.
Затворена тема
Страница 101 от 155 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 3873
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    http://greenshop.bg/product-1623?fil...%D0%BB.&page=2
    предишното,което си харесах не е налично и мисля да си поръчам това
    Една приятелка ползва това масло и косата й е много мекичка, бляскава и не й се заплита. Тя си слага по дължината и няколко капки в шампоана. и да, много е доволна. и аз мисля да си го купувам.

Таа, за първи път пиша тук, но отдавна чета темата. Тези дни от хлора в басейна косата ми стана почти като слама :/ Иначе вече съм си поръчала маската на Макадамия от 250мл+масло 10мл, защото отдавна чета положителни коментари. Взех си и 2 мострички на крема за оформяне на къдрици. Докато четях темичката много се мотивирах да започна да полагам грижи за косата си. Тя ми е права,но отдолу е супер бухнала, а отгоре е сплескана. Сега ще видя дали с маската на Макадамия ще се оправи положението... ако може дайде някакви идеи как да "укротя" косата ми да не бъде толкова бухнала.

Супер фен Аватара на fizzyg
    За бухналата коса маслата са най-добрия вариант

Banned Мега фен
    ^ мерси за отговора,поръчах си го,дано ми хареса

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    Искам да попитам какво мога да иэполэвам эа по эдрава коса и по бърэ растеж (моята коса е много тънка,чуплива и мн цъвти )
    поне първата страница да беше прочела

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Намазах се със стимулант и ще стоя около час.

Аз си мислех лятото да си купя стимуланта,обаче искам първо да изразходя някои масла,които слагам в маски и после да купувам него. Не обичам да ми застоява козметика просто

Banned Мега фен
    аз се наклепах с кисело мляко,мед и оцет и стоях 1 час .... поръчах си кокосовото масло както казах и като дойде тя седмица с него ще се наплескам.. дано мирише хубаво ^^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Това излиза по-изгодно http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%8...%BC%D0%BB.2358
    забравих да кажа.. следващото масло ще ми е това наистина е супер изгодно ама ще чакам,че това 500мл. кокосово ще ми стигне за доооста време ..

за кокосовото : аз ще го слагам на косата и на лицето и даже от време на време ще готвя

поне първата страница да беше прочела
    прочетох я и дори полэвам стимулант за коса бадемово масло кристали u конски витамини...не действат косата ми сu е все същата,
    а за някои други ме е страх да използвам да не са прекалено силни или нещо такова
    Последно редактирано от ::NeVeR*eNd::: : 05-26-2013 на 17:32

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    прочетох я и дори полэвам стимулант за коса бадемово масло u кристали...не действат косата ми сu е все същата,
    а за някои други ме е страх да използвам да не са прекалено силни или нещо такова
    Трябва постоянство.

Можете ли да ми кажете слънцезащитния серум на лакме разклаща ли се преди употреба

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Трябва постоянство.
    Добре мерси ще пробвам за сега само със стимуланта

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    Можете ли да ми кажете слънцезащитния серум на лакме разклаща ли се преди употреба
    Не пише ли на опаковката? ;д

Момичета, нуждая се от съвет...
    Значи, днес бях на сватба на близък роднина и бях на фризьор, а преди това имах тук-таме цъфтежи, но сега ми се струва, че имам мн мн, ама мн цъфтеж. Цялата тая работа с лак за коса, маша, тупирване и т.н направо ме изплаши. Аз по принцип съм много обсебена от това да нямам цъфтежи, но каквото и да съм изпробвала не съм виждала голям ефект...

Както и да е, та въпроса ми е дали да се подстрижа сега или след месец-два ? Косата ми и без това е къса - малко под раменете е, пък и лятото дойде, все си мисля, че ако се подстрижа сега ще е напразно, щото в тая жега от косата ми ще излезе пушек направо. Мисля да изчакам до август - септември, но моля ви дайте съвети

забравих да кажа.. следващото масло ще ми е това наистина е супер изгодно ама ще чакам,че това 500мл. кокосово ще ми стигне за доооста време ..

