.
Отговор в тема
Страница 54 от 436 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 10898
    Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Днес съм се "боядисала" цялата в лилаво, но за мое съжаление открих, че нямам нито един светло-лилав лак. Да ми препоръчате млечно лилавичко на прилична цена?
    Млечно лилавичко на приличничка цена има на есенс знам, от новите 149 http://www.essence.eu/bg/produkti/no...colour-go.html за 3.29, но ако се разтърсиш може да намериш и на флормар, импала, катерин арлей и такам...

Pandishpanka37 Като бях малка гърдите ми пораснаха бързо и се мазах с това на Икаров...помогна,но малко се забелязват ако се загледаш много в тях

Взех си тоника на Орифлейм Pure Skin за черни точки..по два пъти на ден може ли да го ползвам? А повече?

Четох, че и други имат проблеми с целулита, тъй че няма де ме е срам. Та, какви по-точно упражнения да правя? (изключвам спорта, по-скоро папагалката ми ще изтича триста метра без спирка, отколкото аз, и по-скоро тя ще вкара кош на баскетбол и т.н., и т.н.)

http://www.technomarket.bg/products/...1/neo-hs-200ch
    Какво мислите за тази маша,въпреки че според мен е преса или поне така ми изглежда

А страшен е! Мерси ^^
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Някой да ми предложи някакъв магазин, от където да си купя изкуствени мигли. По-възможност да са евтини. Трябват ми за сценичен грим и дори за 1 ползване да са, няма проблем. От София съм

В DM и Lilly със сигурност има.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Pandishpanka37 Виж мнението
    За това в момента не ми пука, стриите ме притесняват повече. Ще се разплача.
    Ми аз за година се нацепих навсякъде.
    По бедрата, по свивките на коленете, по гърдите и отстрани на корема под ребрата.
    Да ти кажа-никой не гледа дали имаш стрии, целулит или нещо такова, стига да ти е стегната фигурата. Не виждам драмата къде е.
    А и си е до кожа.
    Майка ми е бременна-маже се от 6 месеца всеки ден с антицелулитни кремове и пак и се нацепи корема на места. Така че не е гаранция, че и куп пари да хвърлиш ще ги предотвратиш/премахнеш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

^То си е и до кожата

HELP HELP Съжалявам,че пак задавам тоя малоумен въпрос ,ама ;д
    Как да ги отпусна тия обувки (изкуствен велур) ако сложа ракия или вода със сигурност ще се разлепят,четох за крем за ръце????
    Трябват ми за утре вечер само за една червена (даже е повече към коралово ;д абе светло червено хах ) рокля с малко черна дантела...а удобните ми обувки са тъмно сиви и или трябва да отпусна тия или да сложа тъмно сивите (то в дискотеката не личи,ама все пак )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Някой да ми предложи някакъв магазин, от където да си купя изкуствени мигли. По-възможност да са евтини. Трябват ми за сценичен грим и дори за 1 ползване да са, няма проблем. От София съм
    Всеки един козметичен магазин.Даже има и в тези за по левче.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Ми аз за година се нацепих навсякъде.
    По бедрата, по свивките на коленете, по гърдите и отстрани на корема под ребрата.
    Да ти кажа-никой не гледа дали имаш стрии, целулит или нещо такова, стига да ти е стегната фигурата. Не виждам драмата къде е.
    А и си е до кожа.
    Майка ми е бременна-маже се от 6 месеца всеки ден с антицелулитни кремове и пак и се нацепи корема на места. Така че не е гаранция, че и куп пари да хвърлиш ще ги предотвратиш/премахнеш
    Иве, ама то целулита и стриите са различни неща и се лекуват по различен начин. Първото е мастни натрупвания под кожата, а второто е нацепване на самата кожа заради слабата и' еластичност.
    И до колкото знам не е генетично. Аз имам навсякъде, мама няма нито една, а сестра и' която и' е близначка има също много - по цялото тяло.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    А стриите се получават от прекалено бързо отслабване/надебеляване/, така че сама си прави изводите.
    Никога, ама никога не съм отслабвала/качвала рязко и цялото ми дупе е в стрии. Като цяло не мисля за това, но има моменти, в които не го заглеждам, защото ми идва да си забия ноктите до кръв в него от ярост. Май ще си взема масло, ама... много ще ми е мазно на дупето :ДДД

