.
Затворена тема
Страница 126 от 154 ПървиПърви ... 2676116122123124125126127128129130136 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 126 до 3 150 от общо 3873

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Дами, ще ми кажете ли, дали кокосовото масло омазнява много косата? И кое друго е подходящо за косата? Примерно да си го мажа на крайщата за 10 мин и да го отмия така става ли, че са ми много сухи краищата? Снимка на косата ми, ама е от преди 2,5 месеца https://www.facebook.com/photo.php?f...size=540%2C960
    не мога да видя снимката
    кокосовото масло по принцип не е чак толкова тежко масло.. ако го отмиваш както трябва не би трябвало да имаш изобщо някакви проблеми с омазняването
    почти всички масла са подходящи за коса.. зависи какво искаш - за мн суха коса: рициново,масло от жожоба,
    подхранване: кокосово,бадемово
    и да,10 мин. няма смисъл.. най-малко 30мин. и то задушено

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Дами, ще ми кажете ли, дали кокосовото масло омазнява много косата? И кое друго е подходящо за косата? Примерно да си го мажа на крайщата за 10 мин и да го отмия така става ли, че са ми много сухи краищата? Снимка на косата ми, ама е от преди 2,5 месеца https://www.facebook.com/photo.php?f...size=540%2C960
    Не си хаби парите за масла, ако ще седиш само 10 минути.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За мен и 30 минути са малко, ако не мога да стоя поне 1 час изобщо не си правя маска.
    Хубава синьо-зелена боя?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    За мен и 30 минути са малко, ако не мога да стоя поне 1 час изобщо не си правя маска.
    Хубава синьо-зелена боя?
    абе 30 мин. ако затоплиш и задушаваш не са толкова зле,но да и аз по-малко от 1 час не стоя.. даже от 2,но вчера имах време за един час

Супер фен Аватара на fizzyg
    И без витамини можеш да я караш,но щом сама признаваш,че не се храниш здравословно,явно осъзнаваш колко е сериозно. Започни с малки стъпки към здравословния начин на живот,защото нещата не опират само до вида на косата,а и вътрешно здраве.Повярвай ми,ще се чувстваш в пъти по-добре.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И без витамини можеш да я караш,но щом сама признаваш,че не се храниш здравословно,явно осъзнаваш колко е сериозно. Започни с малки стъпки към здравословния начин на живот,защото нещата не опират само до вида на косата,а и вътрешно здраве.Повярвай ми,ще се чувстваш в пъти по-добре.
    щом казва,че не се храни както трябва не мисля,че ще мине номера без витамини.. по-лесно е да взима там по 1/2 таблетки на ден отколкото да се назори да живее здравословно.. не че това е по-добрия вариант,просто тя ако искаше до сега да е започнала да живее здравословно

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кожата ти омазнява ли се? Защото при мен беше същата история с бритона, просто нямаше как да не се омазни с такава кожа. Иначе и аз го имам този проблем мазни корени/сухи краища. Има един шампоан на Филип Кингсли за мазни корени и сухи краища, който се каня да поръчам. Наскоро разбрах за този пилинг http://www.myhairandbeauty.co.uk/ima...CpreSHpeel.jpg има една много доволна блогърка, но търся и други мнения, иначе от серията в ензо намерих шампоан http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...ssha-se-kosa/# и парите са направо никакви.

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^^ Благодаря за инфото!
    Но като ти е мазна косата как да не я миеш всеки ден или през ден? Много сте ми интересни всички. Не знаете какво е ама говорите. Знам, че е вредно ама някои нямаме избор.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Кожата ти омазнява ли се? Защото при мен беше същата история с бритона, просто нямаше как да не се омазни с такава кожа. Иначе и аз го имам този проблем мазни корени/сухи краища. Има един шампоан на Филип Кингсли за мазни корени и сухи краища, който се каня да поръчам. Наскоро разбрах за този пилинг http://www.myhairandbeauty.co.uk/ima...CpreSHpeel.jpg има една много доволна блогърка, но търся и други мнения, иначе от серията в ензо намерих шампоан http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...ssha-se-kosa/# и парите са направо никакви.
    Странното е, че само лицето ми се омазнява на определени места. А кожата на тялото ми се лющи от сухота, въпреки че се мажа сутрин и вечер с лосион. Побърквам сеее. Чудя се да взема да се боядисам ли..боядисаните, особено в русо коси се омазняват адски рядко.
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-08-2013 на 09:41
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Странното е, че само лицето ми се омазнява на определени места. А кожата на тялото ми се лющи от сухота, въпреки че се мажа сутрин и вечер с лосион. Побърквам сеее. Чудя се да взема да се боядисам ли..боядисаните, особено в русо коси се омазняват адски рядко.
    Същата работа, обаче няма да се боядисвам..

