.
Затворена тема
Страница 132 от 155 ПървиПърви ... 3282122128129130131132133134135136142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 276 до 3 300 от общо 3873
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Купих си шампоан с този състав: Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycol Distearate, Laureth 4, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Mea, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Fragrance, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Acetamide Mea, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Cocoyl Collagen Amino Acid, Cocoyl Sarcosine, Wheat Germ Acid, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Linolenic Acid, Linoleic Acid, Sulfur, Polysorbate 80, Oleth-10, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Phosphoric Acid.
    Та, според вас добър ли е?

Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    strawberry88, ето тези - http://ioanadumitrache.ro/wp-content...ir-Extreme.jpg
    Може би трябваше да взема маската вместо балсама, но нищо.
    А вие по-доволни ли сте от Елсев, или от Глис?

Едит: bbabyboo, да, косата ти е свикнала, направи си почивка 1 месец примерно.

така и ще направя мерси

Някой може ли да ми каже горе долу колко често може да използвам преса, така че да не ми пречи на растежа на косата...Понеже косата ми напоследък е нацъфтяла, няколко пъти махам съвсем малко от нея, само цъфналите краища, но имам чувството,че след всяко изправяне се появяват още и още...-.- Ползвам маска с тривитаминол, хининова вода, кисело мляко, мед, зехтин и яйце, най-вече за растеж, но явно не е достатъчно...Знаете ли някакви други методи ?

Цитирай Първоначално написано от lemon_bonbon Виж мнението
    Някой може ли да ми каже горе долу колко често може да използвам преса, така че да не ми пречи на растежа на косата...Понеже косата ми напоследък е нацъфтяла, няколко пъти махам съвсем малко от нея, само цъфналите краища, но имам чувството,че след всяко изправяне се появяват още и още...-.- Ползвам маска с тривитаминол, хининова вода, кисело мляко, мед, зехтин и яйце, най-вече за растеж, но явно не е достатъчно...Знаете ли някакви други методи ?
    Като за начало забрави за преси,маши и сешоари.Това само уврежда.Отиди на фризьор и подстрижи всичко,което е цъфнало/изтощено.Ще ти е жал,но косъма ще се съживи и след време ще имаш дълга и здрава коса,но се иска постоянство.Никога не ползвай една и съща маска дълго време.Сменяй ги,в противен случай косъма ще привикне и няма да има особен ефект.Във всяка маска може да сложиш мед,яйце (за подхранване),тривитаминол и масла (бадемово,кокосово и др.).Останалите продукти зависят от типа на косата ти.Ако си с мазна,слагай кисело мляко,лимонов сок,алкохол,но внимавай да не я изсушиш.Ако си със суха,ползвай повече масла.Но не слагай всички неща наведнъж,изпробвай нови комбинации всяка седмица,не повтаряй предишната маска.Хининова вода не ти препоръчвам да слагаш в маските,по-ефективно е,ако си слагаш в корените всеки ден и правиш лек масаж на скалпа.Използвай я 2-3 месеца,после направи почивка от същия интервал.Съветвам те и да не ползваш един и същ шампоан,косата ти и към него ще привикне и същия ефект.Аз всеки път си купувам различен,никога не се е случвало 2-3 пъти да си взема същия.В момента ползвам този - http://www.henkel.de/de/content_imag...772H_1772W.jpg и съм повече от очарована,косата ми е мекичка и мирише уникално.Препоръчвам ти да си купиш стимуланта на Икаров,много го хвалят.Може да го използваш и в маски.Като цяло това са основните неща,но най-важното е да имаш търпение.А ако искаш косата ти просто да придобие някаква форма,вместо да използваш пресата,я вържи на кок или си сплети плитка.Аз лично я чакам да изсъхне,връзвам я на кок и стават прекрасни къдрици.Успех!
    П.П. Ето ти една примерна маска,която съм ползвала и съм мноооого доволна.
    2 с.л. кисело мляко
    1 с.л. мед
    1 ч.л. масло от гроздови семки
    1 ч.л. кокосово масло
    1 жълтък
    10 капки лимонов сок
    Седях 3 часа с нея и после,като се изкъпах,не можах да се нарадвам на косата си.
    Последно редактирано от bibssss69 : 07-17-2013 на 20:38