Хаяши, как си намираш нещо с обиколка 65? Явно имаш супермъничко гръбче. Аз такова нещо дори не съм виждала...
    Римел имат светлолилавко.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Иве, ама то целулита и стриите са различни неща и се лекуват по различен начин. Първото е мастни натрупвания под кожата, а второто е нацепване на самата кожа заради слабата и' еластичност.
    И до колкото знам не е генетично. Аз имам навсякъде, мама няма нито една, а сестра и' която и' е близначка има също много - по цялото тяло.
    Знам, че са различни неща, просто никой не гледа в такива детайли тялото ти (особено мъжете)
    А не че са генетични стриите , а по-скоро еластичността на кожата. Но си зависи де, пак казвам.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Момичета, в ексфолианта с утайка от кафе, освен утайка от кафе ( ) какво друго се слага?

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Момичета, в ексфолианта с утайка от кафе, освен утайка от кафе ( ) какво друго се слага?
    Зехтин задължително и разни други гевезелъци по твое осмотрение, канела примерно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    как се води този стил на обличане? http://data.whicdn.com/images/579635...eaa5_large.jpg
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на bubaduc
    Откъде мога да си купя продукти на Revlon ?
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    как се води този стил на обличане? http://data.whicdn.com/images/579635...eaa5_large.jpg
    Мисля, че се нарича бохемски стил Може и хипи да е. Нещо между тези двата стила, защото като гледам тея обички с ''peace'' знака, по-скоро хипи...
    Последно редактирано от Franzellka : 04-13-2013 на 10:33

Хипи е, бохо-шикът е по-тежкарски и екстравагантен :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Barrborka и Тами, като си купувах маслото на Икаров за стриите, видях, че има и за целулит. Пробвайте, ако искате, не са скъпи /към 5-6-7 лв/.

Така, явно не съм единствената със стрии :д това като че ли малко ме успокоява, благодаря ви за което

*не е наследствено, 100%.. смис аз съм изцяло на майка ми - същата кожа, същото телосложение, дори кокалчетата на пръстите и колената ни са абсолютно еднакви, както и ноктите и носовете и пръстите на краката.. абе, всичко, освен лицето и косата :д Тааа, тя 3 бременности изкара, 1 стрия няма. Може би проблемът съм си го създала сама, просто нямам навика да си мажа тялото с лосиони, само ръцете и краката мажа... Нали знаете, каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го причини..

P.S. : Времето днес )))))))

Супер фен Аватара на wiiwa
    Ооо и аз имам стрии по дупето обаче. Мразя гии. Голям комплекс са ми когато съм по бански. Най-лошото е че са стари няма как да ги махна. Дали ако отслабна ще станат по малко видими ? Как мислите ?

^ съжалявам, че ще го кажа, но надали ще се заличат с отслабване, не се мъчи. Със светла кожа ли си? Ако си със светла - надали личат много, предполагам като почернееш малко, няма да се забелязват. Аз съм мургава МНОГО си личат по бедрата ми, защото са бели. Но лятото не съм се заглеждала дори в тях...надявам се това да те успокоява :Д

Супер фен Аватара на wiiwa
    Стриите не хващат тен

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Нямах нито една стрия до края на миналото лято, даже приятелките ми ме оглеждаха на плажа и ми се възхищаваха..и после ме урочасаха.. Отстрани на дупето, малко са, ама не разбрах от какво ми се получиха така внезапно...

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    Откъде мога да си купя продукти на Revlon ?
    beauty zone, douglas

Аз пък търся такъв цвят лак.
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...q4-E2UfBzEzuJh
    Моля кажете някакъв, защото ми писна да търся. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си