.
Отговор в тема
Страница 419 от 436 ПървиПърви ... 319369409415416417418419420421422423429 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 451 до 10 475 от общо 10898
    Мега фен Аватара на divergent
    Някой да е ходил на възстановките на Априлското въстание в Копривщица? Мисля да ходя и искам да проуча малко нещата.

Супер фен
    Маската за силно изтощена коса...

Мега фен Аватара на tori
    Кажете няква основа за грим, бе. За суха към нормална кожа, ако може, до 10-15 лева макс. Чудя се и номера с автършейва да пробвам, че ако не ми допадне, поне имам на кого да го дам.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кажете няква основа за грим, бе. За суха към нормална кожа, ако може, до 10-15 лева макс. Чудя се и номера с автършейва да пробвам, че ако не ми допадне, поне имам на кого да го дам.
    Това с автършейва при теб може и да помогне. При мазна кожа - абсурд. Аз съм с мазна и използвам друг трик. Основа за грим бих ти препоръчала Алверде, Катрис.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на solo_
    Тема за бързи отговори...

На колко години съм ?

А) 16
    Б) 86
    В) 16 или 17 или 22

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Тема за бързи отговори...

На колко години съм ?

А) 16
    Б) 86
    В) 16 или 17 или 22
    Г) No one cares

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Г) No one cares
    Защо така ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    и пералнята сдаде багажа
    ше чакам наивето да подскочи и да ми препоръча нещо

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    някой вземал ли си е наскоро дрехи от tally weijl? преди години си взех 2 потника, които след едно пране се разпаднаха и сега не ми се рискува

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ми като не ти се рискува ко питаш бе, покемон

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    някой вземал ли си е наскоро дрехи от tally weijl? преди години си взех 2 потника, които след едно пране се разпаднаха и сега не ми се рискува
    панталоните са нелоши, ама блузите са шит отвсякъде.

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Взех си преди месец някъде бяла риза и ми харесва. Принципно този магазин го отбягвам, защото наистина дрехитене са им качествени, ама и като им гледам размерите все едно за деца 5 клас са направени и се отчайвам като вляза там..

Кажи намери ли си хубава основа за грим, защото и аз не знам каква да си взема с тази суха кожа...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zombolovesu Виж мнението
    Кажи намери ли си хубава основа за грим, защото и аз не знам каква да си взема с тази суха кожа...
    Основите на Катрис.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ми като не ти се рискува ко питаш бе, покемон
    рънъре тихо малко човек да го е страх да попита

Взех си преди месец някъде бяла риза и ми харесва. Принципно този магазин го отбягвам, защото наистина дрехитене са им качествени, ама и като им гледам размерите все едно за деца 5 клас са направени и се отчайвам като вляза там..
    Мен като размер ме устройват перфектно, цяло чудо е да намеря нормални малки дрехи, че ми писна да ходя в х§м и за 10-11 годишни да намеря едно нещо което да става за носене. Но в талито има супер сладки сутиени, жартиери и рокли, ще е тъпо да излязат на парчета.

Как се слагат тези цитати под коментара които стоят?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    няма как.... не помня вече от колко години не работят подписите

Мега фен Аватара на tori
    Нищо не съм купувала още, мацам си само ББто с кремче отдолу. Не съм стигала до магазин/поръчване по сайтовете. А и аз рядко правя цялостен грим, в унито минавам със спирала, молив, очна линия и червило. И то не всеки ден, че не мога да цъфтя в болницата с доматено червило. :дд
    Смятам, ако не си допадна с тия Катрисища, да пробвам някоя по-висок клас. Ама ащтва ако не се разбера с Катрис.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Тори, вземи си pore refiner-a na bioderma. Не е основа, но върши дори по-добра работа.
    Аз да питам има ли някакъв начин да прикрия или да се отърва от бебешките коси на челото хд

Град
    Варна
    Нищо не съм купувала още, мацам си само ББто с кремче отдолу. Не съм стигала до магазин/поръчване по сайтовете. А и аз рядко правя цялостен грим, в унито минавам със спирала, молив, очна линия и червило. И то не всеки ден, че не мога да цъфтя в болницата с доматено червило. :дд
    Смятам, ако не си допадна с тия Катрисища, да пробвам някоя по-висок клас. Ама ащтва ако не се разбера с Катрис.
    Можеш да пробваш и някоя прозрачна фиксираща пудра. Също вършат много добра работа. Също мога да препоръчам основата на Gosh - тя е малко по-скъпа.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Тори, вземи си pore refiner-a na bioderma. Не е основа, но върши дори по-добра работа.
    Аз да питам има ли някакъв начин да прикрия или да се отърва от бебешките коси на челото хд
    Аз също имам бебешки коси, но започнаха да се махат малко като ми попорасна косата. Забелязах го това, когато по едно време ползвах хининова вода.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Много внимавай с pore refiner-a, според мен е един от най - ужасните продукти, които съм пробвала. Бебешката коса или тривитаминол или рязане.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Хм, той не се ли нанася локално само върху проблемните зони?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не, аз го ползвам на цялото лице преди слънцезащитата, щото ми се омазнява, въпреки че се води лек. Иначе вече ми е време за трета опаковка и досега не съм имала оплаквания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си