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    изпробвай нови комбинации всяка седмица,не повтаряй предишната маска
    Чак пък...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз снощи към 12 си сложих кокосово масло. Не задуших,защото много ми се спеше и не ми се занимаваше След малко ще влизам в банята :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И аз не го задушавам, fizzyg, и пак има ефект.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live Виж мнението
    имам първото и то 500 мл. и съм суууупер доволна !
    за другото мнение не мога да ти дам за съжаление..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lemon_bonbon Виж мнението
    да,отрязваш ПОВЕЧКО,редовно маски ( 1 или 2 пъти на седмица значи редовно) спираш пресата,сешоара и етц. за поне 2 седмици - минимум ( дори 2 седмици нищо не са,ако можеш поне за 1 месец ще е супер) и си купуваш термозащитен спрей,който да слагаш преди преса пак като я почнеш.. + нещо за краищата след баня..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Чак пък...
    ъмммм да... съгласна съм... косата не свиква с нещо за 3-4 седмици,а какво остава с един път и да е привикнала... особено ако е домашна маска.. айде за шампоан мога да се съглася,че може да се сменя на по 3 седмици примерно ама домашна маска - едва ли

Banned Мега фен
    Като за начало забрави за преси,маши и сешоари.Това само уврежда.Отиди на фризьор и подстрижи всичко,което е цъфнало/изтощено.Ще ти е жал,но косъма ще се съживи и след време ще имаш дълга и здрава коса,но се иска постоянство.Никога не ползвай една и съща маска дълго време.Сменяй ги,в противен случай косъма ще привикне и няма да има особен ефект.Във всяка маска може да сложиш мед,яйце (за подхранване),тривитаминол и масла (бадемово,кокосово и др.).Останалите продукти зависят от типа на косата ти.Ако си с мазна,слагай кисело мляко,лимонов сок,алкохол,но внимавай да не я изсушиш.Ако си със суха,ползвай повече масла.Но не слагай всички неща наведнъж,изпробвай нови комбинации всяка седмица,не повтаряй предишната маска.Хининова вода не ти препоръчвам да слагаш в маските,по-ефективно е,ако си слагаш в корените всеки ден и правиш лек масаж на скалпа.Използвай я 2-3 месеца,после направи почивка от същия интервал.Съветвам те и да не ползваш един и същ шампоан,косата ти и към него ще привикне и същия ефект.Аз всеки път си купувам различен,никога не се е случвало 2-3 пъти да си взема същия.В момента ползвам този - http://www.henkel.de/de/content_imag...772H_1772W.jpg и съм повече от очарована,косата ми е мекичка и мирише уникално.Препоръчвам ти да си купиш стимуланта на Икаров,много го хвалят.Може да го използваш и в маски.Като цяло това са основните неща,но най-важното е да имаш търпение.А ако искаш косата ти просто да придобие някаква форма,вместо да използваш пресата,я вържи на кок или си сплети плитка.Аз лично я чакам да изсъхне,връзвам я на кок и стават прекрасни къдрици.Успех!
    П.П. Ето ти една примерна маска,която съм ползвала и съм мноооого доволна.
    2 с.л. кисело мляко
    1 с.л. мед
    1 ч.л. масло от гроздови семки
    1 ч.л. кокосово масло
    1 жълтък
    10 капки лимонов сок
    Седях 3 часа с нея и после,като се изкъпах,не можах да се нарадвам на косата си.
    както вече казах,ама пак... не е нужно да я сменя всяка седмица маската спокойно може 1 месец да си е с една и съща маска
    другото - за хининовата вода и казваш 2-3 месеца и чак тогава почивка,а за маските всяка седмица различна - е не ти виждам логиката
    хининовата вода по мое лично мнение не помага кой знае колко.. преди години наистина е била добра,но сега - не мисля

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И аз не го задушавам, fizzyg, и пак има ефект.
    и аз не съм го задушавала 1-2 пъти..
    за маслата няма чак толкова голяма нужда ама пак е по-добре да задушиш де

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    http://i.imgur.com/M5ITb8P.jpg - януари 2013
    http://i.imgur.com/pebrdTw.jpg - юли 2013

Втората снимка е с ужасно качество, но поне се забелязва разликата. До края на годината май ще си възвърна дължината такава каквато беше преди растите, т.е. до кръстта.

