- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Пробвала съм го, където е ластика не просто се получава чупка,а един жесток ъгъл ~90 градуса, аз и затова мразя да си връзвам косата :Д
Не го поръчах, не знам защо реших, че ще е много умно да го сипя в чаша, шантава работа ;д
Ягодката преди беше пращала линк на един фризъор в Ютуб и в неговия канал гледах начин за изправяне от горния пласт на широките ролки за коса. Отлепи ги по някакъв начин и после ги сложи на косата по дължината и някак ги прилепи(страхотно обяснение).И това на мокра коса. След като изсъхне косата се махат и остава права коса,не като след преса,разбира се.Но не му намирам канала на този фризъорАко го намеря,ще пиша.
Здравейте ! Не прочетох всички мнения, а направо реших да попитам.. Много ще съм благодарна, ако някой ми каже шампоан,балсам, маска или няма значение какво за косопад.Просто адски много ми капе косата, знам че е нормално, но моето определено не е в нормите. Първо си мислих,че е защото ми беше доста дълга и изтощена, но се подстригах(и то доста
) и пак си капе. По принцип използвам преса за обем и може би това оказва голямо влияние.
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Купих си маската на Оrzene и сега я ползвах за първи път. Косата ми е много мекичка, мирише много хубаво, разресвам я много по-лесно от преди и не сваля цвета изобщо. Ето това е маската (някой ми я беше препоръчал на някоя от предишните страници) http://beautycosmetic.biz/images/Orz...nutriative.jpg
ще се намажа със зехтин и ще спя с него ще споделя ефекта когато я измия
Аз влизам, за да се оплача от шампоана на Орзен за изтощена коса.. ^^ Сърби ме скалпа от него, че и мирише ужасно тоЗ шампоан. :3
Не знам защо имах големи очаквания. :3
Маската ми на Лореал свършва след 2 къпания, да си взимам Макадамията, нали? :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ има ли смисъл да питаш![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^^ Точно това исках да poпитам какво ползвате след къпане? Аз слагам само кристали, но не мисля, че са ми достатъчни.
А този спрей откъде си го поръчваш?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ндам.. и аз от орзен като цяло съм доволна и харесвам марката,но си е до коса
аз съм много доволна от балсам пък и ми мирише много хубаво![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Преса за обем ?!
Вземи си Себорал (май това беше), нанасяш го след баня в/у скалпа, по няколко капчици и разтриваш + маската и шампоана на Денис (жълтата серия)
Последно редактирано от katii : 06-09-2013 на 12:14
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
На сестра ми и се беше появил страшен косопад, косата й падаше на кичури... буквално ;х Беше ползвала едни ампули на Дюкре и каза, че много помагат, обаче са доста скъпи. И все пак ето линк, ако искате де видите. http://apteka.framar.bg/30016727/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
темата нещо замря... аз съм с кокосово масло,но тоя път не съм си сложила нищо т.е. не съм го задушила.. ще стоя 1 час най мн,че съм леко болна
Довечера ще се клепам с кокосово масло. Утре сутринта ще си измия косата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз вчера стоях 3 часа с кокосово. Отмих и сложих обичайните продукти.![]()