- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Исках да кажа като предназначение:Д
Аз имам кремчето и съм много доволна пък![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
на мен ми харесва!:Д
даже тъкмо сега се клепам с него:Д
дано и на мен ми хареса,че много се ядосвам като си взема нещо,което не ми
върши работа. ;/ти на суха или на мокра коса го мажеш ?
и щях да те питам защо смени маската на макадамия с тази на лореал :д
може би и аз ще я пробвам нея ама като свърши тази,която сега поръчах
на леко влажна коса го слагам и е муцка
амии започна да ми утежнява косата, може и да съм си въобразила, не знам:Д
малко разнообразие![]()
Някой може ли да ми каже в този сайт къде пише колко струва доставката??? Никъде не намирам.Иначе бих си поръчала веднага, но ме е страх доставката да не е много скъпа. :Д http://tigi.bg/shop/index.php
^ Доставката е за сметка на купувача при покупка под 100 лв и е на стойност 5 лв, независимо от доставната точка и размера на поръчката. При сума на покупката над 100 лв доставката е безплатна! Ще получите заявените продукти чрез куриерска фирма Speedy на посоченият от Вас адрес в рамките на два работни дни (икономична доставка).
В случай, че заявката се забави за по-дълъг период от 3 работни дни, моля свържете се с нас по телефонa или е-майл, за да разрешим проблема.
Моляя
аз пак си задавам въпросчето за стимуланта
Може само в корените да се плескам, нали? Че първо, не ми се занимава, второ , много ми пада боята.
^ Може, разбира се.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
йей
aa държа да ви се похваля, че от началото на лятото не нося вече екстеншъни![]()
^^Кати, имаш едно ЛС от мен.
Вчера си сложих бадемово в корените и пшенично по краищата, стоях така около 3 часа и ми се отрази чудно. И вчера и днес косата ми стои много гладка и блестяща.
От много време им се каня на продуктите на Макадамия. Надъхала съм се вече като ми свършат кристалите и маската за коса да си взема маската и този спрей за който пишете, че сте доволни.
Ягодке,какво мислиш да си поръчаш? И след малко си виж личните!![]()
Много изгодно излиза! Щом е на Тиджи е много малък шанса да не ти хареса,мисля.![]()
И аз така мисля. :Д Въпреки че до сега не съм ползвала нищо тяхно.
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-fox...chupliva-kosa/
отдавна съм хвърлила око на това, а видях, че обсъждахте по-нагоре един подобен продукт
някой ползвал ли е нещо на марката?
а и да питам кокосовото масло сваля ли боята за коса???
На Тиджи имам само един спрей, май беше нещо си control freak. Тогава още не бях сериозно запозната със всички сайтове за козметика и си го взех от официалния представител, което на моменти ме кара да се чувствам тъпо. Но пък спрея миришеше страхотно и вършеше страхотна работа, само дето по едно време ми писна да се занимавам.
Може ли снимка? Контролираше ли ''щръкванията'' наистина?