.
Затворена тема
Страница 123 от 155 ПървиПърви ... 2373113119120121122123124125126127133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 051 до 3 075 от общо 3873
    Banned Мега фен
    да ви се оплача ходих да ми вземат връхчетата иии ми идеше да ревна ...взе ми супер мн
    единственото,което каза е,че имам много нова коса,която сега расте ама..... апффффффф взе ми около 7-8 см. че може и повече да бяха
    баси,писна ми бе хора,тия с професионално изкривяване ли са
    и хем ми каза,че не била цъфнала ама е тръгнала да изтънява и след време щяла да цъфне и пак ми взе толкова.. апффффффффф

Raddy2
    Guest

Unhappy ..

Моля ви помогнете ми.. Хубавата ми фризьорка ми скъси прекалена много косата.. Моля ми кажете ми какво да използвам за да стане отново дълга..

Момичета, кажете някоя боя за коса, която да щади косата.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Macadamia

Banned Мега фен
    момичета предложение за маска ? мислех си за нещо като кисело мляко,жълтък,мед и кокосово масло,но чакам и други предложения

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Може ли идея за маска? Значи, косата ми си беше много хубава, но започна да се омазнява по-бързо и реших да я къпя през ден, щото иначе не мога да търпя да ми е мръсна. Започнах някъде през март. И пухкавото и меко усещане вече го нямаше, а използвам един и същ шампоан от декември и той е jeden tag на балеа. Започна и да пада наскоро по 7-8 косъма на пипване и вече не е и гъста. Ползвам кристали на SERI, хининова вода понякога и балсам естествено.

anonymous708973
    Guest
    Първото нещо, което е хубаво да направиш, когато ти е скофтена косата, е да смениш шампоана. Предвид възрастта ти майка ти най-вероятно няма да е фенка на идеята да даде 20 лв за професионален шампоан, но можеш да пробваш със серията на Елсев за падаща коса.
    ГОЛЯМА грешка е да използваш един шампоан толкова дълго време. Косата привиква със състава, как очакваш да няма промяна. Дори само сериите на една марка да сменяш, пак е по-добре. Аз си купувам всеки път различен шампоан, никога не повтарям две поредни опаковки.
    Захвани да пиеш витамини, които съдържат биотин. Добър и евтин вариант е Допелхерц актив коса и нокти. Много препоръчват и Герисан.

Избягвай да си слагаш хининова вода или ампули след баня, защото омазняват косата доста, независимо дали внимаваш с количеството.

За маската основните съставки за жълтък и някакво масло, останалото е по въображение. Примерно: жълтък, мед, бадемово масло, оцет. Или жълтък, кисело мляко, стимулант на Икаров, малко (ама наистина малко) хума, за да сгъстиш.

Banned Мега фен
    обърках се

Мерси много

Супер фен Аватара на lqlq89
    Да се похваляяя..взех си маслото на Наши много се радвам, ще си сложа по дължината още тази вечер
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Ъм, колко време трябва да стоя с маската? Мисля утре да си я направя преди да се изкъпя.

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Ъм, колко време трябва да стоя с маската? Мисля утре да си я направя преди да се изкъпя.
    Колкото ти се стои, колкото повече, толкова по-добре. Но минимум 20-30 мин.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Да се похваляяя..взех си маслото на Наши много се радвам, ще си сложа по дължината още тази вечер
    това масло ме изкушава ама имам мнооооого кокосово и спрей на лакме доста мазен...
    мисля да си взема масло на наши след лятото ама дали ще издържа..

От кой сайт си купувате маслото на Наши?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    от фризьорки май си го взимат..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Предложения за маска с бадемово масло (да няма оцет, че не мога да го дишам:д)?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Жълтък, кисело мляко, тривитаминол(ако имаш и искаш да си забързаш растежа на косата), някакъв алкохол, мед и какво ли още не... сложи каквото имаш.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    любимите ми маски започват така : жълтък,кисело мляко можеш да сложиш това + бадемово масло + сок от лимон като не искаш оцет + някакъв алкохол,мед,някакво друго масло ако имаш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичета предложение за маска ? мислех си за нещо като кисело мляко,жълтък,мед и кокосово масло,но чакам и други предложения
    ?

Banned Мега фен
    ^ дам.. и това си ми беше маската : жълтък,кисело мляко,мед и кокосово масло.. ще стоя мнооого време,че след тоя фризьор

Raddy..
    Guest
    Хей момичета почвам да ви следя прочетох всичко което сте писали досега и почвам с маските .. Имам хин. вода тривитаминол бадемово масло зехтин и утре ще ходя да си купувам Стимуланта на Икаров и Хининов шампоан и Kasy с боров катран ще ми препоръчате ли някаква хубава маска?

Raddy..
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ дам.. и това си ми беше маската : жълтък,кисело мляко,мед и кокосово масло.. ще стоя мнооого време,че след тоя фризьор
    как ти се отрази маската?

Здравейтее, може ли да ми кажете дали има шампоан оцветител в разфасовки от 250 мл или повече...

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ Може да си импровизираш с всичко, което имаш. Аз, ако нямам някакви масла си правя само с кисело мляко и жълтък примерно.

Аз утре ще си мацна някоя масчица. Искам да ви кажа, че косата си я мия през ден или всеки ден, сега лятото ще гледам да разредя на два пъти седмично, когато мога. Последния път си правих маска с петък. Измих се с хининов шампоан. Изполях си косата с кафе и си я изплакнах след около 10 минутки. Впръсках малко хининова вода в корените. На другия ден бях на плаж, не исках да си мокря косата, но няколко вълни ме изненадаха на два пъти. В понеделник ми беше добре косата още, мекичка и чиста. Доста се изненадах.

Фък, страхотна маска си си направила. И аз имам кокосово масло, мога да се намажа само с него (не е чисто де, а на Икаров).
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Raddy.. Виж мнението
    Хей момичета почвам да ви следя прочетох всичко което сте писали досега и почвам с маските .. Имам хин. вода тривитаминол бадемово масло зехтин и утре ще ходя да си купувам Стимуланта на Икаров и Хининов шампоан и Kasy с боров катран ще ми препоръчате ли някаква хубава маска?
    ъм,нали не мислиш да ползваш всичко наведнъж ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си