.
Затворена тема
Страница 124 от 155 ПървиПърви ... 2474114120121122123124125126127128134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 076 до 3 100 от общо 3873
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Raddy.. Виж мнението
    как ти се отрази маската?
    не съм я отмила още,но маските по принцип са ми подобни и са ми ОК

п.с. косата ми става мека,с блясък.. абе хубава

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SiskaM Виж мнението
    Здравейтее, може ли да ми кажете дали има шампоан оцветител в разфасовки от 250 мл или повече...
    хм...до сега май само такива в еднократни пакетчета съм срещала

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    ^^ Може да си импровизираш с всичко, което имаш. Аз, ако нямам някакви масла си правя само с кисело мляко и жълтък примерно.

Аз утре ще си мацна някоя масчица. Искам да ви кажа, че косата си я мия през ден или всеки ден, сега лятото ще гледам да разредя на два пъти седмично, когато мога. Последния път си правих маска с петък. Измих се с хининов шампоан. Изполях си косата с кафе и си я изплакнах след около 10 минутки. Впръсках малко хининова вода в корените. На другия ден бях на плаж, не исках да си мокря косата, но няколко вълни ме изненадаха на два пъти. В понеделник ми беше добре косата още, мекичка и чиста. Доста се изненадах.

Фък, страхотна маска си си направила. И аз имам кокосово масло, мога да се намажа само с него (не е чисто де, а на Икаров).
    мерси... миии наклепай се... аз преди съм ползвала кокосово и на Икаров,пак си бях доволна...
    само че сега от това клепам по доста
    от 1 месец го ползвам и за сега съм изхабила 2 пръста от буркана,но аз го ползвам и за лице,тяло

И аз такива само съм виждала, но на 2 пъти миене на косата и ми се маха.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Фък, леле, икономично е значи а откъде си го вземаш? Бях чела, че някои от тук си го вземат от био магазините.

СискаМ, и аз съм ползвала и виждала само в пакетчета. Но отиди в някое магазинче и попитай, би трябвало да има и по-големи. Гледах, че има на Лореал шампоани.

П.п Уп, сетих се за тези. Даже имам две шишенца у нас. Сега ходих да видя и са 150мл, но се води балсам и се слага след миене.
    http://shopix.bg/Prestige-tonirasht-balsam
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-03-2013 на 12:13
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Свърши ми маската на Денис. Мисля да си взема балсам?! Отдавна съм само на маски.
    Препоръчайте ми някой хубав
    Иначе аз днес ще се намацам с пшенично масло.

Някоя да е пробвала маските на Beauty Formulas ? http://plamboy.com/Maska-kosa-maslo-...as-p-1383.html
    Интересно, че пише " нанесете по скалпа и цялата дължина" ? Че даже и се седи с нея някакво време
    Последно редактирано от katii : 07-03-2013 на 12:53
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на psych0
    Извинявайте за тъпия въпрос, но искам да питам има ли значение с каква ножица ще се подстриже косата? Дали ще е специална фризьорска или съвсем обикновена за рязане на хартия? ;д
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Фък, леле, икономично е значи а откъде си го вземаш? Бях чела, че някои от тук си го вземат от био магазините.

СискаМ, и аз съм ползвала и виждала само в пакетчета. Но отиди в някое магазинче и попитай, би трябвало да има и по-големи. Гледах, че има на Лореал шампоани.

П.п Уп, сетих се за тези. Даже имам две шишенца у нас. Сега ходих да видя и са 150мл, но се води балсам и се слага след миене.
    http://shopix.bg/Prestige-tonirasht-balsam
    нда,има да клепаааам ами и аз от био магазин ама от нета направо
    това е моето и от тоя сайт го поръчах: http://greenshop.bg/product-1623
    мирише леко на кокос

п.с. тия няма ли да боядисват ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Свърши ми маската на Денис. Мисля да си взема балсам?! Отдавна съм само на маски.
    Препоръчайте ми някой хубав
    Иначе аз днес ще се намацам с пшенично масло.

