.
Затворена тема
Страница 143 от 155 ПървиПърви ... 4393133139140141142143144145146147153 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 551 до 3 575 от общо 3873
    Омазнява ли косата, когато си масажираме скалпа с горещо олио? Не знам дали ще мога да го отмия, защото сега шампоана ми е http://www.google.bg/imgres?um=1&saf...&tx=111&ty=103 и той е по лек предназначен за къпане всеки ден, но аз се къпя през ден и не ми пречи!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Парите не играят тук, няма значение, готова съм да отделя достатъчно за най-доброто, защото косата ми наистина е преживяла много и искам да я предпазя максимално, поне доколкото е възможно.
    Иначе кичурите са точно с цвета на Саша, моя цвят е 2 тона по-тъмен и не се открояват много, по-скоро стана нещо като преливане и малко "светлина" в косата, но за септември можем да помислим за нещо по-светло, защото ми отива нечовешки много хаха Светлия цвят ме прави ме да изглеждам по-тъмна, а това много ми харесва. Ще пусна снимки когато се снимам през деня и от близо, обещавам.
    Ще чакам. Разгледай тук предложенията за боядисана коса http://www.zlatnaribka.com/balsami-i...oyadisana-kosa
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Омазнява ли косата, когато си масажираме скалпа с горещо олио? Не знам дали ще мога да го отмия, защото сега шампоана ми е http://www.google.bg/imgres?um=1&saf...&tx=111&ty=103 и той е по лек предназначен за къпане всеки ден, но аз се къпя през ден и не ми пречи!
    Сложи 2-3 пъти от шампоана и го разпени добре. Би трябвало да се отмие. Само не разбрах какво е това ОЛИО?

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    да не би случайно да си решеш косата суха?
    Всеки ден се реша с един огромен гребен,сега си поръчах четка от аvon моите приятелки са много доволни. Но наистина ми е много суха косата слагах й зехтин, слагах арганово масло и нищо...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Сложи 2-3 пъти от шампоана и го разпени добре. Би трябвало да се отмие. Само не разбрах какво е това ОЛИО?
    Примерно загряваш Кокосово и авокадово олио и си правиш масаж на скалма с него чакаш 1 час да попият и измиваш, но се чудех дали ще мога за го отмия защото косата ми е смесена, но се наканих и утре ще го направя..... :*

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Има едни щнолички (някога им викаха въшки) https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...L7HFDYEdXcueTg ето като тези на снимката с тях се получава така и аз преди си правих. Тупирай малсо претона, пръдни малко с лак за коса, приглади леко назад и захвани с шнолката и воала....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ДА!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Отдавна, искам да ви питам на колко дни си миете косата, също така какъв тип е (мазна, суха , нормална, смесена)? Моята мисля, че е смесена и си я мия през ден,два не повече около 3 пъти в седмица! Също така си купих този серум за коса и утре след като се изкъпя ще го пробвам ECHO Farcom Серум за блясък http://shopix.bg/img/products/250x25...1743861784.jpg

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Пак се вмъквам: отзиви за Керастаз???

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Отдавна, искам да ви питам на колко дни си миете косата, също така какъв тип е (мазна, суха , нормална, смесена)? Моята мисля, че е смесена и си я мия през ден,два не повече около 3 пъти в седмица! Също така си купих този серум за коса и утре след като се изкъпя ще го пробвам ECHO Farcom Серум за блясък http://shopix.bg/img/products/250x25...1743861784.jpg
    Не искам да прозвучи, като заяждане, но всички имаме различен тип коса.Мие се когато е нужно.Всяка коса има различни нужди - една е суха, друга мазна и т.н., но не виждам това на теб с какво ще ти помогне, като ти кажем какъв тип ни е косата?Безмислено е за мен.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Пак се вмъквам: отзиви за Керастаз???
    Преди съм ползвала един шампоан и балсам за непокорна коса и не бях доволна.Онзи ден видях в аптеката, че продават много мънички шишенца на шампоаните и балсамите им за 1 лев и нещо.Може да пробваш. :Д

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Аз си го хващам така с най-обикновени черни фиби (като тези, които strawberry88 показа) и се получава по същия начин. С така наречените 'въшки' става прекалено обемно
    http://ask.fm/iwwkaa

