- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Млечно лилавичко на приличничка цена има на есенс знам, от новите 149 http://www.essence.eu/bg/produkti/no...colour-go.html за 3.29, но ако се разтърсиш може да намериш и на флормар, импала, катерин арлей и такам...
Pandishpanka37 Като бях малка гърдите ми пораснаха бързо и се мазах с това на Икаров...помогна,но малко се забелязват ако се загледаш много в тях
Взех си тоника на Орифлейм Pure Skin за черни точки..по два пъти на ден може ли да го ползвам? А повече?![]()
Четох, че и други имат проблеми с целулита, тъй че няма де ме е срам. Та, какви по-точно упражнения да правя? (изключвам спорта, по-скоро папагалката ми ще изтича триста метра без спирка, отколкото аз, и по-скоро тя ще вкара кош на баскетбол и т.н., и т.н.)
http://www.technomarket.bg/products/...1/neo-hs-200ch
Какво мислите за тази маша,въпреки че според мен е преса или поне така ми изглежда
А страшен е! Мерси ^^
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Някой да ми предложи някакъв магазин, от където да си купя изкуствени мигли. По-възможност да са евтини. Трябват ми за сценичен грим и дори за 1 ползване да са, няма проблем. От София съм![]()
В DM и Lilly със сигурност има.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ми аз за година се нацепих навсякъде.
По бедрата, по свивките на коленете, по гърдите и отстрани на корема под ребрата.
Да ти кажа-никой не гледа дали имаш стрии, целулит или нещо такова, стига да ти е стегната фигурата. Не виждам драмата къде е.
А и си е до кожа.
Майка ми е бременна-маже се от 6 месеца всеки ден с антицелулитни кремове и пак и се нацепи корема на места. Така че не е гаранция, че и куп пари да хвърлиш ще ги предотвратиш/премахнеш
^То си е и до кожата
HELP HELPСъжалявам,че пак задавам тоя малоумен въпрос ,ама ;д
Как да ги отпусна тия обувки (изкуствен велур) ако сложа ракия или вода със сигурност ще се разлепят,четох за крем за ръце????
Трябват ми за утре вечер само за една червена (даже е повече към коралово ;д абе светло червено хах ) рокля с малко черна дантела...а удобните ми обувки са тъмно сиви и или трябва да отпусна тия или да сложа тъмно сивите (то в дискотеката не личи,ама все пак)
Иве, ама то целулита и стриите са различни неща и се лекуват по различен начин. Първото е мастни натрупвания под кожата, а второто е нацепване на самата кожа заради слабата и' еластичност.
И до колкото знам не е генетично. Аз имам навсякъде, мама няма нито една, а сестра и' която и' е близначка има също много - по цялото тяло.
Никога, ама никога не съм отслабвала/качвала рязко и цялото ми дупе е в стрии. Като цяло не мисля за това, но има моменти, в които не го заглеждам, защото ми идва да си забия ноктите до кръв в него от ярост. Май ще си взема масло, ама... много ще ми е мазно на дупето :ДДД
Хаяши, как си намираш нещо с обиколка 65? Явно имаш супермъничко гръбче. Аз такова нещо дори не съм виждала...
Римел имат светлолилавко.
Момичета, в ексфолианта с утайка от кафе, освен утайка от кафе () какво друго се слага?
как се води този стил на обличане?http://data.whicdn.com/images/579635...eaa5_large.jpg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Откъде мога да си купя продукти на Revlon ?
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Хипи е, бохо-шикът е по-тежкарски и екстравагантен :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Barrborka и Тами, като си купувах маслото на Икаров за стриите, видях, че има и за целулит. Пробвайте, ако искате, не са скъпи /към 5-6-7 лв/.
Така, явно не съм единствената със стрии :д това като че ли малко ме успокоява, благодаря ви за което
*не е наследствено, 100%.. смис аз съм изцяло на майка ми - същата кожа, същото телосложение, дори кокалчетата на пръстите и колената ни са абсолютно еднакви, както и ноктите и носовете и пръстите на краката.. абе, всичко, освен лицето и косата :д Тааа, тя 3 бременности изкара, 1 стрия няма. Може би проблемът съм си го създала сама, просто нямам навика да си мажа тялото с лосиони, само ръцете и краката мажа... Нали знаете, каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го причини..
P.S. : Времето днес)))))))
Ооо и аз имам стрии по дупето обаче. Мразя гии. Голям комплекс са ми когато съм по бански. Най-лошото е че са стари няма как да ги махна. Дали ако отслабна ще станат по малко видими ? Как мислите ?
^ съжалявам, че ще го кажа, но надали ще се заличат с отслабване, не се мъчи. Със светла кожа ли си? Ако си със светла - надали личат много, предполагам като почернееш малко, няма да се забелязват. Аз съм мургава МНОГО си личат по бедрата ми, защото са бели. Но лятото не съм се заглеждала дори в тях...надявам се това да те успокоява :Д
Нямах нито една стрия до края на миналото лято, даже приятелките ми ме оглеждаха на плажа и ми се възхищаваха..и после ме урочасаха..Отстрани на дупето, малко са, ама не разбрах от какво ми се получиха така внезапно...
beauty zone, douglas
Аз пък търся такъв цвят лак.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...q4-E2UfBzEzuJh
Моля кажете някакъв, защото ми писна да търся. :д