за кокосовото : аз ще го слагам на косата и на лицето и даже от време на време ще готвя
    И аз някой път ще си поръчам това от макадамиа и също мислих като си купя голяма опаковка кокосово да готвя :Д
    Пробвай някой път и като маска след шампоана с кокосово (но измий обилно!! :Д) и кажи и твоето мнение. Мисля,че много ще ти хареса

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Момичета, нуждая се от съвет...
    Значи, днес бях на сватба на близък роднина и бях на фризьор, а преди това имах тук-таме цъфтежи, но сега ми се струва, че имам мн мн, ама мн цъфтеж. Цялата тая работа с лак за коса, маша, тупирване и т.н направо ме изплаши. Аз по принцип съм много обсебена от това да нямам цъфтежи, но каквото и да съм изпробвала не съм виждала голям ефект...

Както и да е, та въпроса ми е дали да се подстрижа сега или след месец-два ? Косата ми и без това е къса - малко под раменете е, пък и лятото дойде, все си мисля, че ако се подстрижа сега ще е напразно, щото в тая жега от косата ми ще излезе пушек направо. Мисля да изчакам до август - септември, но моля ви дайте съвети
    След лятото се подстрижи,защото тогава и без това ще се изтощи

Едийт: Май ни е време за нова тема.
    Последно редактирано от fizzyg : 05-26-2013 на 18:27

Banned Мега фен
    ^ как по точно като маска ? след шампоана и после само с вода да отмия ?

Серум Lakme Sun Care 100ml
    Възстановяващ серум за коса, изгоряла от слънцето.Интензивно лечение за краища и изгорялата част на косата.Придава мигновен блясък и мекота.Съдържа UV филтър, който защитава косата от слънцето.С масло от монои от Таити.Нанесете върху или леко влажна коса, като наблегнете на най-увредените участъци.Не се изплаква.Без парабени, PEG и минерално олио.
    Това пише

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз си пре*бах косата с последното боядисване. Отново е нацъфтяла. Отделно тъмния цвят започна да се мие и съм някаква приказна гледка в момента. Ще се боядисам за последно с Макадамия, след това режа нацъфтялото, скъсявам си бритона и след това отново се захващам да я пускам дълга.

^ как по точно като маска ? след шампоана и после само с вода да отмия ?
    Даа

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз си пре*бах косата с последното боядисване. Отново е нацъфтяла. Отделно тъмния цвят започна да се мие и съм някаква приказна гледка в момента. Ще се боядисам за последно с Макадамия, след това режа нацъфтялото, скъсявам си бритона и след това отново се захващам да я пускам дълга.
    Ама тя ти беше хубавааа,не трябваше да я боядисваш!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ама тя ти беше хубавааа,не трябваше да я боядисваш!
    Исках да се върна към естествения си цвят, не ми харесва вече да съм рижко

Дами, как да постигна това http://2.bp.blogspot.com/-LlWbgn6GYT...y-1011.-de.jpg или нещо подобно... В корените да има обем, а краищата да са накъдрени. Пробвала съм с топиране, лак, не знам какво още , но след 5 минути вече обемът го няма..

Banned Мега фен
    Даа
    аууу едва ли така мн ме е страх и съм почти убедена,че ще ми е мазна после косата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dobbyy Виж мнението
    Дами, как да постигна това http://2.bp.blogspot.com/-LlWbgn6GYT...y-1011.-de.jpg или нещо подобно... В корените да има обем, а краищата да са накъдрени. Пробвала съм с топиране, лак, не знам какво още , но след 5 минути вече обемът го няма..
    явно не знаеш как да се топираш
    иначе с преса,топиране + лак пробвала ли си ?

Да, пробвала съм. Явно не се топирам достатъчно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си