- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
обезцветиш ли се и боядисаш - косата ти е съсипана
боядисаш ли се - върви към съсипване... разликата е във времето
а за да си плешива и трябват много други фактори ... а косата ти е малко или много изгоряла - на външен вид може да не си я усещаш,но е така... афектирана си в момента и за това не приемаш,че боядисването е вредно.. ако ще продукти за по 1 бон да ползваш косъма отвътре е повреден ... само давам пример.. представяш си някакво желязо ( цилиндрично) първия случай - то е запълнено,без грам кухина,във втория случай - на някой места има кухина и в третия отвътре е напълно кухо... кое е най -здравото ? .. не ми отговаряй - давам пример ... така че боядисването вреди малко или много
Никъде не съм казала,че боядисването е напълно безвредено.
Но не си права,че боядисаната коса не може да бъде и да изг;елжда здрава.
Боядисвам се,защото не харесвам естествените цветове на косите.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Добре за мен е важно как изглежда една коса.
Казах,че естествените цветове не ми харесват.
Далеч не съм единствената,която се боядисва.
Не ми казвай само,че и ти никога няма да се боядисаш:Д
eми за мен е важно как изглежда косата.
![]()
И аз не харесвам естествените цветове на косите. Една коса може да се поддържа здрава и хубава, дори и боядисана. Всичко е до ген. Важно е как се грижиш за косата си. То и слънцето е вредно, ама ЛЯТОСКА си пържите кожите и мислите, че сте по - секси от млечно-белите красавици, нали?
Важна е поддръжката и гена.
Съгласна![]()
аз си намазах дължините и краищата със зехтин, увих си косата в плик и ще седя 3-4 часа
не съм казала,че не може.. обаче колкото и да се грижиш ефекта от боядисаното си оставя .. и като каза гена - гена помага по-бързо да ти порасне хубавата коса примерно.. но не и за друго.. има едно момиче от моя клас - баси хубавата коса.. и тя обезцветяване - 2-3 боядисвания,пак обезцветяване и пак така щото ''аз имам дебел косъм,нищо ми няма на косата '' да ама не... гаджето и и каза ''спираш да се боядисваш щото ми писна по една топка косми да чистя от колата'' и сега като е вързана на рошав кок изглежда като направено на вафли и тупирано - толкова изтощено
Моята коса не капе
да уточня: има разлика в обезцветяването. Зависи от това до какъв цвят се прави.
Аз никога не съм смъквалоа черно с цел русо.
косата ми не капе.единствено на есен,когато е нормално,в много малки количества.
Косата ми е здрава,въпреки боядисването.
Изтощени са леко краищата ми заради пресата,но след подстригване всичко е окей.
и в момента убеждаваш себе си,че е здрава,но няма проблем - залъгвай се
На ден е норално да падат от 50 до 100 косъма.
Предполагам,че си падат,колкото трябва,в раките на норалното.
Казах,че не страдам от коспода,защото по-горе беше написала за някакво момиче,което си е обезцветявало косата няколко пъти и сега и падат топки косми от нея.
да се самоубеждавам?
какъв е смисълът в това?
виждам каква е косата ми, професионалист също я гледа,така че мисля,че няма смисъл от спорът.
да,убеждаваш себе си... в горния коментар никъде не споменах за боядисване и ти пак го намеси.... не знам какъв е смисъла - отговори си ти сама...
За Бога!
Намесих го, защото ти твърдиш, че боядисаната коса няма как да бъде здрава.
Еми не е така. Както казах вече моята коса е здрава, не съм си го измислила аз.
Айде стига вече.
виж сега.... разболяваш се - оправяш се... обаче косъма расте от корените... там е единственото място,където може да стане здрав... след като е вече израснал върху него влияят различни фактори и той се поврежда,но разликата е,че не се подновява самия косъм.. един път повредиш ли го - си остава така.. няма как да го обновиш т.е. не е както с човешкия организъм... така че искаш не искаш боядисано ли е не е здраво
Извинявай,ама това са пълни глупости.
"Косъмът расте от корените,там е единственото място,къде може да стане здрав" ???
Именно,защото косъмът,расте от корена,той постоянно се подновява. Фазата му на израстване при жените е между 2 и 4 години,зависи от скоростта на растежа.
абе FuCKkK13, защо се опитваш да я убедиш, че косата й е изтощена и съсипана? Ти, която никога не си я виждала на живо? (предполагам?)
Наистина има коси, които са много хубави боядисани. И са здрави. Факт. Познавам момиче, което боядисва косата си в черно и й е перфектна. Виждала съм я с изправена коса и естествено чуплива, без да е пипвана с нищо и си е една и съща и хубава.
А това с падането на коса си го изсмукваш от пръстите.. Първо говореше за косопад, после за нормално падане на коса ежедневно, което го изкара като нещо лошо.. а има огромна разлика между косопад и 50-100 косъма на ден..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
FuCKkK13 има предвид, че една коса малко или много се уврежда от боята, каквато и да е боя, въпреки че може да изглежда добре на външен вид, но косата се уврежда от сешоар, преса, сресване, слънце, прах, химия - почти всичко около нас. Косата на POLLINA си изглежда добре, а аз лично съм на мнение, че не може да ходим в най-най-естествения си вид, защото всичко друго уврежда косата. Аз моята коса не мога да не я изправям. По същата логика да ходя без никакъв грим, защото вреди на кожата. Няма как да стане. С правилните грижи, можеш да си третираш коса, кожа или каквото и да е и същевременно да изглежда добре. Друг е въпросът, че повечето, които се боядисват, не полагат достатъчни грижи за косата си, особено блондинките.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more