- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
:д
някой помни ли как се казва едно сладкишче подобно на туикса, обаче май беше по-евтино и не беше двойно ии беше по-вкусно, в лафката в училище го имаше и беше пак с някаква златиста опаковка ;/
*албени!! намерих го в гуглето ... имам спомен, че ми харесваше повече, ама не съм сигурна.. трябва пак да ги сравня, ако въобще още се продава албенито...
Последно редактирано от galaxy29 : 08-12-2015 на 10:29
коооолко албени бях измуал веднъж, баааа чиек.. Чак да бяха по-вкусни, не. Имаха си собствен чар и бяха по-приятни за ядене :Д Щото сникърса става един такъв тежко сладък, докато Албенито е по-леко откъм вкуса.
От къде мога да си купя т.н. МЕТАЛНИ ТАТУИРОВКИ? http://ideinikbg.com/image/cache/dat...ki-700x700.jpg
Абе мацки ползването на хайлайтър толкова ли е наложително, че козметичката цял час ми чете лекция колко по-добър бил грима с него? Вие ползвате ли? И ако да, да препоръчате някой![]()
ами, яко е, да :д
аз съм с мн евтина опция - cream to powder на есенс.
хаяши беше писала, че в бб-то на елишата (always nuddy) има избелващи съставки, много го харесвам, но се чудя дали ми вреди на луничките и загара, смисъл такъв май не съм забелязала да ми влияе на тях, но не съм сигурна, ако вреди, ще го зарежа и ще го ползвам само при нужда.. съвети някакви? и бихте ли ми препоръчали нещо друго и какво мислите за артдеко ;/
дано и аз го открия.. ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 08-15-2015 на 18:30
Някаква идея от детските размери на H&M кой отговаря на XXS - 142/158 или 158/164?
От Артдеко имам червило, лак за нокти, лимитка руж+бронзираща пудра. И от 3-те съм много доволна. За сенките бих казала, че не си струват - при Инглот получаваш доста по-голямо количество и дори струваше по малко бройката, ако си спомням правилно.
Като цяло - незаслужено пренебрегвана марка.
Метални татуировки съм виждала по тараби по морето. Ако помагам, де...
Абе, сега се сетих да питам нещо - мога ли да си извадя здравна книжка и да си направя прилежащите изследвания и медицинско заключение за влизане в болниц в друг град, а не в този, който ми е по лична карта?Питам, защото ми е нужна тая бумащина още на 14.09 за унито, защото в сряда ще имам практика в болницата. А пък не съм в Русе, във Варненско съм иимам подписано предизвестие до 14.09 и няма да имам време да се прибера в Русе.