз лично този продукт не съм го пробвaлa,зa щaстие aз имaм сaмо по целото.. 2-3
    A винaги съм билa с чистa кожa.Консултирaх се с лекaркaтa ми и тя ме посъветвa дa избягвaм мaсовотa козметикa ,зaщото имa не добри състaвки.В моментa съм с Lumane.Но ми обясни,че след рaждaнето ще се нормaлизирa положението.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Какво е тиняче и какво е цепеняче ?
    Ей значиии и вие сте едни... не разбирате че въпросът е сериозен.
    2 пъти го гледах ама така и не разбрах точно какво е

http://vbox7.com/play:cdc2eff383?p=favourites&id=26814

според мен тиняче е тинейджърче на галено

Град
    ilivewheretheskyends
    Хехе не, ще съм млада мама.
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Хехе не, ще съм млада мама.
    Благодаря!
    На колко години си?

Град
    ilivewheretheskyends
    19

19
    Ужас.....

Град
    ilivewheretheskyends
    Много малка ли ти се виждам? Разбирам.
    На 20 с бебе в България на повечето ви е трудно.
    Едно не мога да разбера- Ти не би ли се справил/а? Кое те стряска? Нима мислиш , че възрастта ти е крехка и не можеш да се справиш с трудностите ли? Не е дошъл края на света.

Не съм от хората , които ще креснат "Ах не мога да се справя или НЕ ИСКАМ."
    Не те познавам за това не бих разсъждавала над това какво можеш и какво не можеш да постигнеш... СЛЕДОВАТЕЛНО И ТИ НЕ ГО МИСЛИ МНОГО. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ СЪМ ТИ БЛИЗКА.

girlwithblueeyes ти кога ще раждаш мила? В кой месец си?

Фен
    Без коментар
    Какви хора има. Все още си дооооста малка за деца, но ще го разбереш когато пораснеш, а до тогава има най - малко още 5 - 6 годинки. Да чукам на дърво.
    mom4e sam

Много малка ли ти се виждам? Разбирам.
    На 20 с бебе в България на повечето ви е трудно.
    Едно не мога да разбера- Ти не би ли се справил/а? Кое те стряска? Нима мислиш , че възрастта ти е крехка и не можеш да се справиш с трудностите ли? Не е дошъл края на света.

Не съм от хората , които ще креснат "Ах не мога да се справя или НЕ ИСКАМ."
    Не те познавам за това не бих разсъждавала над това какво можеш и какво не можеш да постигнеш... СЛЕДОВАТЕЛНО И ТИ НЕ ГО МИСЛИ МНОГО. ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НЕ СЪМ ТИ БЛИЗКА.

girlwithblueeyes ти кога ще раждаш мила? В кой месец си?

Мале мацко много се излагаш отивам за пуканки хахахахаа

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И защо да се излага?

Стига бе момичета, не виждате ли, че момичето е порасналооо голямоооо, вече е само на 19години и може да се възпроизвежда. хахахахаха Не, сега сериозно, че и по форумите бие тъпан за това. Кога ще учи висше, кога ще започне работа, тя дори няма стаж за майчинство.
    ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА ето това направи майка България с нас.... невъзпитани малки пикли по форумите си раждат дечица и си ги гледат заедно като кукли с парите на мама и тате... много такива предавания има в съдби на кръстопът... ти ще си поредната пикла родила малка... Божеее.... пази Боже...

Град
    ilivewheretheskyends
    Разбирам , че съм малка и си го написах. Повечето от съучениците ми не знаят какво искат и са свикнали мама и тате да им купуват колите и да ги издържат. Това тук е тийн форум и ми е съвсем ясно , че ще пишат и такива, които са 8клас и са глупави и наивни. Личи си кои хора са големи ( и на възраст и на ум) и са здраво стъпили на земята.
    Аз какво имам, какво съм постигнала и какво мога да дам и да създам не мисля , че е нужно да се знае или да се дискутира от хора , които са на светлинни години от това да създадат семейство и понеееее мъничко да се опитат да разберат как се изкарват пари и дали им е лесно на майка им и на татко им.
    bababa7 Разбирам те , че няма какво да кажеш. По-добре не спами в темата излишно. Така или иначе не помагаш никому.

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Viktoria.93 Виж мнението
    Стига бе момичета, не виждате ли, че момичето е порасналооо голямоооо, вече е само на 19години и може да се възпроизвежда. хахахахаха Не, сега сериозно, че и по форумите бие тъпан за това. Кога ще учи висше, кога ще започне работа, тя дори няма стаж за майчинство.
    ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА ето това направи майка България с нас.... невъзпитани малки пикли по форумите си раждат дечица и си ги гледат заедно като кукли с парите на мама и тате... много такива предавания има в съдби на кръстопът... ти ще си поредната пикла родила малка... Божеее.... пази Боже...
    Ох миличката по-голяма от мене с две години , но е умничка и вишистка сигурно.
    Уча в университет. Никъде не съм казала , че съм порааааааснала голяма. Но кво да ти обеснявам на теб. Дръж си се инфантилно и се мисли за пораснала.
    Това , че родителите биха ме подкрепили и помогнали го пожелавам на всички , които един ден ще имат щастието да се видят с деца ( защото не всички жени могат да имат дечица и цял живот се борят за това, което ти омаловажаваш ).

Момичета, моля да не разводнявате темата. Пишете си на лични, ако имате да си кажете нещо.
    * Бих искала да попитам някоя от вас ползвала ли е пудра за лице на МАК и дали е доволна, защото моята на Инглот свърши и се чудя дали да си купя пак същата или да вложа в малко по - скъпа. Някакви отзиви? Ползвала съм продукти на МАК, но като че ли най - доволна останах от хайлайтърите и червилата, но нямам наблюдения за пудрите.

Благодаря предварително.

KaRamella, жива и здрава, то ще си е твое, ти му мисли колко е щастие 19 годишно дете да не си изживее младините както трябва. Хората са го казали - всичко с времето си. Успех.

evtini.sutieni, ползвала съм пудра на MAC мисля че са като тези на Inglot. Няма особена разлика, освен в цената. Имат повече нюанси като че ли. Можеш да пробваш в магазина и да прецениш дали ти харесва текстурата.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Абе, какво се правите на много важни? Всеки сам си преценя кога да стане родител, много знаете на какво ниво е и какви възможности има да отглежда деца. Егати грозното отношение, което имате. Ще кажете, че вие ще го гледате после, дебилчета.

Издирвам си нов хидратиращ крем за лице, някой ползвал ли е нещо на Botanics, много ли са измислени, водят се organic уж, ама не мога да преценя до каква степен е вярно и дали са надеждни.
    Съставки: Aqua (Water), Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil*, Butyrospermum parkii (shea) butter*, Glycerin*, Rosa canina seed oil*, Cetearyl glucoside, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter*, Cera alba (Beeswax)*, Glyceryl stearate, Alcohol denat.*, Cetearyl alcohol, Xanthan gum, Sodium benzoate, Limonene, Potassium sorbate, Citric acid, Citronellol, Pelargonium graveolens flower oil, Citrus aurantium dulcis peel extract*, Linalool, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Citrus medica limonum (Lemon) peel oil, Geraniol, **Parfum (Fragrance), Citral

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си