.
Затворена тема
Страница 112 от 155 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 3873
    Фен
    Соре!
    Ама миш, естествения ти цвят на косата си е най-добре, не СЪМ тА видял с туй червено "преди бях видял една снимка, но ЕН^ ми харесва", но моето мнение е такова.

Мега фен
    Град
    <3
    измих се
    като изсъхне и ако все още има някаква естествена светлина, ще покажа

иначе ей ме с някакво подсилено от фотошоп червено..
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...59999442_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...33152647_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...85579927_n.jpg
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    тъй :3
    Косата ми взе да изсъхва, не я чувствам изсушена, мекичка е, боята е покрила доста добре за безамонячна, не ме щипеше и съм доволнО :3
    Единственото плашещо е, че докато си с нея, все едно някой ти е разбил главата и е цялата в кръв :О (т.е. за червеното)
    4XCOKИ

http://www.naturalnotts.com/ споделям ви един сайт с различни рецепти и съвети за коси

Голям фен Аватара на monroe999
    виждам, че сте доволни от тази новата боя на Гарние, мисля и аз да я пробвам следващия път

а тая маска на Макадамия ме блазни от месеци, обаче не знам... искам нещо, което да ми хидратира цялата коса, а не само от ушите надолу да си нанасям някаква маска (косата ми е каре до раменете), защото я чувствам гадна напоследък, съвети? чудя се дали да започна да се клепам пак обаче само със зехтин?

Banned Мега фен
    момичета,може ли да ми стане нещо на кокосовото масло ако постоянно се разтапя/втвърдява...
    днеска беше мн топло и е напълно разтопено и го сложих в хладилника,но утре ще ми трябва и пак поне малко трябва да се размекне,за да си отделя част от бурканчето и да го оставя напълно да се разтопи,та да ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Поръчах маската на Макадамия << /малоумна клавиатура/
    Една приятелка се е боядисала с 9ка от новата на Гарниер, не я знам какво е правила, но корените й нямат никаква промяна и са се омазнили допълнително.
    Аз си седя с маска тривитаминол, мед/ракия/мляко. И честно много се издразних на едно момиче, което само се чуди за какво да се заяде и се хвана, че тривитаминола бил само за овце, как съм можела да си вземам. Същата цяло лято рева, че й пада косата.

Мега фен
    Град
    <3
    ето мее, ето мее ^__ https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...51887652_n.jpg
    в ляво е със светкавица, в дясно е на лампа :3
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичета,може ли да ми стане нещо на кокосовото масло ако постоянно се разтапя/втвърдява...
    днеска беше мн топло и е напълно разтопено и го сложих в хладилника,но утре ще ми трябва и пак поне малко трябва да се размекне,за да си отделя част от бурканчето и да го оставя напълно да се разтопи,та да ?
    Не мисля,че има проблем. Моето си стои в козметичния ми шкаф с арсенала козметика на тъмно и сухо място,сега ако го погледна вече е втърдено,но утре към 3 си е водица.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    И честно много се издразних на едно момиче, което само се чуди за какво да се заяде и се хвана, че тривитаминола бил само за овце, как съм можела да си вземам. Същата цяло лято рева, че й пада косата.
    Как да ти кажа..наслушала съм се на подобни неща и вече не ми прави впечатление ,,

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ето мее, ето мее ^__ https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...51887652_n.jpg
    в ляво е със светкавица, в дясно е на лампа :3
    Страхотен цвят си постигнала,браво!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Страхотен цвят си постигнала,браво!
    Мерсии (при все че се боядисвах и сама :о) :33 И аз му се радвам, макар че това е със светкавица и реално не е чак толкова ярко : ( Сигурно и на слънце ще е слааааааадко, ама иначе изглежда по-тъмно червено :3
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    ^ да,дори ми харесва повече от старите снимки на червено,които показа

Banned Мега фен
    Не мисля,че има проблем. Моето си стои в козметичния ми шкаф с арсенала козметика на тъмно и сухо място,сега ако го погледна вече е втърдено,но утре към 3 си е водица.

Как да ти кажа..наслушала съм се на подобни неща и вече не ми прави впечатление ,,
    мерси.. и да,от такива ''компетентни'' мнения да не ти пука...

Това за овцете и аз го казвам на приятелки, ама те отлично знаят, че се шегувам и го казвам само да се закачам.
    Искам да ви споделя, че дадох 39лв отново за Nashi Argan и не, те такова нещо няма! Обожавам го! Само с едно къпане и намазване косата ми спря да се накъсва и престана този ужасен звук на накъсване като се сресвам и е толкова по-мекичка!!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Jollie , на суха коса ли го нанасяш? Колко слагаш, не се ли омазнява? Аз само на леко влажна съм слагала.
    Ихххх навиваш ме да си го взема значИИ :Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Значи ритуалът е : излизам от банята като Тутанкамон с хавлия на главата, косата ми поизсъхва малко, слагам масло, сешоар, преса, после евентуааално още мъничко масълце за гевезелък :Д слагала съм си и на суха иначе ако нещо не ми хареса колко е суха ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Аа значи на леко влажна и ти

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това за овцете и аз го казвам на приятелки, ама те отлично знаят, че се шегувам и го казвам само да се закачам.
    Искам да ви споделя, че дадох 39лв отново за Nashi Argan и не, те такова нещо няма! Обожавам го! Само с едно къпане и намазване косата ми спря да се накъсва и престана този ужасен звук на накъсване като се сресвам и е толкова по-мекичка!!
    И аз мнооого му се навих! Сега остава моето да свърши А би ли ми казала предното масло за колко време ти стигна,че вече ми е мъглив спомен?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Изглежда много по-здрава отпреди! Което е до една степен иронично,защото след боя по принцип не е ли изтощена косатаааа?

Град
    Manhattan *
    забравих и аз да кажа: Щруделче, харесва ми косата ти, връщам си думите назад! :Д Добре се е получило.

Поръчах си аргановото масло на Наши

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен
    Град
    <3
    мерсии
    (аз си чакам снимка на твоята )

Изглежда много по-здрава отпреди! Което е до една степен иронично,защото след боя по принцип не е ли изтощена косатаааа?
    На мен не ми изглежда по-здрава, даже е за подстригване, но за сега фаворити сред боите са ми Лореал Кастинг и Олиа..
    4XCOKИ

http://prodavalnik.com/shampoan-tera...sata-i23688967 чували ли сте нещо за този шампоан? мисля да си го взема, четох много положителни мнения.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    http://prodavalnik.com/shampoan-tera...sata-i23688967 чували ли сте нещо за този шампоан? мисля да си го взема, четох много положителни мнения.
    не е зле според мненията..
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Значи ритуалът е : излизам от банята като Тутанкамон с хавлия на главата, косата ми поизсъхва малко, слагам масло, сешоар, преса, после евентуааално още мъничко масълце за гевезелък :Д слагала съм си и на суха иначе ако нещо не ми хареса колко е суха ..
    ъх,защо масло преди преса....... не е добра идея...

Banned Мега фен
    а да,забравих : стоях с кокосово масло 1 час.. и сега ще играе машата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си