- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой да е ходил на възстановките на Априлското въстание в Копривщица? Мисля да ходя и искам да проуча малко нещата.
Кажете няква основа за грим, бе. За суха към нормална кожа, ако може, до 10-15 лева макс. Чудя се и номера с автършейва да пробвам, че ако не ми допадне, поне имам на кого да го дам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Тема за бързи отговори...
На колко години съм ?
А) 16
Б) 86
В) 16 или 17 или 22
и пералнята сдаде багажа
ше чакам наивето да подскочи и да ми препоръча нещо
някой вземал ли си е наскоро дрехи от tally weijl? преди години си взех 2 потника, които след едно пране се разпаднаха и сега не ми се рискува
рънъре тихо малко човек да го е страх да попита
Мен като размер ме устройват перфектно, цяло чудо е да намеря нормални малки дрехи, че ми писна да ходя в х§м и за 10-11 годишни да намеря едно нещо което да става за носене. Но в талито има супер сладки сутиени, жартиери и рокли, ще е тъпо да излязат на парчета.
няма как.... не помня вече от колко години не работят подписите
Нищо не съм купувала още, мацам си само ББто с кремче отдолу. Не съм стигала до магазин/поръчване по сайтовете. А и аз рядко правя цялостен грим, в унито минавам със спирала, молив, очна линия и червило. И то не всеки ден, че не мога да цъфтя в болницата с доматено червило. :дд
Смятам, ако не си допадна с тия Катрисища, да пробвам някоя по-висок клас. Ама ащтва ако не се разбера с Катрис.
Тори, вземи си pore refiner-a na bioderma. Не е основа, но върши дори по-добра работа.
Аз да питам има ли някакъв начин да прикрия или да се отърва от бебешките коси на челото хд
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Много внимавай с pore refiner-a, според мен е един от най - ужасните продукти, които съм пробвала. Бебешката коса или тривитаминол или рязане.
Не, аз го ползвам на цялото лице преди слънцезащитата, щото ми се омазнява, въпреки че се води лек. Иначе вече ми е време за трета опаковка и досега не съм имала оплаквания.