.
Затворена тема
Страница 106 от 154 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 3873

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Може ли да ми кажете някакъв начин за изправяне на косата без изгаряне, но и да си запази на обема. Гледах онова клипче с фибичките, но при мен няма да подейства. Пробвах се да лежа с мокра коса, но на сутринта е заприличала на храст. Предложения?

Фък, сънувах спрея на лакме. Полудявам
    ъм само това знам... друг вариант е да я вържеш на висока опашка,а дължината от опашката да захванеш някъде по косата пак с фиби както на тоя клип дето си гледала,но и така ще остане чупка там където ти е бил ластика

ъм да не би да си си го поръчала ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Пробвала съм го, където е ластика не просто се получава чупка,а един жесток ъгъл ~90 градуса, аз и затова мразя да си връзвам косата :Д

Не го поръчах, не знам защо реших, че ще е много умно да го сипя в чаша, шантава работа ;д

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ягодката преди беше пращала линк на един фризъор в Ютуб и в неговия канал гледах начин за изправяне от горния пласт на широките ролки за коса. Отлепи ги по някакъв начин и после ги сложи на косата по дължината и някак ги прилепи(страхотно обяснение).И това на мокра коса. След като изсъхне косата се махат и остава права коса,не като след преса,разбира се.Но не му намирам канала на този фризъор Ако го намеря,ще пиша.

Здравейте ! Не прочетох всички мнения, а направо реших да попитам.. Много ще съм благодарна, ако някой ми каже шампоан,балсам, маска или няма значение какво за косопад. Просто адски много ми капе косата, знам че е нормално, но моето определено не е в нормите. Първо си мислих,че е защото ми беше доста дълга и изтощена, но се подстригах(и то доста ) и пак си капе. По принцип използвам преса за обем и може би това оказва голямо влияние.
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Купих си маската на Оrzene и сега я ползвах за първи път. Косата ми е много мекичка, мирише много хубаво, разресвам я много по-лесно от преди и не сваля цвета изобщо. Ето това е маската (някой ми я беше препоръчал на някоя от предишните страници) http://beautycosmetic.biz/images/Orz...nutriative.jpg

ще се намажа със зехтин и ще спя с него ще споделя ефекта когато я измия

Мега фен
    Град
    <3
    Аз влизам, за да се оплача от шампоана на Орзен за изтощена коса.. ^^ Сърби ме скалпа от него, че и мирише ужасно тоЗ шампоан. :3
    Не знам защо имах големи очаквания. :3

Маската ми на Лореал свършва след 2 къпания, да си взимам Макадамията, нали? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз влизам, за да се оплача от шампоана на Орзен за изтощена коса.. ^^ Сърби ме скалпа от него, че и мирише ужасно тоЗ шампоан. :3
    Не знам защо имах големи очаквания. :3

Маската ми на Лореал свършва след 2 къпания, да си взимам Макадамията, нали? :3

ммм не съм съгласна, аз ползвам Орзен и съм доста доволна за цената му е направо идеалка
    и мирише хубаво <3
    в момента съм с шампоана и балсама за третирана коса и ми харесва как действа
    прави косата доста мека и косата ми изобщо не цъфти

Banned Мега фен
    ^ има ли смисъл да питаш

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ има ли смисъл да питаш
    нда, права си ^^

а в сайта на рибката пише, че дават подарък - олио, ама това само за сайта ли важи? :3 Т.е. ако си я взема от магазина пак ли ще ми дадат подаръче? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

нда, права си ^^

а в сайта на рибката пише, че дават подарък - олио, ама това само за сайта ли важи? :3 Т.е. ако си я взема от магазина пак ли ще ми дадат подаръче? :3

Дам, ще ти дадат. На мен ми дадоха, когато беше промоцията с гребена

Banned Мега фен
    нда, права си ^^

би трябвало да ти дадат.. и все пак спомени че си видяла в сайта и би трябвало да ти дадат

Супер фен Аватара на lqlq89
    нда, права си ^^

Може ли да ми кажете за коя маска става въпрос? Че малко изпуснах темата. А и моята маска свършва.
    И също ползвате ли някакъв балсам без измиване сега лятото?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Може ли да ми кажете за коя маска става въпрос? Че малко изпуснах темата. А и моята маска свършва.
    И също ползвате ли някакъв балсам без измиване сега лятото?
    не.. мисля,че спрея на лакме ми е достатъчен

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ Точно това исках да poпитам какво ползвате след къпане? Аз слагам само кристали, но не мисля, че са ми достатъчни.
    А този спрей откъде си го поръчваш?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ндам.. и аз от орзен като цяло съм доволна и харесвам марката,но си е до коса

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз съм много доволна от балсам пък и ми мирише много хубаво

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Преса за обем ?!

Вземи си Себорал (май това беше), нанасяш го след баня в/у скалпа, по няколко капчици и разтриваш + маската и шампоана на Денис (жълтата серия)
    Последно редактирано от katii : 06-09-2013 на 12:14
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на JuStElly
    На сестра ми и се беше появил страшен косопад, косата й падаше на кичури... буквално ;х Беше ползвала едни ампули на Дюкре и каза, че много помагат, обаче са доста скъпи. И все пак ето линк, ако искате де видите. http://apteka.framar.bg/30016727/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Banned Мега фен
    темата нещо замря... аз съм с кокосово масло,но тоя път не съм си сложила нищо т.е. не съм го задушила.. ще стоя 1 час най мн,че съм леко болна

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Довечера ще се клепам с кокосово масло. Утре сутринта ще си измия косата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Довечера ще се клепам с кокосово масло. Утре сутринта ще си измия косата.
    а да,да те питам.. знам че и ти като мене се клепаш,но ти от доста време.. правиш ли почивка от кокосовото си масло ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а да,да те питам.. знам че и ти като мене се клепаш,но ти от доста време.. правиш ли почивка от кокосовото си масло ?
    FuCKkK13, правя почивки по неволя- не всеки път имам възможност да стоя с масло и веднъж в седмицата ми се случва да пропусна. Имала съм случаи и с по-дълги паузи, но поне слагам балсам с изплакване накрая.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз вчера стоях 3 часа с кокосово. Отмих и сложих обичайните продукти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз вчера стоях 3 часа с кокосово. Отмих и сложих обичайните продукти.
    задушаваш ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си