Не искам да прозвучи, като заяждане, но всички имаме различен тип коса.Мие се когато е нужно.Всяка коса има различни нужди - една е суха, друга мазна и т.н., но не виждам това на теб с какво ще ти помогне, като ти кажем какъв тип ни е косата?Безмислено е за мен.
    Просто ми е интересно и затова!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Момичета, какво ще рече "no residue shampoo"? Буквално си го превеждам като шампоан без остатък, но за какъв остатък става въпрос? И кои шампоани са такива?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Преди съм ползвала един шампоан и балсам за непокорна коса и не бях доволна.Онзи ден видях в аптеката, че продават много мънички шишенца на шампоаните и балсамите им за 1 лев и нещо.Може да пробваш. :Д
    Ягодке, много странно наистина:Д Явно просто точно този не е бил за твоята коса, защото при тях трябва да си много внимателен в избора:Д Аз съм си избрала за нормална към суха коса.
    Къдее ги има тези малки шишенца?? В коя аптека

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Искам да си купя хубава преса за обем, с която обемът ми да стои възможно най-дълго време и да прави хубав обем, че косата ми е адски тънка и без помощта на фризьор обема не ми се получава, супер бързо спада. Сменила съм около 3-4 преси на Елеком, но това беше преди много време. Не искам да си взимам пак от същата марка, защото много бързо се чупят.. Препоръчайте ми някоя преса за обем от която сте доволни.

Искам да си купя и маша за къдрене, по принцип съм се ориентирала към тези на remington и babyliss, но бая се замислям дали да не си взема от тези комбинираните 2 в 1 ...Има ли доволни от тях?

Голям фен Аватара на joannalof
    Да похваля детския шампоан на Бочко!Косата ми направо заблестя и е мека
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Да похваля детския шампоан на Бочко!Косата ми направо заблестя и е мека
    И на мен ми става много мекичка от него но не прави много пяна.

Цитирай Първоначално написано от shoesaremydrug Виж мнението
    Искам да си купя хубава преса за обем, с която обемът ми да стои възможно най-дълго време и да прави хубав обем, че косата ми е адски тънка и без помощта на фризьор обема не ми се получава, супер бързо спада. Сменила съм около 3-4 преси на Елеком, но това беше преди много време. Не искам да си взимам пак от същата марка, защото много бързо се чупят.. Препоръчайте ми някоя преса за обем от която сте доволни.

Искам да си купя и маша за къдрене, по принцип съм се ориентирала към тези на remington и babyliss, но бая се замислям дали да не си взема от тези комбинираните 2 в 1 ...Има ли доволни от тях?

Моята е такава http://www.emde-electronics.bg/%D0%B...ticle2006.html Прави страхотен обем

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Преди време ви споменах за една маска, която редуцира до неузнаваемост омазняването на косата ми, или поне така изглеждаше. Днес се връщам след 5 дневен къмпинг в планината - на палатки, с лагерен огън и без миене на коса. Е очаквах от цялото замърсяване да се омазни, но- не. Измих я в четвъртък, днес е вторник и косата ми бе леко омазнена в корените. При днешното измиване не поставих маска, ще видя дали без нея ще се омазни на третия ден, както преди и пак ще пиша.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на fizzyg
    Хммм,трябва да си я купя. Ще слагам от нея само в корените,а по дължината обичайната.

joannalof, PeaceOfMe
    От кой шампоан на Бочко сте доволни, че ще ходя на море няколко дни подред и сигурно ще се и къпя..и ще ви взема утре, но кой?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Аз си го хващам така с най-обикновени черни фиби (като тези, които strawberry88 показа) и се получава по същия начин. С така наречените 'въшки' става прекалено обемно

При мен нещо не се получава Първата е фризьорката ми и утре ще я питам как да си го правя като нея

Мерси за отговорите!

aniezina, ще чакаме отзиви..И в корените също ли нанасяш маската?
    Аз от утре ще съм на море няколко дни подред и ще си взема шампоан на Бочко И балсамчето ,което си ползвам и аргановото масло
    Последно редактирано от lqlq89 : 08-07-2013 на 12:10

Пак съм аз

С каква пяна постигате този ефект https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...18044059_n.jpg ?
    Аз съм пробвала доста ама нищо.....на мокра коса ли трябва, на влажна ли?
    Също косата ми е на пластове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си