.
Затворена тема
Страница 23 от 155 ПървиПърви ... 131920212223242526273373123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 3873
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Уф, моля се наистина да има ефект. Понеже една приятелка ми каза, че преди винаги била с една дължина на косата и не растяла, както моята, отишла там и вече и е доста дълга.Дано и при мен има резултат.Ще ида още няколко пъти пък ще видим. :Д

Супер фен Аватара на weheartiit
    Искам да си купяя студена пресааааааа!
    От днес започвам да спестявам.
    Трябва да ходя пак да ми подстригват връхчетата и сигурно ще си взимам нов шампоан,
    дано да е по-хубав от сегашния ми.
    И аз съм доволна за сега от моето масло.
    Но и неговата миризма не е от най-приятните. ;д

Тази студена преса не се ли ползва само, ако си правиш кератинова терапия?За да запечата продуктите в косъма?Иначе как студена преса ще те изправи? :Д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    То си пише..
    КОМПЛЕКТ: Студена преса създадена да дарява безпрецедентно зашеметяваща красота на косата. Това не е обикновена термична преса за изправяне на коса или просто още един уред с нагряващи се метални плочки. Тя не нагрява и не изправя косата!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Ето от днес: http://prikachi.com/images.php?images/27/5888027d.jpg
    От светкавицата излезе малко рижаво... ама на живо е по-добре... Следващия път ще изсветляваме още!
    Добре е станала,браво

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Уф, моля се наистина да има ефект. Понеже една приятелка ми каза, че преди винаги била с една дължина на косата и не растяла, както моята, отишла там и вече и е доста дълга.Дано и при мен има резултат.Ще ида още няколко пъти пък ще видим. :Д
    Да,ако има ефект и аз ще се подложа на горещата ножица
    А само не мога да си обясня как ще порастне по-бързо,при положение,че се режат върховете. Та косата нали расте от корените?

Дам .. Тая кератинова терапия нали само действа до измиване.. ама ако си я купя и ако тея кератинови ампули са евтини, може да си го правя от време на време вкъщи
    Тя не расте по-бързо от ножицата, а не цъфти => по-малко режеш => по-дълга коса.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тя не расте по-бързо от ножицата, а не цъфти => по-малко режеш => по-дълга коса.
    Аха,ясно. Това е за периода ми,в който си горя косата по-често от обикновено и имам нужда от бързо решение :Д

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Събота си подстригах връхчетата. Косицата ми е по-жива, разбира се. Попитах няколко въпроса фризьорката си, тъй като скоро пак трябва да се боядисам, след 2-3 седмици. Ами, значи, желания цвят няма да ми отива, тъй като е със сив оттенък и това просто...ще ме състари, а и не само...бяла съм и имам светли очи, просто няма да има ''контраст''. Другото което е, като каза, че трябва косата ми да се обезцвети, основата ми трябвала да бъде БЯЛА, на момента се отказах. Помолих я да ми даде каталога с цветовете след подстригването, аз пак на тея цветове отивам значи Била съм родена да бъда брюнетка, да бе.......за това ли се изсветлявах цяло лято, от какъв зор сега да се потъмня? И все пак си избрах цвят, в категорията 'натурални цветове' Искам и съвсем тънички кичури, колкото да ми се освежи повече цвета, ама по-нататък, защото тя каза, че косата ми съвсем ще се увреди. И все пак, като се боядисам и като си направя кичурчета, непременно ще кача снимка (пролетта сигурно ще стане това чудо). Междудругото, аз съм много развълнувана, тъй като ще накарам фризьорката ми да ми поръча шампоан и балсам от марката Jungle Fever. Ама малки разфасовки, не можела да ги продава в големи количества. Всеки път ме мие с този шампоан и пръска нещо, има такъв опияняващ аромат...на ванилия.

Споделете мнение, искам и аз да си взема още нещо на Наши <3 та се чудя сега ;д
    http://beautyexpert.bg/%D0%B3%D1%80%...-BAMBOO-10ml-1

Голям фен Аватара на monroe999
    ползвали ли сте продукти на Matrix?

