.
Затворена тема
Страница 102 от 155 ПървиПърви ... 252929899100101102103104105106112152 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 526 до 2 550 от общо 3873
    Голям фен Аватара на JuStElly
    Момичета, да ви питам дали някой ползва от тези нещица за изправяне на косата (не знам точно как се наричат, обаче са в шишенце като от спрей и са като крем)? Аз си взех едно и нещо не ми изправя косата, същата работа е... дали е от мен или попринцип тези неща не действат.. ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dobbyy Виж мнението
    Да, пробвала съм. Явно не се топирам достатъчно..
    недостатъчно - неправилно,не правилно топиране - правилния израз ... просто не знаеш как ... гледай клипове и малко по малко ще се научиш.. по принцип топиране + лак = огромен обем ако поискаш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Момичета, да ви питам дали някой ползва от тези нещица за изправяне на косата (не знам точно как се наричат, обаче са в шишенце като от спрей и са като крем)? Аз си взех едно и нещо не ми изправя косата, същата работа е... дали е от мен или попринцип тези неща не действат.. ?
    нищо не разбрах

Аз мисля, че има предвид термозащита.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit
    или за онези спрейчета ,кремчета,шампоани дето ги дават,че изправят косата.
    ако е за тях не е в теб проблема,по принцип не си действат

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Такам.. бала мина и сега е време да си оправя косата
    Тези дни ще ида да се подстрижа. Реших да си махна чертата, защото ми писна.. някак си не може да ми порасне толкова, че да изглежда дълга, когато ми е на черта оО
    Ще си взема маската на Макадамиа, като ми свърши тази на Денис. )
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен
    Ето го и бъркоча, който аз си забърках днес: 2 жълтъка, зехтин, мед, тривитаминол, рициново масло, кисело мляко, ракия.
    И вече 3ти час май седя, но след малко ще влизам да я мия да видим какво е станало! Ако имате идеи , как мога да я подобря тази моя "маска" с удоволстие бих ви прочела предложенията!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    или за онези спрейчета ,кремчета,шампоани дето ги дават,че изправят косата.
    ако е за тях не е в теб проблема,по принцип не си действат
    Точно за тях говоря... взимала съм си доста от тях и никое не ми действа, бях решила, че на моята коса нещо й има ;д

Голям фен
    http://www.oystercosmetics.it/es/new...nea-argan-silk

Някой от вас ползвал ли е тази серия с арганово масло или въобще нещо на тази марка и доволни ли сте? Аз много се замислям дали да не си ги взема нещата от тази серия?
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ^ за първи път я чувам марката
    Аз си направих маска с мед/тривитаминол/ракия/мляко и сега отивам да я измия.
    Някаква идея как се води този бритон http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...87100113_n.jpg или е най - обикновен? Искам да си направя такъв.

Banned Мега фен
    ^ ъммм не знам точно как се казва

п.с. на мен малко ми закъсня кокосовото масло и ще дойде утре ама щото били почивни дни и чак днеска ми обработили поръчката щото имало мн поръчки - обадиха ми се от което съм доволна дано да е хубаво ^^ и ще си го наплескам и на лицето

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ще питам и в бг мама
    При мен плана е следния: утре ще говоря съв Светла да ме боядиса най - сетне нормално, защото петната по косата се увеличават, а в други ден бритон и краища.

btw баща ми веднъж прави домашни кокосови стърготини и масло. Голяма играчка е.

Banned Мега фен
    ъм защо са му били като продават кокосови стърготини ? за маслото и аз бих се помъчила,но за другото

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Нямаше какво да прави

Здравейте хора, от мноооого отдавна не бях писала, от време на време обаче чета. Тааа.. напоследък косата ми е адски нацъфтяла, аааама аз уж си я пускам дълга и не искам да я подстригвам, защото всеки път стига до тази дължина и почва да си цъфти... кажете какво да правя.. слагам и маски, правя почивка от време на време.. пфф

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Ще питам и в бг мама
    При мен плана е следния: утре ще говоря съв Светла да ме боядиса най - сетне нормално, защото петната по косата се увеличават, а в други ден бритон и краища.

btw баща ми веднъж прави домашни кокосови стърготини и масло. Голяма играчка е.
    Вчера ходих да ме снимат за лична карта и отидох при Живка да ми подстриже кривия бретон (само), защото Светлето не работеше, а трябваше бързо да стане. И тая като почна да го изправя напред с кръгла четка като на мома от 70те години, аз не се стърпях и и казах да спре, после ми твърдеше, че не можело то , моят бретон бил странен и не можела да го изправи с пресата си, защото била дебела и не ставала за моят странен бретон. Светлето ми изправя бретона перфектно със сешоар и пръсти.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абе Светла може всичко, всякакви неща за косата съм я молела да прави и ги е правила перфектно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Здравейте хора, от мноооого отдавна не бях писала, от време на време обаче чета. Тааа.. напоследък косата ми е адски нацъфтяла, аааама аз уж си я пускам дълга и не искам да я подстригвам, защото всеки път стига до тази дължина и почва да си цъфти... кажете какво да правя.. слагам и маски, правя почивка от време на време.. пфф
    просто се подстрижи и много масла !!! много,мед в маските също,нещо за след баня ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и слънцезащитния спрей на лакме би ти вършил страхотна работа

Banned Мега фен
    кокосовото ми масло пристигнааааааааа ^^

хора,огромно е,не знам кога ще успея да го изхабя,но ще го слагам и в маски... мирише на кокос ^^ на вкус не е кой знае какво,но си е масло ( не съм и очаквала да е вкусно)
    леко разтопено е ...
    иначе се наплесках само с него и ще стоя 1 час.. сложих си и на лицето ^^

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    какво сии взе?? и от къде го поръча

Цитирай Първоначално написано от malkasladka Виж мнението
    http://www.oystercosmetics.it/es/new...nea-argan-silk

Някой от вас ползвал ли е тази серия с арганово масло или въобще нещо на тази марка и доволни ли сте? Аз много се замислям дали да не си ги взема нещата от тази серия?
    Мама имаше маската с Аргановото масло... Мирише божествено и бях мн доволна от нея

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    какво сии взе?? и от къде го поръча
    на предната страница съм казала

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ако има някой заинтересован,в рибката има промоция http://www.zlatnaribka.com/sprey-za-...on-mist-125-ml

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Ох имам чувството, че ми пада повече коса от обикновено (може и да си внушавам не знам ). Чудя се дали да си взема шампоан против косопад, но се притеснявам, че ако нямам наистина косопад ще има обратен ефект. (така съм чувала) :/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще се клепам с кокосово масло /презполовила съм кутията, а го ползвам от ноември/, след това ще измия косата и ще нанеса балсам за боядисана коса с кератин за 2-3 минути и я изплаквам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си