.
Затворена тема
Страница 104 от 155 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 3873
    Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Вчера си взех кокосово и бадемово масло и се чудя, ако ги добавя към маската с тривитаминол, много мазно ли ще стане или да се мацам само с бадемовото и кокосовото масло?
    ^^^
    Бургас <3

Banned Мега фен
    аз пак си наклепах косата с кокосово масло ^^ мн ми харесва ...и ми прави косата супер лъскава ^^

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мога ли да използвам бадемовото масло като кристали? Само по краищата ще си го сложа. Или някое друго да използвам?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    по-добре се насочи към някое друго

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Мога ли да използвам бадемовото масло като кристали? Само по краищата ще си го сложа. Или някое друго да използвам?
    Косата ще се омазни, затова по-добре не го нанасяй на току-що измита коса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз като се изкъпя си слагам няколко капки масло от жожоба, прави ми много хубава косата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мерси!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ако слагаш по една-две капчици по крайщата няма да се омазни.
    аз така си слагам масло от пшеничен зародиш,което дори мисля,че се води по-мазно,
    но си слагам съвсем мъничко.

Мерси!
    НП
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Идвам пак с въпрос. Косата ми в момента изглежда много здрава и лъскава, но аз си я виждам, че нещо не ѝ е наред. Самите косми изглеждат леко пречупени и се заплита.
    Някаква идея какво да ѝ слагам? Продължавам с маските само с масла, защото знам че ми се отразяват страхотно. Но сега покрай бала ми се струва, че направих една голяма крачка назад с всичкото третиране.
    Знам, че не е нещо сериозно и, че само аз си го виждам това, но пак не мога да се понасям с увредена коса.

Възможно ли е това да е, защото не я подхранвам достатъчно?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    ^ възможно е,но мисля,че е от честото третиране.. моя съвет е да отидеш и да и вземеш връхчетата ( да се поднови малко) и да продължиш с маслата

Момичета много ми се чупи косата по връхчетата вече не издържам.Преди 2 седмици я подстригах дайте ми съвет ако ще и хапчета да са.Почнах и Геритамина след месец почивка но да видим как ще и подейства.

Banned Мега фен
    продължавай с витамините,купи си масла и си прави маски с кисело мляко,мед и някакво масло в по-голямо количество

взех си стимуланта преди 2 седмици и също така и шампоана на гарниер за много суха коса дето го рекламират с 3 те масла. FuCK мога ли да си правя маска със стимуланта +масла и още нещо или ще е много мазно.

Banned Мега фен
    стимуланта е достатъчен... стимуланта си е мн масла.. колко повече

аха благодаря

Голям фен Аватара на JuStElly
    Така, момичета, и аз ще си позволя да ви се наместя в темата ;Д Изчетох я почти цялата, много ми помогнахте...
    До преди няколко месеца правих големи глупости с косата си, като започнах от началото на 2012 до преди 3 месеца, всеки ден изправяне... понякога пропусках де, но 4 - 5 пъти седмично ми се събираха... на всичкото отгоре не полагах кой знае какви грижи за косата си, бях на принципа "едва ли ще й стане нещо, ако й стане... ами тогава ще го мисля". Ето, че и стана... доста изгоря, сега не съм използвала нищо от около 3 месеца, сешоар само със студена струя, защото косата ми е много чуплива и ако не я изсуша със нещо, няма да ви казвам какъв ужас става ;Д Пооправи се малко, ама имам още много да се грижа за нея и да я възстановявам и тържествено ви казвам, вече НИКАКВИ изправяния, къдрения, глезотийки... само ако има повод. Няма да си мъча косата излишно...
    Започнах със домашни маски, взех си тривитаминол, бадемово и пшенично масло, имам си отделно доста продукти за коса, доста маски, шампоани, балсами, спрейчета, обаче преди бях изключително нередовна в използването им... е на шампоаните очевидно не, обаче на другите неща ;Д
    Тази вечер си правих маска с тривитаминол, бадемово масло, жълтък, кисело мляко, зехтин и оцет. Добре стана, стоях 3 - 4 часа, не знам точно колко. После си се изкъпах, мазах си се там със каквото си се мажа след къпане и реших да сложа и пшенично масло на краищата.. малко прекалих да си призная, защото имам сухи краища и реших, че "колкото повече, толкова повече"... грешка беше ;Д Ще видим как ще го оправям, сигурно утре просто ще си направя един кок и няма да личи, че съм се поизложила с маслото ;дд

П.П. - от снимките, които видях, останах с впечатлението, че всички имате МНОГО ХУБАВИ коси!!! Браво

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Добро утро! Санувах,че си обезцветявам косата!:Д значи май ми е време... и без тва идват месеците, пред които почти не я правя нищо, но като се знам каква съм... максимум до ноември, декември месец пак ще съм с черна коса
    eх... не мога да реша

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Banned Мега фен
    аз се наклепах с кокосово масло отново

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Аз го пропуснах, щото се изкъпах инцидентно днес, а трябваше утре сутринта да е. По принцип избягвам да си мия косата всеки ден, но така се получи сега заради тичането. Сложих балсам с кератин за боядисана/направо май изрусена/ коса с изплакване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението

И аз.
    Ще стоя около 3 часа. В 5 се намазах

Аз днес също се намазах със стимулант.Когато се пооправи положението ще пусна снимка.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Намазах се с кисело мляко, тривитаминол и оцет.

Да ви се похваля, че съм розова :зз Обезцветиха ми я с блондор и след това с боя, но не е в много трагично състояние (даже изобщо не е толкова суха и не се заплита). Ето и снимка (:
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...01362771_n.jpg

Banned Мега фен
    ^ ъмм не съм сигурна,че след около 3 седмици ще си на същото мнение ама честито де !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си