.
Затворена тема
Страница 103 от 155 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113153 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 3873
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ще си правя маската с хума и оцет. Кажете дали първо трябва да си измиеш косата с шампоан и после да сложиш маската, или това е прекалено? Казват ми различни неща. На опаковката пише 4 супени лъжици хума, а на мен ми казват 10 + 4 оцет?! Косата ми е средна, ако има значение. Чувствам се като пълен дебил какво да правя.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз я правих. Мацах само корените и 4 лъжици ми бяха много.
    Шампоанът е след хумата

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Аз я правих. Мацах само корените и 4 лъжици ми бяха много.
    Шампоанът е след хумата
    мерси! :*
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Подстригах се онзи ден. Оставих си долния пласт на черта, а отгоре ми я направи на етажи пак. (:
    Взех си пшенично масло. Мисля да си намажа дължината с него, но за корените се чудя какво да сложа..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    предложете ми шампоан против пърхот/маска шампоан може и от масовите ...Имаше някакъв лосион против пърхот ,някой ползвал ли е ?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Има една терапия против пърхот от орифлейм, не съм я ползвала но много я хвалят.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз се подстригах.Само долния пласт ми подстрига, защото искам да ми се изравни косата.

Голям фен Аватара на monroe999
    не знам за кой път питам, обаче от кой от обикновените лакове за коса сте доволни? Тафт? Вела? Лореал? друг?

Град
    София
    Taft.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    не знам за кой път питам, обаче от кой от обикновените лакове за коса сте доволни? Тафт? Вела? Лореал? друг?
    лакове не ползвам,но една моя съученичка е много доволна от нивеа .. казва,че хем и държи,хем не и прави косата да изглежда мн твърда

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Taft.
    +

Супер фен Аватара на fizzyg
    От подстриганите искам снимкиииииии!

Град
    София
    Мисля след шампоана и маската, да си полея косата с 1 шишенце с вода + 4-5 капки оцет. Нали не мирише после ?

Ще я снимам утре )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    Тафт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Някой ползвал ли е продукт на тази фирма https://www.facebook.com/pages/AVIA-...19396894768255 ? Голямо хвалене и им се чудя.

Град
    София
    В момента по никакъв друг начин не мога да я снимам

http://www.prikachi.com/images/843/6173843A.jpg

^Оо,много ти е хубава! Супер жизнена изглежда!

Град
    София
    Мерси, мерси Само дето ми е много къса ама ще порасне, де (:

И така много ми харесва! Пък и в името на разнообразието

Голям фен Аватара на joannalof
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Препоръчайте хубава маска за боядисана, с полу перманентна боя, коса. Знам, че за домашни маски трябва да забравя ако искам цвета да издържи повече, но изрусяване + боядисване ще я изтощи много. Искам да е нещо на достъпна цена (ако може да го има по магазините, че не искам да поръчвам от сайтове) и да не маха много боята.

Голям фен Аватара на joannalof
    Знаете ли къде се продава новата боя Olia Garnier и на каква цена?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    И твоята е много хубава

А относно въпроса ти за боята - засега в ДМ съм я виждала Цена не знам.

Зарче,погледни маските на Орзен,добри мнения съм чувала за тях Тук може да прочетеш повече за нея : http://idaandmakeup.blogspot.com/201...g-post_29.html

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Препоръчайте хубава маска за боядисана, с полу перманентна боя, коса. Знам, че за домашни маски трябва да забравя ако искам цвета да издържи повече, но изрусяване + боядисване ще я изтощи много. Искам да е нещо на достъпна цена (ако може да го има по магазините, че не искам да поръчвам от сайтове) и да не маха много боята.
    тогава се насочи на хубава купена маска,защото до колкото знам всичко малко или много сваля боята.. и все пак - не съм се боядисвала и не мога да ти кажа с точност.. някое от момичетата с боядисана да помага

Град
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Отиваш в ДМ и гледаш какви маски има за боядисана коса. Мама е използвала една професионална за в кръгла червена кутия. Не е мн парички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си