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ползвали ли сте продукти на Matrix?
    Сега съм с техен шампоан.

Някой поръчвал ли е от zoya.bg и трябва ли да се регистрирам, за да поръчам?Също така до дома ли доставят нещата или трябва да отида до Спиди да си ги взема? :Д

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Сега съм с техен шампоан.
    хубав ли е?

Някой поръчвал ли е от zoya.bg и трябва ли да се регистрирам, за да поръчам?Също така до дома ли доставят нещата или трябва да отида до Спиди да си ги взема? :Д
    Обмислям си поръчката аз,не съм поръчвала никога.Обаче доколкото четох в сайта им носят до дома,дано не се лъжа,след малко ще проверя :Д

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    хубав ли е?
    Дааа Без парабени е и ми прави косата блестяща (поне това съм забелязала). Ама зависи кой ще си купиш.Моят е от серията им ''Biolage''

Ок.Кажи после, като провериш. :Д Аз не намерих.

Харесах си маслото от люти чушки! <3

come again?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Маслото от люти чушки за ''екстремен'' растеж на косата.

Ок.Кажи после, като провериш. :Д Аз не намерих.

Ето: http://www.zoya.bg/terms.html
    Погледни 6-та точка:
    Предлагаме 3 начина за плащане:
    1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
    2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.
    2. Плащане с кредитна карта, Paypal, Moneybookers (ePay през Moneybookers): плащате в процеса на поръчката.

А маслото от люти чушки за какво е?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега се изкъпах и забелязах, че ми пада повече коса, по принцип когато това стане почвам с тривитаминола. Чудя се обаче дали е добра идея да го почна пак, защото преди има няма една седмица го спрях.

Ето: http://www.zoya.bg/terms.html
    Погледни 6-та точка:
    Предлагаме 3 начина за плащане:
    1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
    2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.
    2. Плащане с кредитна карта, Paypal, Moneybookers (ePay през Moneybookers): плащате в процеса на поръчката.

за пръв път чувам за такова масло

Супер фен Аватара на Cloud9
    Да си се похваля сама- фризьорката ми каза, че значително се е сгъстила косата ми. Преди беше тънка, стърчаща и късаща се. Сега вече е гъстичка, понамалих значително косопада и дори позволих да ми хване 2 сантиметра от косата /голямо постижение за човек, който ревеше и за 1 сантиметър/ . Много съм горда и се радвам,че има вече прогрес и то само от Фитовал и домашни маски плюс едни евтини български ампулки за косопад. Сега съм си купила Витамин А с капкомер за да замести за малко Тривитаминола / нямам средства да си го купувам толкова често вече/. Мисля да си купа сега от жълтия Фитовал за косопад, макар че е скъпичък за безработна домакиня. Фризьорката ми каза,че някаква жена била много доволна от някакъв шампоан AEGENA , но не намерих никаква информация за него в нета. За косопад бил попринцип

http://www.zoya.bg/%D0%9E%D0%BB%D0%B...%82%D0%B0.3336

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Да си се похваля сама- фризьорката ми каза, че значително се е сгъстила косата ми. Преди беше тънка, стърчаща и късаща се. Сега вече е гъстичка, понамалих значително косопада и дори позволих да ми хване 2 сантиметра от косата /голямо постижение за човек, който ревеше и за 1 сантиметър/ . Много съм горда и се радвам,че има вече прогрес и то само от Фитовал и домашни маски плюс едни евтини български ампулки за косопад. Сега съм си купила Витамин А с капкомер за да замести за малко Тривитаминола / нямам средства да си го купувам толкова често вече/. Мисля да си купа сега от жълтия Фитовал за косопад, макар че е скъпичък за безработна домакиня. Фризьорката ми каза,че някаква жена била много доволна от някакъв шампоан AEGENA , но не намерих никаква информация за него в нета. За косопад бил попринцип
    Какви са ампулките срещу косопад?

Поръчах си кокосово масло от Зоя.бг

Поръчах си кокосово масло от Зоя.бг
    Кое от многото?
    Ще чакаме мнение после!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове