.
Затворена тема
Страница 134 от 154 ПървиПърви ... 3484124130131132133134135136137138144 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 326 до 3 350 от общо 3873

Hybrid View

Голям фен Аватара на joannalof
    От къде си поръчвате кокосовото масло?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Banned Мега фен
    всъщност аз се отказах.. просто имам прекалено много продукти за след баня ( спрея на лакме,кристали,масла,а и преса като ползвам термоспрей и не мисля,че ми трябва.. а и 300 мл. има да ги ползвам 5-6 месеца ПОНЕ )

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    всъщност аз се отказах.. просто имам прекалено много продукти за след баня ( спрея на лакме,кристали,масла,а и преса като ползвам термоспрей и не мисля,че ми трябва.. а и 300 мл. има да ги ползвам 5-6 месеца ПОНЕ )
    И мен това ме притеснява. Макар че преполових маската на Лореал проф.,но все пак..А и ако не е толкова хидратиращ направо няма смисъл.
    И очаквам включването на Ягодката

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И очаквам включването на Ягодката
    Дам?Тук съм! Казвала съм си за балсама, че не е нищо особено според мен.Може наистина да е за много изтощени коси и затова да не виждам ефект.На мен косата ми си е достатъчно здрава и хидратирана.

П.С. Днес сигурно ще си снимам косата. ^.^

Супер фен Аватара на lqlq89
    Ти кои от спрейовете използваше http://www.zlatnaribka.com/index.php...roduct_id=1753 или http://www.zlatnaribka.com/lakme/uv-...un-care-100-ml ? Май и двата или се бъркам?

Аз видях, че шампоаните не са толкова скъпи, колкото очаквах. Та се чудя кой да си поръчам..
    Единият е този: http://www.zlatnaribka.com/shampoan-...shampoo-300-ml
    А другият: http://www.zlatnaribka.com/dalbokopo...cadamia-250-ml
    Косата ми се не е боядисвана, омазнява ми се супер бързо бритона и горния пласт, те са до носа ми някъде. Но надолу ми е суха. Но чак да си вземам шампоан за суха коса...не знам. Как ли би ми се отразило? Но май ще си взема него.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Ти кои от спрейовете използваше http://www.zlatnaribka.com/index.php...roduct_id=1753 или http://www.zlatnaribka.com/lakme/uv-...un-care-100-ml ? Май и двата или се бъркам?

Аз видях, че шампоаните не са толкова скъпи, колкото очаквах. Та се чудя кой да си поръчам..
    Единият е този: http://www.zlatnaribka.com/shampoan-...shampoo-300-ml
    А другият: http://www.zlatnaribka.com/dalbokopo...cadamia-250-ml
    Косата ми се не е боядисвана, омазнява ми се супер бързо бритона и горния пласт, те са до носа ми някъде. Но надолу ми е суха. Но чак да си вземам шампоан за суха коса...не знам. Как ли би ми се отразило? Но май ще си взема него.
    Фък13 използва слънцезащитния спрей, а аз другия.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Фък13 използва слънцезащитния спрей, а аз другия.
    Ти доволна ли си от него? :P може ли да изкажеш някакво мнение?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на fizzyg
    ^Във всички био магазини (онлайн и на място) има.

Аз от 8 часа съм с кокосово масло.Ще спя така,на сутринта отмивам.

от стимуланта на икаров не мога да си усмиря косата ... стърчи наляво и надясно като и изсуша и чак на следващата сутрин не е толкова бухнала ;дд прекалено много обем иначе от маслата съм доволна но не ги ползвам за косата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от purple_butterfly Виж мнението
    от стимуланта на икаров не мога да си усмиря косата ... стърчи наляво и надясно като и изсуша и чак на следващата сутрин не е толкова бухнала ;дд прекалено много обем иначе от маслата съм доволна но не ги ползвам за косата
    ъм съмнява ме да е от него все пак това е мазно нещо

Banned Мега фен
    ^ абе струва си.... гребена е просто пластмасов гребен
    маската - за 2 пъти ще ми стигне
    а олиото - аз го слагах след баня моето и ми стигна за един месец бе,как ще е малко

Супер фен Аватара на weheartiit
    аз имам многооо по-къса коса от твоята само,че ми стигна за много мъничко
    хайде да не са 4-5 пъти 7-8 да кажа ;д
    не знам и аз го слагах само след баня явно просто съм слагала повече

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    аз имам многооо по-къса коса от твоята само,че ми стигна за много мъничко
    хайде да не са 4-5 пъти 7-8 да кажа ;д
    не знам и аз го слагах само след баня явно просто съм слагала повече
    ами аз слагах по 3-4 капки...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Та, да питам тук, че не мога да намеря темите.

На майка много и пада косата. Къса, черна е. Късносва я. Има проблеми с щитовидната жлеза. И всичкото това си оказва ефект, пада и ужасно много. Иска да и препоръчате някакъв шампоан против косопад. Ампули била ползвола, не помогнали. Предложих и хининова вода, ама каза, че иска нещо по-модерно, а не нещо от нейното време

благодаря ви!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

На майка много и пада косата. Къса, черна е. Късносва я. Има проблеми с щитовидната жлеза. И всичкото това си оказва ефект, пада и ужасно много. Иска да и препоръчате някакъв шампоан против косопад. Ампули била ползвола, не помогнали. Предложих и хининова вода, ама каза, че иска нещо по-модерно, а не нещо от нейното време

благодаря ви!
    Предлагам да пробва с мъжки шампоан Rene Furterer против косопад и да си купи и ампулите от същата марка.
    А ако може да уточниш и кое точно с щитовидната не е наред, златна ще си

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Предлагам да пробва с мъжки шампоан Rene Furterer против косопад и да си купи и ампулите от същата марка.
    А ако може да уточниш и кое точно с щитовидната не е наред, златна ще си
    Ами, хашимото и бяха открили. Бяха и предписали хормони, и сега като я питах какво е станало с тях, и жлезата, тя ми отговори - "пратих я по дяволите" :Д. Та, не питай, общо взето.

Благодаря, момичета

Banned Мега фен

благодаря ви!
    на денис,един бял с жълта капачка

Град
    пространството на Дисе
    ^Да разбирам, значи, че са й предписали Л-тироксин. Ако жлезата функционира по-малко от нормалното заради тиреоидита на Хашимото, а майка ти не пие тироксина, косопадът идва от там. Каквото и да маца/мие/пие, не си ли балансира хормоните, не може да очаква траен ефект.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    София, България
    Ясно и е на нея. Да, това и предписаха, но не се чувства добре от него, не и помага, дебелее много :Д. Изписани и са 25 милиграма, при положение че стойностите на жлезите са и добре, а антителата са и малко по-високи. :Д Казва, че без него се чувствала по-добре. Мех, не я знам.

Благодаря!

Град
    пространството на Дисе
    Ясно и е на нея. Да, това и предписаха, но не се чувства добре от него, не и помага, дебелее много :Д. Изписани и са 25 милиграма, при положение че стойностите на жлезите са и добре, а антителата са и малко по-високи. :Д Казва, че без него се чувствала по-добре. Мех, не я знам.

Благодаря!
    Ще дебелее без тироксин, а не със. Плюс това дозата е безумно малка А и се започва постепенно- примерно през ден или всеки ден по 12,5 микрограма всеки ден през първата седмица, след това по 25 през ден втората седмица и от третата всеки ден по 25. Убеди я да го пие, защото липидният профил заминава на майната си, холестеролът и триглицеридите хвърчат до небесата, атеросклерозата си прогресира...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ще дебелее без тироксин, а не със. Плюс това дозата е безумно малка А и се започва постепенно- примерно през ден или всеки ден по 12,5 микрограма всеки ден през първата седмица, след това по 25 през ден втората седмица и от третата всеки ден по 25. Убеди я да го пие, защото липидният профил заминава на майната си, холестеролът и триглицеридите хвърчат до небесата, атеросклерозата си прогресира...
    Мхм. Аз съм с Хашимото и откакто пия Л-тироксин се чувствам отлично, няма и следа от косопада, сърцебиенето и забавения метаболизъм. Точно обратното. Аз пия по 50 и 75 микрограма, редувайки ги всеки ден, ама в нито един момент не съм усетила да надебелявам от това.

http://pics1.ds-static.com/prodimg/341511/300.JPG - мнения за това?

Banned Мега фен
    ^ ама тя така или иначе трябва да го оправи тоя проблем щото иначе каквото и да направи няма да има кой знае какви резултати...
    не може ли нещо друго да и изпишат ?

Град
    София, България
    ^ ама тя така или иначе трябва да го оправи тоя проблем щото иначе каквото и да направи няма да има кой знае какви резултати...
    не може ли нещо друго да и изпишат ?
    О, не знам. :Д
    Ще се оправи жената.

Banned Мега фен
    ^ просто ако не си оправи проблема няма да има смисъл да дава купища пари за козметика просто щото това идва от вътре и с външни неща колкото и да опитва няма да стане.. или поне ефекта ще е малък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си