Иха браво! Какви маски/мазила/грижи полагаш?
    Аз тъкмо се намазах с домашна маска от жълтък, хининова вода, зехтин, бадемово масло, кисело мляко, лимон и хума и си стоя с торба на главата :Д

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    както вече казах,ама пак... не е нужно да я сменя всяка седмица маската спокойно може 1 месец да си е с една и съща маска
    другото - за хининовата вода и казваш 2-3 месеца и чак тогава почивка,а за маските всяка седмица различна - е не ти виждам логиката
    хининовата вода по мое лично мнение не помага кой знае колко.. преди години наистина е била добра,но сега - не мисля
    За маските знам от личен опит.Няма нужда да ме нападаш.Колкото за хининовата вода - при нея се иска постоянство.Изчела съм много теми и мнения и това е извода,който си правя.Момичето попита,отговорих ѝ,такива са моите впечатления.Това са нещата,от които съм адски доволна.А и всяка коса си е индивидуална.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не виждам да те е нападнала.

Мисля, че косата ми е пораснала! Обаче изправена. Изправена ми е почти до закопчалката на сутиена, а това за мен е много.Ще пусна снимки скоро. :д

Здравейтее, трябва да си взема някакъв шампоан, но не знам какъв. Препоръчайте ни някакъв от масовите

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Иха браво! Какви маски/мазила/грижи полагаш?
    Аз тъкмо се намазах с домашна маска от жълтък, хининова вода, зехтин, бадемово масло, кисело мляко, лимон и хума и си стоя с торба на главата :Д
    Никакви маски :Д януари месец се бях запалила, направих си две и това беше
    шампоан всякакъв + балсам (рядко) ползвам. иначе друго - не.

Banned Мега фен
    За маските знам от личен опит.Няма нужда да ме нападаш.Колкото за хининовата вода - при нея се иска постоянство.Изчела съм много теми и мнения и това е извода,който си правя.Момичето попита,отговорих ѝ,такива са моите впечатления.Това са нещата,от които съм адски доволна.А и всяка коса си е индивидуална.
    ама що като пратя всички си мислите че нападам това е просто да подчертая отрицанието на казаното
    абе и аз имам опит с маски и то не малък,доста съм чела и не мисля,че домашна маска трябва да се сменя постоянно - така ефекта ще забави
    за хининовата вода - аз съм го казвала ама пак де : ползвах хининова вода 4 месеца подред нон стоп и никакъв ефект не видях освен че ми омазняваше корените супер мн
    ми добре де,нали за това е темата,ти казваш твоето мнение,аз моето,някой друг неговото,а тя решава кой да послуша или да вземе по малко от всяко мнение
    и се извинявам ако ти се е сторило,че те нападам - не е така

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не виждам да те е нападнала.

Мисля, че косата ми е пораснала! Обаче изправена. Изправена ми е почти до закопчалката на сутиена, а това за мен е много.Ще пусна снимки скоро. :д
    ооо да !
    иначе и моята мислех,че ми е взета много ама вчера имах повод и я изправих и - абе не е толкова много

иначе маски без горене 2 седмици САМО и веднага се видя ефект .. гледам по-лесно я оформих с пресата тоя път,обема ми стана по-лесно,по плътна изглежда ама това е и от това,че се подстригах

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SiskaM Виж мнението
    Здравейтее, трябва да си взема някакъв шампоан, но не знам какъв. Препоръчайте ни някакъв от масовите
    орзен - примерно

Последния път си взех орзен, но прекалено много ми омазняваше косата

Banned Мега фен
    елсев 5 ?

Ще пробвам.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз пак ще си затопля бадемово. (:

Damn

Последно редактирано от katii : 07-18-2013 на 18:04
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !