- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Вчера си взех кокосово и бадемово масло и се чудя, ако ги добавя към маската с тривитаминол, много мазно ли ще стане или да се мацам само с бадемовото и кокосовото масло?
^^^
Бургас <3
аз пак си наклепах косата с кокосово масло ^^ мн ми харесва ...и ми прави косата супер лъскава ^^
Мога ли да използвам бадемовото масло като кристали? Само по краищата ще си го сложа. Или някое друго да използвам?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
по-добре се насочи към някое друго
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мерси!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако слагаш по една-две капчици по крайщата няма да се омазни.
аз така си слагам масло от пшеничен зародиш,което дори мисля,че се води по-мазно,
но си слагам съвсем мъничко.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Идвам пак с въпрос. Косата ми в момента изглежда много здрава и лъскава, но аз си я виждам, че нещо не ѝ е наред. Самите косми изглеждат леко пречупени и се заплита.
Някаква идея какво да ѝ слагам? Продължавам с маските само с масла, защото знам че ми се отразяват страхотно. Но сега покрай бала ми се струва, че направих една голяма крачка назад с всичкото третиране.
Знам, че не е нещо сериозно и, че само аз си го виждам това, но пак не мога да се понасям с увредена коса.
Възможно ли е това да е, защото не я подхранвам достатъчно?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ възможно е,но мисля,че е от честото третиране.. моя съвет е да отидеш и да и вземеш връхчетата ( да се поднови малко) и да продължиш с маслата
Момичета много ми се чупи косата по връхчетата вече не издържам.Преди 2 седмици я подстригах дайте ми съвет ако ще и хапчета да са.Почнах и Геритамина след месец почивка но да видим как ще и подейства.
продължавай с витамините,купи си масла и си прави маски с кисело мляко,мед и някакво масло в по-голямо количество
взех си стимуланта преди 2 седмици и също така и шампоана на гарниер за много суха коса дето го рекламират с 3 те масла. FuCK мога ли да си правя маска със стимуланта +масла и още нещо или ще е много мазно.
стимуланта е достатъчен... стимуланта си е мн масла.. колко повече![]()
Така, момичета, и аз ще си позволя да ви се наместя в темата ;Д Изчетох я почти цялата, много ми помогнахте...
До преди няколко месеца правих големи глупости с косата си, като започнах от началото на 2012 до преди 3 месеца, всеки ден изправяне... понякога пропусках де, но 4 - 5 пъти седмично ми се събираха... на всичкото отгоре не полагах кой знае какви грижи за косата си, бях на принципа "едва ли ще й стане нещо, ако й стане... ами тогава ще го мисля". Ето, че и стана... доста изгоря, сега не съм използвала нищо от около 3 месеца, сешоар само със студена струя, защото косата ми е много чуплива и ако не я изсуша със нещо, няма да ви казвам какъв ужас става ;Д Пооправи се малко, ама имам още много да се грижа за нея и да я възстановявам и тържествено ви казвам, вече НИКАКВИ изправяния, къдрения, глезотийки... само ако има повод. Няма да си мъча косата излишно...
Започнах със домашни маски, взех си тривитаминол, бадемово и пшенично масло, имам си отделно доста продукти за коса, доста маски, шампоани, балсами, спрейчета, обаче преди бях изключително нередовна в използването им... е на шампоаните очевидно не, обаче на другите неща ;Д
Тази вечер си правих маска с тривитаминол, бадемово масло, жълтък, кисело мляко, зехтин и оцет. Добре стана, стоях 3 - 4 часа, не знам точно колко. После си се изкъпах, мазах си се там със каквото си се мажа след къпане и реших да сложа и пшенично масло на краищата.. малко прекалих да си призная, защото имам сухи краища и реших, че "колкото повече, толкова повече"... грешка беше ;Д Ще видим как ще го оправям, сигурно утре просто ще си направя един кок и няма да личи, че съм се поизложила с маслото ;дд
П.П. - от снимките, които видях, останах с впечатлението, че всички имате МНОГО ХУБАВИ коси!!! Браво![]()
Добро утро! Санувах,че си обезцветявам косата!:Д значи май ми е време... и без тва идват месеците, пред които почти не я правя нищо, но като се знам каква съм... максимум до ноември, декември месец пак ще съм с черна коса
eх... не мога да реша
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз се наклепах с кокосово масло отново![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз днес също се намазах със стимулант.Когато се пооправи положението ще пусна снимка.
Намазах се с кисело мляко, тривитаминол и оцет.
Да ви се похваля, че съм розова :зз Обезцветиха ми я с блондор и след това с боя, но не е в много трагично състояние (даже изобщо не е толкова суха и не се заплита). Ето и снимка (:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...01362771_n.jpg
^ ъмм не съм сигурна,че след около 3 седмици ще си на същото мнениеама честито де !