.
Затворена тема
Страница 134 от 155 ПървиПърви ... 3484124130131132133134135136137138144 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 326 до 3 350 от общо 3873
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    fizzyg , DisappointedDreamer откъде намерихте горчицата на прах?
    От Гърция ми е. Тук и аз не съм виждала,за съжаление.

Banned Мега фен
    аз си направих маска с жълтък,кисело мляко,мед,кокосово масло и малко оцет

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Аз се намазах с бадемово масло, че нямам много време да си правя маска днес .

Banned Мега фен
    скоро мисля един стимулант да си взема ама да видим,че иначе на морето трябва да мъкна кокосовото масло

Banned Мега фен
    момичета,я дайте мнение: на морето мисля да направя така: да гледам да си мия косата през ден поне,а не всеки ден,преса ще ползвам - няма как ( термо муса ест.) , да си взема кокосовото масло/стимулант и да се намажа 2 пъти докато съм на морето ( няма да имам време постоянно да си правя нещо на косата),маската на Макадамия в банята и спрея на Лакме по цялата коса ( ест. без корените де ) + кристали по връхчетата ... дали стигат тия грижи ? но пък ме е страх и да не прекаля..

мислех ампули да взема,но реших,че е по-удачно да е масло някакво щото няма да е само в корените и ще ми подхранва и дължината

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да похваля шампоана ми на Елсев - много e як!Вчера си измих косата с него и днес още мирише така прекрасно!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да похваля шампоана ми на Елсев - много e як!Вчера си измих косата с него и днес още мирише така прекрасно!
    кой ? 5тицата ?

Banned Мега фен
    ^ ясно,за каква коса е ?

За 'изключително увредена и суха коса'.

Banned Мега фен
    може да го пробвам,въпреки че за силно изтощена коса рядко си купувам

Banned Мега фен
    момичета,темата замря..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Снощи се наклепах с кокосово масло и така го оставих цяла нощ. На сутринта миене+балсам с отмиване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    ^ ох аз сега с домашните маски ама преди морето последния ден мисля да се наклепам и аз само с кокосово масло - голямо количество и да стоя доста часове

Аз да ви кажа, че преди морето ходих до Златна рибка и си купих слънцезащитния серум на Лакме, защото спреят беше свършил. И косата ми стои много мекичка, бях само седмица на море, но не ми е изгоряла. Доволна съм много, ще продължа да го слагам и тук, защото си оказва влияние слънцето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ходих при фризъорка да питам за шампоана,за който ви говорих преди повече от седмица,но в нейния каталог го нямаше. Ще мина по-късно при една друга.

Аз днес си купих шампоан от lidl, мирише много приятно, утре ще го пробвам.

Днес си направих възможно най-хубавата маска за коса - 3 с.л. мед (захаросан),2 жълтъка,1 ч.л. лимонов сок,1 ч.л. масло от гроздови семки,1 ч.л. кокосово масло,1 ч.л. канела и 1 ч.л. хума,колкото да има.Седях 2 часа и 30 минути.Косата ми е супер мекичка и има страхотен блясък.Очарована съм.Единствения недостатък е,че отмиването е малко трудно,заради меда,но резултата е повече от задоволяващ.Препоръчвам ви я с 2 ръце!
    П.П. От 1-2 месеца ползвам хининова вода всеки ден след къпане.Косата ми се омазнява много често и поради тази причина се налага да я мия на много кратък период от време.Преди 2-3 се върнах от почивка.Само за уикенда.Наложи ми се да се изкъпя,а си бях забравила хининовата вода и си сложих само балсам без отмиване.Косата ми остане чиста цели 3 дни,бях много изненадана.Дали може омазняването да е причинено от водата?Чувала съм,че изсушава,но явно не е така.
    А и към FuCKkK13 - слънцезащитния спрей на Lakme ефективен ли е?Доволна ли си?Не съм сигурна,че за мазна коса като моята е подходящ и все още се колебая.Ще съм ти благодарна,ако ми споделиш мнението си относно него.

Banned Мега фен
    ^ ами не знам от кога четеш темата ама доста пъти сме казвали,че хининовата вода омазнява

ами да,най-много ще разбера дали действа като отида на морето :Д
    ами за мазна честно казано не знам,мазничък е,но пък попива,а и ти няма да го слагаш в корените.. и все пак не знам..
    амии любимия ми спрей е

Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    Днес си направих възможно най-хубавата маска за коса - 3 с.л. мед (захаросан),2 жълтъка,1 ч.л. лимонов сок,1 ч.л. масло от гроздови семки,1 ч.л. кокосово масло,1 ч.л. канела и 1 ч.л. хума,колкото да има.Седях 2 часа и 30 минути.Косата ми е супер мекичка и има страхотен блясък.Очарована съм.Единствения недостатък е,че отмиването е малко трудно,заради меда,но резултата е повече от задоволяващ.Препоръчвам ви я с 2 ръце!
    П.П. От 1-2 месеца ползвам хининова вода всеки ден след къпане.Косата ми се омазнява много често и поради тази причина се налага да я мия на много кратък период от време.Преди 2-3 се върнах от почивка.Само за уикенда.Наложи ми се да се изкъпя,а си бях забравила хининовата вода и си сложих само балсам без отмиване.Косата ми остане чиста цели 3 дни,бях много изненадана.Дали може омазняването да е причинено от водата?Чувала съм,че изсушава,но явно не е така.
    А и към FuCKkK13 - слънцезащитния спрей на Lakme ефективен ли е?Доволна ли си?Не съм сигурна,че за мазна коса като моята е подходящ и все още се колебая.Ще съм ти благодарна,ако ми споделиш мнението си относно него.
    Защо просто не я спреш тази хининова вода?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Вижте на какво попаднах http://www.zlatnaribka.com/balsam-hi...eid=771d1834db

Аз така и така исках и спрея на Лакме да си поръчам, нали беше този http://www.zlatnaribka.com/index.php...roduct_id=1753 ?

Може и този за слънце http://www.zlatnaribka.com/lakme/uv-...un-care-100-ml
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз ще се намажа с бадемово. Миналия път маската ми се отрази много добре, но миришеше отвратително дори след балсама и маслото на Наши Май ще редувам масло/маска.
    Майка ми и сестра ми се пристрастиха към Наши-то и усещам как ще ми свърши точно преди морето. Тааа, ще си поръчам още едно. (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Шампоана от лидл е много хубав, придава обем и измива много хубаво.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Вижте на какво попаднах http://www.zlatnaribka.com/balsam-hi...eid=771d1834db

Аз така и така исках и спрея на Лакме да си поръчам, нали беше този http://www.zlatnaribka.com/index.php...roduct_id=1753 ?

Може и този за слънце http://www.zlatnaribka.com/lakme/uv-...un-care-100-ml
    оххххххххххххх защо така ме изкушаваш ?
    най много заради маската и олиото

Супер фен Аватара на weheartiit
    поръчах си кокосово масло и днес пристгна само,че
    не знам къде да го съхранявам.
    мислих си,че като ми го донесат ще е в твърдо състояние,но то си беше доста течно
    и мазно,не можах даже да отворя капачката и го сложих в хладилника.
    пречи ли ако после го държа в шкаф,вие къде го съхранявате ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си