- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Една приятелка ползва това масло и косата й е много мекичка, бляскава и не й се заплита. Тя си слага по дължината и няколко капки в шампоана. и да, много е доволна.и аз мисля да си го купувам.
Таа, за първи път пиша тук, но отдавна чета темата. Тези дни от хлора в басейна косата ми стана почти като слама :/ Иначе вече съм си поръчала маската на Макадамия от 250мл+масло 10мл, защото отдавна чета положителни коментари.Взех си и 2 мострички на крема за оформяне на къдрици. Докато четях темичката много се мотивирах да започна да полагам грижи за косата си.
Тя ми е права,но отдолу е супер бухнала, а отгоре е сплескана. Сега ще видя дали с маската на Макадамия ще се оправи положението... ако може дайде някакви идеи как да "укротя" косата ми да не бъде толкова бухнала.
^ мерси за отговора,поръчах си го,дано ми хареса![]()
Аз си мислех лятото да си купя стимуланта,обаче искам първо да изразходя някои масла,които слагам в маски и после да купувам него. Не обичам да ми застоява козметика просто![]()
аз се наклепах с кисело мляко,мед и оцет и стоях 1 час .... поръчах си кокосовото масло както казах и като дойде тя седмица с него ще се наплескам.. дано мирише хубаво ^^
Последно редактирано от ::NeVeR*eNd::: : 05-26-2013 на 17:32
Можете ли да ми кажете слънцезащитния серум на лакме разклаща ли се преди употреба
Момичета, нуждая се от съвет...
Значи, днес бях на сватба на близък роднина и бях на фризьор, а преди това имах тук-таме цъфтежи, но сега ми се струва, че имам мн мн, ама мн цъфтеж. Цялата тая работа с лак за коса, маша, тупирване и т.н направо ме изплаши. Аз по принцип съм много обсебена от това да нямам цъфтежи, но каквото и да съм изпробвала не съм виждала голям ефект...
Както и да е, та въпроса ми е дали да се подстрижа сега или след месец-два ? Косата ми и без това е къса - малко под раменете е, пък и лятото дойде, все си мисля, че ако се подстрижа сега ще е напразно, щото в тая жега от косата ми ще излезе пушек направо. Мисля да изчакам до август - септември, но моля ви дайте съвети![]()
И аз някой път ще си поръчам това от макадамиа и също мислих като си купя голяма опаковка кокосово да готвя :Д
Пробвай някой път и като маска след шампоана с кокосово (но измий обилно!! :Д) и кажи и твоето мнение. Мисля,че много ще ти хареса![]()
След лятото се подстрижи,защото тогава и без това ще се изтощи
Едийт: Май ни е време за нова тема.
Последно редактирано от fizzyg : 05-26-2013 на 18:27
^ как по точно като маска ? след шампоана и после само с вода да отмия ?
Серум Lakme Sun Care 100ml
Възстановяващ серум за коса, изгоряла от слънцето.Интензивно лечение за краища и изгорялата част на косата.Придава мигновен блясък и мекота.Съдържа UV филтър, който защитава косата от слънцето.С масло от монои от Таити.Нанесете върху или леко влажна коса, като наблегнете на най-увредените участъци.Не се изплаква.Без парабени, PEG и минерално олио.
Това пише
Аз си пре*бах косата с последното боядисване. Отново е нацъфтяла. Отделно тъмния цвят започна да се мие и съм някаква приказна гледка в момента. Ще се боядисам за последно с Макадамия, след това режа нацъфтялото, скъсявам си бритона и след това отново се захващам да я пускам дълга.
Дами, как да постигна това http://2.bp.blogspot.com/-LlWbgn6GYT...y-1011.-de.jpg или нещо подобно... В корените да има обем, а краищата да са накъдрени. Пробвала съм с топиране, лак, не знам какво още , но след 5 минути вече обемът го няма..![]()