- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
С удоволствие, знаеш![]()
все си мислех че жените се раждат гладки и мекички
стана ли ти готино, като разбра, че полагат усилия за теб
къде ти
все пуснати от зоопарка
"Едва ли проблема ти е в жените,а в това,че не умееш да си поискаш
когато не са в краката ти,принуден да искаш"
какво лошо има в това да паднеш на колене за дамата си и да почувстваш устните и
"Там", по дяволите. Не тама.
в храма
чакащи салама
ко стана със обама
ша зема да са нахрана
точно тама трябва да е когато пишеш глупост
Четох на няколко места, че за няколкоседмични бебета котенца е ок да се затопля нискомаслено прясно мляко. И в аптеката така ми казаха. Но на други места пише, че трябва да е сухо мляко, разтворено във вода. Та, какво да му давам на това, което храня сега? Много е мъничко, пробва да пийва от купичка, но му давам и с шишенце понякога.
Последно редактирано от kalpazanka : 08-03-2015 на 20:01
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мерси )
Аз ползвам един, който е с 10% урея навсякъде по тялото, защото съм с мн суха кожа, добре ми се отразява.
и е хубаво да си му го даваш с биберон :Д
Ами, така правя уж, ама невинаги си отваря устичката, пък не искам да го дърпам много.
Крем с пикня, wat?
Ричи, пробвай да издоиш някоя котка (#гейлордебльо)
Със спринцовка/капкомер му давай. И не забравяй да го държиш на топло (шише с вода?). Дано да оживее, ама щом може да пие от купичка, значи има голям шанс.)