.
Затворена тема
Страница 108 от 155 ПървиПърви ... 85898104105106107108109110111112118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 676 до 2 700 от общо 3873

Супер фен Аватара на lqlq89
    Мерси много!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...D0%BE-)/page64 хем да ъпна темата.. ако може съвети ( в др тема де )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Може ли да ми кажете за коя маска става въпрос? Че малко изпуснах темата. А и моята маска свършва.
    И също ползвате ли някакъв балсам без измиване сега лятото?
    не.. мисля,че спрея на лакме ми е достатъчен

^^ Точно това исках да poпитам какво ползвате след къпане? Аз слагам само кристали, но не мисля, че са ми достатъчни.
    А този спрей откъде си го поръчваш?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    златна рибка..
    добре де,що никой не ми отг.

^^ Може ли да ми кажеш кой по-точно е спреят? Също колко лева излиза доставката горе-долу?
    И ще се радвам също и някой друг да сподели какво използва след къпане.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    ^^ Може ли да ми кажеш кой по-точно е спреят? Също колко лева излиза доставката горе-долу?
    И ще се радвам също и някой друг да сподели какво използва след къпане.
    е от слънцезащитната серия,толкова страници изписахме за него
    ето този http://www.zlatnaribka.com/lakme/tek...un-care-100-ml .. доставката е 3 лв.но май месец бяха намалени продуктите от тая серия и беше 9.60 и с доставката 12.60

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Днес се боядисах с Garnier Olie . E няма такова щипане.. без амоняк,черна боя... никак не е характерно.
    Както и да ее:Д Цветът ми харесва и балсамчето вътре е много хубаво <3

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Стимуланта на Икаров ми свърши, какво да си взема според вас, кокосово масло, зехтин или Тривитаминол? Искам разтеж и подхранване.
    Между др. си правих маска с ягоди, бадемово масло, кисело мляко и мед. :3

Град
    Manhattan *
    oo с ягодиии :3 това ми звучи много хубаво. Какъв е ефекта или още не си се измила? Каква ти е косата и от кое колко сложи

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    oo с ягодиии :3 това ми звучи много хубаво. Какъв е ефекта или още не си се измила? Каква ти е косата и от кое колко сложи
    Ами много ми е мекичка косата, и мирише страхотноооо, а дори не сложих балсам. Попринцип е нормална.
    http://www.tialoto.bg/a/127-dekorati...kosa-s-iagodi/ от тук я видях, само дето смесих първите две маски ^_^

Град
    Manhattan *
    супер, ще пробвам и азз ))

Голям фен Аватара на joannalof
    Някакви отзиви за боята Olia Garnier?Хваща ли наистина цвета?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Как се справяте, когато косата ви е прекалено бухнала? Моята е много гъста и сега в това влажно време е кошмар (все едно нарочно съм я тупирала или съм бръкнала в контакт >.<) Преди ми беше на два пласта и нямаше толкова обем, но пък се начупваше ужасно и сега пак ми е равна. Не искам да я горя с преса, за да си я възстановя пак, но ако се къдря с плитки/рибена кост се получава добре, но е ужасно бухнала и не мога да излизам така.. Та някакви съвети как да махна обема без да използвам преса? То не е само в корените, а е цялата коса и стои ужасно.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Някакви отзиви за боята Olia Garnier?Хваща ли наистина цвета?
    Ами нали отзив дадох:Д черното е хубаво и наситено, ще видим колко време ще ме изкара

anonymous708973
    Guest
    http://mybeautymadness.bg-damma.com/.../garnier-olia/
    Отзив.

И аз планирам да се боядисам, повлияна именно от него.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Zar4e,
    Кристали, масла, балсам без отмиване.
    Спи с вързана коса, но ластика да не е много стегнат.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен
    Град
    <3
    колко струва таЗ боя?
    Дали ще ми стигне една кутия, след като косата ми е дълга почти до гърдите и не е много гъста?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    колко струва таЗ боя?
    Дали ще ми стигне една кутия, след като косата ми е дълга почти до гърдите и не е много гъста?
    Според мен ще ти стигне.

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Zar4e,
    Кристали, масла, балсам без отмиване.
    Спи с вързана коса, но ластика да не е много стегнат.
    Кристали слагам (не помагат :д), ползвам маска за боядисана коса, защото и без това полу перманентата боя се отмива за 2 седмици.. Като спя с ластик просто там където е бил ластика става чупка (ако е на кок са няколко чупки и другото е бухало).. Пробвала съм със сешоар да се изправям, плитки, кокове, да я реша докато е мокра и тн.. Нищо не помага, а е ужас просто така :х И сега като не мога да я изправям, защото е леко изгоряла от блондора и е влажно е трагедия.. Не знам какво да я правя тая коса..

Имам много странен въпрос. Преди почти година направих опит да се боядисам в тъмно червено и естествено не се получи. Но ми останаха едни червенеещи отенъци. Сега искам да ги махна и ако се боядисам в черно или много тъмно кафяво дали ще изчезнат дори и след като ми падне бояда след 2-3 месеца или пак ще се появят?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Кристали слагам (не помагат :д), ползвам маска за боядисана коса, защото и без това полу перманентата боя се отмива за 2 седмици.. Като спя с ластик просто там където е бил ластика става чупка (ако е на кок са няколко чупки и другото е бухало).. Пробвала съм със сешоар да се изправям, плитки, кокове, да я реша докато е мокра и тн.. Нищо не помага, а е ужас просто така :х И сега като не мога да я изправям, защото е леко изгоряла от блондора и е влажно е трагедия.. Не знам какво да я правя тая коса..
    разхлабена плитка ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Имам много странен въпрос. Преди почти година направих опит да се боядисам в тъмно червено и естествено не се получи. Но ми останаха едни червенеещи отенъци. Сега искам да ги махна и ако се боядисам в черно или много тъмно кафяво дали ще изчезнат дори и след като ми падне бояда след 2-3 месеца или пак ще се появят?
    ъм,не трябваше ли вече да са изчезнали ? иначе щом толкова време седят като почне да ти пада боята според мен пак ще се появят,но може да пробваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си