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    ^^ Благодаря за инфото!
    Но като ти е мазна косата как да не я миеш всеки ден или през ден? Много сте ми интересни всички. Не знаете какво е ама говорите. Знам, че е вредно ама някои нямаме избор.
    Защо мислиш, че не знам какво е? Моята коса също се омазняваше в деня, след миенето. Просто около месец търпях и ходех с кокове и други такива, при които не си личи, че е мазна за да я накарам да свикне с режима и стана. Сега я мия два пъти в седмицата, а ако мога да издържа и по-рядко. Например в понеделник и петък. Е ся, ако се налага да се наконтя за някъде с по-така прическа, или съм използвала повечко лак и т.н. предходния ден естествено не чакам да стане понеделник. Омазнява се видимо (за мен) на третия ден.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Защо мислиш, че не знам какво е? Моята коса също се омазняваше в деня, след миенето. Просто около месец търпях и ходех с кокове и други такива, при които не си личи, че е мазна за да я накарам да свикне с режима и стана. Сега я мия два пъти в седмицата, а ако мога да издържа и по-рядко. Например в понеделник и петък. Е ся, ако се налага да се наконтя за някъде с по-така прическа, или съм използвала повечко лак и т.н. предходния ден естествено не чакам да стане понеделник. Омазнява се видимо (за мен) на третия ден.
    Добре, извини ме! Понеже фризьорките и майка ми постоянно мрънка за това и говори по същия начин. Та
    И аз ще го пробвам това. Сега лятото и аз се връзвам, за да не я мия, когато няма да ходя никъде. И съм като теб.
    А какво друго слагаш на косата си?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Добре, извини ме! Понеже фризьорките и майка ми постоянно мрънка за това и говори по същия начин. Та
    И аз ще го пробвам това. Сега лятото и аз се връзвам, за да не я мия, когато няма да ходя никъде. И съм като теб.
    аз също съм ти го казвала,защото е пробвано,но не от мен,а майка ми.. майка ми има гъста коса ама с тънък косъм и стои все едно има рядка коса и и се омазнява и е подстригана късо на каре,абе познай колко мазна беше.. обаче и тя така правеше,когато е в отпуска един път я навих + и оставях от моята маска с жълтък и кисело мляко и някое масло и косата за 3 седмици и се оправи.. сега я мие като мен - 2 пъти в седмицата

Град
    Някъде там....
    Шампоан Head & Shoulders Citrus Fresh, обливам с бира и плакна с вода след шампоана, веднъж на две миения (марката е без значение, само я оставям да изветрее) и когато ми се налага да стилизирам Taft - Titan Look Extreme Spray. Това е =)
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...

