- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Юпииии!Торбичката е като за феновете на маслото.
Чудя се колко е в салона,в който аз знам,че има,но няма да ходя да проверявам,защото ще се изкуша![]()
Ми навсякъде е около 40 лв. И, да, торбичката е много яка.Такава като за подарък.Аз сигурно утре или другия ден ще си направя маска.От една седмица не съм правила нищо на косата си.Не мога обаче без да я плета на плитка.Поне добива някаква форма така, някакви вълни.Иначе е една никаква...
аз отново с кокосово![]()
С облекчение оставих, че ампулите за растеж са тези, които ми взимат от обема на прясно измитата коса, а не серията Макадамия.
Имам едно въпросче.. лака ли вреди повече на косата или течната вакса?
Чудя се каква маска да си направя днес. Предложения ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Мерси (:
Гледах в YouTube и намерих доста домашни лакове за коса, ще пробвам днес. Мисля да направя този с вода и захар, защото е най - лесен... ако някой иска мнения, ще ви кажа дали държи.![]()
Моля.![]()
Абе да ви питам нещо дали според вас е вярно - познавам много момичета, които постоянно си изправят косата и им е дълга, расте им много бързо.Те твърдят, че това е така точно от изправянето, защото я дърпали.Нямам намерение да пробвам, просто питам.На мен ми звучи абсурдно, но..
^Пълен абсурд.По тая логика, ако е от дърпането, аз просто ще си я дърпам без пресата хахахаха
Последно редактирано от katii : 06-30-2013 на 10:24
Косата можеше да издържи няколко пъти теглото на притежателя ако не се лъжа, как някакво хилаво дърпане с пресата би се сравнило с това не знам. :Д
Така е ама им расте много бързо и им е дълга.Ех, защо не съм и аз така?Явно няма общо с пресата, ок. :Д
Аз снощи се намазах обилно с кокосово масло и след малко ще си мия косата.![]()
![]()
някоя от вас пробвала ли е след като си измие косата да я навие около пръстите си и да я закрепи с фиби, но докато е още влажна? аз така го обясних...идеята е като изсъхне да е с хубави чупки
Пробвала съм. Пак става на кошница, но е една идея по - подредена.
Може и да пробвам да направя си направя така няколко кичура да видя какво ще стане.И без това ми е още влажна.
Готово, хванах си така няколко кичура.Много трудно ми беше.И с ролки ми е трудно да се оправям.Явно проблема е в мен.![]()
П.С.Станаха супер сладки и перфектни къдрици!Много ми харесаха!За жалост обаче се развалиха доста бързо.Може би, защото се сресах малко.Някой път ще пусна снимка.
Последно редактирано от strawberry88 : 06-30-2013 на 13:37
http://www.prikachi.com/images.php?i...5/6278675l.jpg да се похваля![]()