- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Момичета, да ви питам дали някой ползва от тези нещица за изправяне на косата (не знам точно как се наричат, обаче са в шишенце като от спрей и са като крем)? Аз си взех едно и нещо не ми изправя косата, същата работа е... дали е от мен или попринцип тези неща не действат.. ?
Аз мисля, че има предвид термозащита.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
или за онези спрейчета ,кремчета,шампоани дето ги дават,че изправят косата.
ако е за тях не е в теб проблема,по принцип не си действат![]()
Такам.. бала мина и сега е време да си оправя косата
Тези дни ще ида да се подстрижа. Реших да си махна чертата, защото ми писна.. някак си не може да ми порасне толкова, че да изглежда дълга, когато ми е на черта оО
Ще си взема маската на Макадамиа, като ми свърши тази на Денис.)
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ето го и бъркоча, който аз си забърках днес: 2 жълтъка, зехтин, мед, тривитаминол, рициново масло, кисело мляко, ракия.
И вече 3ти час май седя, но след малко ще влизам да я мия да видим какво е станало! Ако имате идеи , как мога да я подобря тази моя "маска" с удоволстие бих ви прочела предложенията!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
http://www.oystercosmetics.it/es/new...nea-argan-silk
Някой от вас ползвал ли е тази серия с арганово масло или въобще нещо на тази марка и доволни ли сте? Аз много се замислям дали да не си ги взема нещата от тази серия?
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
^ за първи път я чувам марката
Аз си направих маска с мед/тривитаминол/ракия/мляко и сега отивам да я измия.
Някаква идея как се води този бритон http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...87100113_n.jpg или е най - обикновен? Искам да си направя такъв.
^ ъммм не знам точно как се казва![]()
п.с. на мен малко ми закъсня кокосовото масло и ще дойде утре ама щото били почивни дни и чак днеска ми обработили поръчката щото имало мн поръчки - обадиха ми се от което съм доволнадано да е хубаво ^^ и ще си го наплескам и на лицето
Ще питам и в бг мама![]()
При мен плана е следния: утре ще говоря съв Светла да ме боядиса най - сетне нормално, защото петната по косата се увеличават, а в други ден бритон и краища.
btw баща ми веднъж прави домашни кокосови стърготини и масло. Голяма играчка е.
ъм защо са му били като продават кокосови стърготини ? за маслото и аз бих се помъчила,но за другото![]()
Здравейте хора, от мноооого отдавна не бях писала, от време на време обаче чета. Тааа.. напоследък косата ми е адски нацъфтяла, аааама аз уж си я пускам дълга и не искам да я подстригвам, защото всеки път стига до тази дължина и почва да си цъфти... кажете какво да правя.. слагам и маски, правя почивка от време на време.. пфф![]()
Вчера ходих да ме снимат за лична карта и отидох при Живка да ми подстриже кривия бретон (само), защото Светлето не работеше, а трябваше бързо да стане. И тая като почна да го изправя напред с кръгла четка като на мома от 70те години, аз не се стърпях и и казах да спре, после ми твърдеше, че не можело то , моят бретон бил странен и не можела да го изправи с пресата си, защото била дебела и не ставала за моят странен бретон. Светлето ми изправя бретона перфектно със сешоар и пръсти.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе Светла може всичко, всякакви неща за косата съм я молела да прави и ги е правила перфектно.
кокосовото ми масло пристигнааааааааа ^^
хора,огромно е,не знам кога ще успея да го изхабя,но ще го слагам и в маски... мирише на кокос ^^ на вкус не е кой знае какво,но си е масло ( не съм и очаквала да е вкусно)![]()
леко разтопено е ...
иначе се наплесках само с него и ще стоя 1 час.. сложих си и на лицето ^^
Ако има някой заинтересован,в рибката има промоцияhttp://www.zlatnaribka.com/sprey-za-...on-mist-125-ml
Ох имам чувството, че ми пада повече коса от обикновено (може и да си внушавам не знам). Чудя се дали да си взема шампоан против косопад, но се притеснявам, че ако нямам наистина косопад ще има обратен ефект. (така съм чувала) :/
Ще се клепам с кокосово масло /презполовила съм кутията, а го ползвам от ноември/, след това ще измия косата и ще нанеса балсам за боядисана коса с кератин за 2-3 минути и я изплаквам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!