Град
    Някъде там....
    Не използвам никакви маски или балсами, веднъж в седмицата просто я мажа с бира и след това изплаквам с вода, и не мога да препоръчам козметика. Мога да ви дам само няколко съвета:
    -не мийте косата си прекалено често. Честото миене (от тип всеки ден) предизвиква още по-голямо омазняване, защото изсушавате скалпа си и той иска да навакса. Старайте се да я миете най-много 2-3 пъти в седмицата. Ако питате дерматолог той ще ви каже веднъж, но това вече и на мен ми идва в повече.
    - използвайте омазняването си. По-добра маска или масло няма да намерите. В тези мазнини има всичко, от което косата ви се нуждае, защото го продуцира скалпът ви, а той знае от какво има нужда вашата коса. Преди да се изкъпете вземете гребен и разрешете косата си от корените до върха, стараейки се да разнесете тази мазнина. Ще забележите ефекта скоро.
    - не използвайте неща, на чиято опаковка има черна лентичка (то това важи не само за косата). Колкото по-нежни сте с косата си и колкото по- "зелени" методи използвате - толкова по-добре. (лично мое мнение). Бира, зехтин, яйце, напарка от коприва - супер лесни за използване неща, а така утвърдили се пред вековете.
    И най-важното - храната. Яжте плодове, приемайте витамини и повече течности. Успех!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм си мазна по цялото лице, как ми се иска да имах нормална или суха кожа, за тях си има повече продукти и една ли ще ми е толкова неприятно колкото това лицето ми да е прожектор.
    За боядисването си е временно решение. Мен миналото лято ме прихвана да се изрусявам и пробвах доста бои, косата ми доста изстрада горката. Вярно е, че корените не се омазняваха толкова, но ти си беше за 1 месец. Трябва да си намериш читава боя и да се запасиш с коректори ако нещо се прецака.

Фък, правя го, да. В корените си смесвам и изсушаващи и масла, а по краищата слагам мас затоплена (даже сега съм така ). Но не си я задушавам, че ми става страшна жега, а и си взимам няколко шапки, такива по 70ст и такива по 3лв. Малки са ми А преди ми беше идеална тази от стотинките
    A за мазните корени какво да ги правя? И то само горния пласт и бритона....
    Последно редактирано от lqlq89 : 07-08-2013 на 11:44

Banned Мега фен
    Фък, правя го, да. В корените си смесвам и изсушаващи и масла, а по краищата слагам мас затоплена (даже сега съм така ). Но не си я задушавам, че ми става страшна жега, а и си взимам няколко шапки, такива по 70ст и такива по 3лв. Малки са ми А преди ми беше идеална тази от стотинките
    A за мазните корени какво да ги правя? И то само горния пласт и бритона....
    само че има разлика,повярвай ми.. рициновото масло е много тежко масло - пробвай с него.. и масло от жожоба също.. не случайно дамо тях 2те изброих
    за мазните що не сложих само жълтък + кисело мляко,а може и хума ако искаш,но на мен лично жълтък + кисело мляко за корени ми е идеална комбинация

Голям фен Аватара на monroe999
    каква точно е разликата между къдренето с обикновена маша и тези curling wands, които са дебели в единия край и стават все по тънки, смисъл може ли да ми покажете снимки?

Град
    Някъде там....
    Сurling wands принципно се водят тези без "щипката", т.е. това, което ти държи косата навита около машата, при тях държиш кичура с пръсти и е хубаво да си с ръкавици. Тези конусовидните ги има и с "щипка" (и идея си нямам как да го нарека) и без. Идеята е, да навиеш върха на кичура в по-тясната част, а в близост до корена да е по-широката част. Така, уж, ще се получи къдрица, която в корена е по-отпусната, а към върха по-стегната. До колкото аз разбирам идеята е за постигане на естествено изглеждащи къдрици. .

Имам такава маша, за съжаление на моята коса не се получава никакъв ефект, къдрицата си е еднакво отпусната.

кое масло е за дължина

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    кое масло е за дължина
    Всички без това от гроздови семки май.То е за корените.

Мега фен Аватара на Infinity
    Момичета, приятно очарована съм от този шампоан :

Направи ми косата много мекичка и лъскава
    Дали е добра тази маска ?
    http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...tosshena-kosa/
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Исках преди време да си я вземам, но от бг мама ме разубедиха. Казаха, че била за 'стари' коси, които доста мъки са видели.

Какво мислите за това http://24.media.tumblr.com/ab21aebc6...ahweo1_500.jpg ? Сънувах как се боядисвам с коректор на Макадамия
    Последно редактирано от YSMF : 07-09-2013 на 08:05

Голям фен Аватара на monroe999
    aniezina, благодаря!

Момичета, скоро заминавам на море. Там косата ми доста изгаря от слънцето, а и освен това я къпя всеки ден заради морската вода. Моля ви, препоръчайте ми шампоан, който да е подходящ. И да не е тестван върху животни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си