Някоя да е пробвала маските на Beauty Formulas ? http://plamboy.com/Maska-kosa-maslo-...as-p-1383.html
    Интересно, че пише " нанесете по скалпа и цялата дължина" ? Че даже и се седи с нея някакво време
    за какво ти е балсам като върши същата работа? просто маската е една идея по-добра

то на почти всички така пише,но не е хубаво,защото омазнява много косата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от psych0 Виж мнението
    Извинявайте за тъпия въпрос, но искам да питам има ли значение с каква ножица ще се подстриже косата? Дали ще е специална фризьорска или съвсем обикновена за рязане на хартия? ;д
    до колкото знам е добре със специална.. от другите май после имаше възможност да ти цъфти повече косата

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    за какво ти е балсам като върши същата работа? просто маската е една идея по-добра

то на почти всички така пише,но не е хубаво,защото омазнява много косата
    Еми, не знам, така реших. Да си разнообразя просто. (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от psych0 Виж мнението

Фризьорските са по-остри и режат както трябва. А обикновените са затъпени и затова цъфти косата от тях по-лесно.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Еми, не знам, така реших. Да си разнообразя просто. (:
    ами разнообразявай с различни маски просто

не знам,аз не съм фен на балсамите

Banned Мега фен
    хора не мога да си се нарадвам на косата ! яд ме е,че ми взе фризьорката толкова много ама сега след маската + спрея на Лакме косата ми е мн мн хубава ^^

Искам да ви попитам какво мислите за тази боя за коса? http://www.lorealparisbulgaria.com/h...-et-noirs.aspx Ако боядисам изрусени краища с нея дали след 2 седмици на морето ще падне боята? Трябва ми някаква лилава нетрайна боя за коса, колкото да не съм с рижави краища на морето, но да падне цялата, защото после пак искам да съм розова. Има ли изобщо такъв вариант или да мисля друго решение?

Banned Мега фен
    защо просто не се направиш пак розова ?

защо просто не се направиш пак розова ?
    Мм боята ми издържа точно 4 къпания и става оранжево.. На морето през ден трябва да се боядисвам, за да не ходя рижава. :д Търся нещо с което да се боядисам и да е малко по-трайно, но да се маха, за да не ходя рижава там пък после пак да си поддържам розовото като се прибера. :з

Banned Мега фен
    е с какво го правиш това розово ? дали ще е розова или лилава боя не мисля,че има много разлика

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Днес си направих маска: яйце (жълтък и белтък), кисело мляко, царевично брашно , оцет (повече за нищо на света няма да слагам), мед, бадемово масло... И косата ми стана приказна.
    Едно въпросче: по колко пъти седмично мога да си правя маски?

Banned Мега фен
    2

е с какво го правиш това розово ? дали ще е розова или лилава боя не мисля,че има много разлика
    Със https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...04T29wO6hPIgvX , защото единствено тази марка я има в Бг за по-нестандартни цветове. Не е точно боя за коса като обикновените, а се води полу- перманентна и не уврежда почти косата. Просто ярките цветове от рода на синьо/розово/зелено/лилаво не издържат много и трябва на 2-3 седмици да се боядисва косата. Та си мислех за нормална боя, но там не съм наясно колко време държат и тн.. Мислех с пиоктанин да се боядисам, но боята не хваща в-у него, а той не се маха лесно. Та всякакви идеи ще са от полза.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз си наплесках бързо косата с тривитаминол, ракия и мляко. Маската на Макадамия не ми се струва някакво невероятно чудо, да хубава е, но все пак.

Корените ми са избили и с това цветовете в косата ми стават 4.

Знаете ли маска,за мазни корени ? Имам много мазни корени и пърхот (( Моля дайте някой ефективна :*

Banned Мега фен
    кисело мляко + хума

anonymous708973
    Guest
    Абе, момичета, днес видях кайсиево, маслиново, прасковено масло на Икаров. Имат ли конкретно предназначение? Чувала съм, че кайсиевото е за зряла кожа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си