.
Затворена тема
Страница 130 от 155 ПървиПърви ... 3080120126127128129130131132133134140 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 226 до 3 250 от общо 3873
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Косата ми вече е ок. Пак си е нормална и мека.Днес ще си правя маска с жълтък, кисело мляко, мед и кокосово масло.
    ооо моята маска ^^ за първи път ли ще я правиш или ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ооо моята маска ^^ за първи път ли ще я правиш или ?
    В моята има и мед! Ми не знам, може и преди да съм я правила.Слагам каквото има у нас.Направих си я вече, но добавих и оцет, и хума.

Banned Мега фен
    В моята има и мед! Ми не знам, може и преди да съм я правила.Слагам каквото има у нас.Направих си я вече, но добавих и оцет, и хума.
    е да де,аз си я правя с мед,само днес пропуснах

ясно.. ммм не ти ли е много изсушаваща за лятото ? аз гледам да пропускам тия съставки сега лятото.. иначе хума вчера си купих за лицето и можеше да сложа ама точно заради лятото се отказах

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Направих си маска с жълтък, зехтин, бадемово масло, кис. мляко, лимонов сок и малко хума за сгъстяване и сега косата ми е толкова мекичка..не мога да и се нарадвам :д

Здравейте, можете ли да ми разясните от киселото мляко, меда, алкохола и жълтъка, кои продукти са изсушаващи и кои омазняващи косата? сега си направих маска с 3витаминол, кис. мляко, мед, алкохол и жълтък, но косата ми седи суха и леко като метла (не е за подстрегване), нещо май не съм си разпределила правилно продуктите -.-

Banned Мега фен
    ^ така като гледаш има ли нещо,което да е поне леко мазно ?
    в маската ти само тривитаминола е омазняващ
    меда е неутрален г/д.
    и все пак що ли си мисля,че не си отмила както трябва щом стои на клечки
    ако е много суха следващия път сложи в маската някакво масло ( бадемово,кокосово,жожоба,
    зехтин,пшеничен зародиш и т.н.)
    сега просто си сложи малко масло по дължината или някакъв балсам без отмиване, или кристали

Отмих маската без проблеми, но косата ми мирише на жълтък.

Banned Мега фен
    аз като че ли като слагам повечко кокосово масло тая миризма на жълтък някак си се неутрализира.. не ми мирише косата така.. иначе от комбинацията жълтък + кисело мляко мирише,но като сложа купена маска в банята +спрея и кристалите като излезна си мирише на хубаво

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ така като гледаш има ли нещо,което да е поне леко мазно ?
    в маската ти само тривитаминола е омазняващ
    меда е неутрален г/д.
    и все пак що ли си мисля,че не си отмила както трябва щом стои на клечки
    ако е много суха следващия път сложи в маската някакво масло ( бадемово,кокосово,жожоба,
    зехтин,пшеничен зародиш и т.н.)
    сега просто си сложи малко масло по дължината или някакъв балсам без отмиване, или кристали
    мерси, ще сложа някакво масло следващия път

Град
    BG
    Винаги, когато си правя маска с жълтък, косата ми мирише на яйца първите 2 часа.
    Слагам и купена маска, и кристали, но пак си мирише. :д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Правя си маски с тривитаминол от време на време, когато се сетя... и обикновено след като се изкъпя си втривам хининова вода в корените и не си суша косата. Ако си взема ампули за по-бърз растеж дали ще стане прекалено, възможно ли е да има обратен ефект ?

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Правя си маски с тривитаминол от време на време, когато се сетя... и обикновено след като се изкъпя си втривам хининова вода в корените и не си суша косата. Ако си взема ампули за по-бърз растеж дали ще стане прекалено, възможно ли е да има обратен ефект ?
    Не знам дали ще стане обратен ефект, защото не съм пробвала, а и не искам.Струва ми се прекалено.По-добре не рискувай.

Град
    BG
    Аз пък не мисля, че ще има обратен ефект, просто след известно време третиране с маска+хининова вода+ампули я остави да си почине за месец примерно.

Banned Мега фен
    Не знам дали ще стане обратен ефект, защото не съм пробвала, а и не искам.Струва ми се прекалено.По-добре не рискувай.
    + ...
    редувай маски/ампули/маски/ампули.. примерно един месец си на маски,следващия на ампули

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Аз пък не мисля, че ще има обратен ефект, просто след известно време третиране с маска+хининова вода+ампули я остави да си почине за месец примерно.
    от пренасищане е напълно възможно да има обратен ефект

Град
    BG
    А някой къносвал ли си е косата в червено? И ако да, цветът ярко червен ли става, или по-скоро тъмно червен?
    Става въпрос за къносване върху горе-долу такъв цвят коса:

Голям фен Аватара на monroe999
    Орзен или Елсев?

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    Орзен или Елсев?
    Аз лично получавам страшен сърбеж и пърхот от Орзен, а Елсев не съм ползвала от години, но да кажем Елсев.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Елсев (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз лично получавам страшен сърбеж и пърхот от Орзен, а Елсев не съм ползвала от години, но да кажем Елсев.
    Беше препоръчвала Орзен няколко пъти. Да не би да се бъркаш с друга марка?

Да, преди си го бях купувала и ми хареса много, но последня път така стана и повече не го искам този шампоан. :Д Последния път си бях взела този за боядисана коса де.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ахаа.

Да ви споделя впечатлението си от хининовият шампоан на Sara българска марка. Нправо съм очаравана това е любимият ми шампоан един лилав струва 1.50. Първият път като се искъпах ми стана заплетена но като я среших стана мекичка и жизнена. после преди къпане си слагам кокосово масло и се къпя с този балсам и после косата става божествена това е една страхотна комбинация, ако решите да пробвате ползвайте само шампоана и маслото без други купешки маски или балсами за да не натоварвате косата с химия.И вече го ползвам от околу 1,5 месеца направо колко много ми порасна косата сигурно 3см защото иначе ми расте много бавно, а и аз я къдря изправям... а и едно трикче много полезно,но сигно го знаете, но да споделя когато си изправяте косата слагайте на връхчетата малко кокосово масло..

Banned Мега фен
    ^ какво значи други химии ? то кокосовото масло не е химия
    преди или след пресата ? щото ако е преди - не,мерси,масло преди преса е ужасна комбинация

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Вярно ли е, че ако си слагаш кристали преди да използваш преса, защитават косата? Защото на мен ми се струва странно, защото стои мазно на косата, а когато пресата мине отгоре излиза пара и все едно буквално се изгаря ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си