- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Уф, моля се наистина да има ефект.Понеже една приятелка ми каза, че преди винаги била с една дължина на косата и не растяла, както моята, отишла там и вече и е доста дълга.Дано и при мен има резултат.Ще ида още няколко пъти пък ще видим. :Д
Искам да си купяя студена пресааааааа!
От днес започвам да спестявам.
Трябва да ходя пак да ми подстригват връхчетата и сигурно ще си взимам нов шампоан,
дано да е по-хубав от сегашния ми.
И аз съм доволна за сега от моето масло.
Но и неговата миризма не е от най-приятните. ;д
Тази студена преса не се ли ползва само, ако си правиш кератинова терапия?За да запечата продуктите в косъма?Иначе как студена преса ще те изправи? :Д
То си пише..
КОМПЛЕКТ: Студена преса създадена да дарява безпрецедентно зашеметяваща красота на косата. Това не е обикновена термична преса за изправяне на коса или просто още един уред с нагряващи се метални плочки. Тя не нагрява и не изправя косата!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Дам .. Тая кератинова терапия нали само действа до измиване.. ама ако си я купя и ако тея кератинови ампули са евтини, може да си го правя от време на време вкъщи
Тя не расте по-бързо от ножицата, а не цъфти => по-малко режеш => по-дълга коса.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Събота си подстригах връхчетата. Косицата ми е по-жива, разбира се. Попитах няколко въпроса фризьорката си, тъй като скоро пак трябва да се боядисам, след 2-3 седмици. Ами, значи, желания цвят няма да ми отива, тъй като е със сив оттенък и това просто...ще ме състари, а и не само...бяла съм и имам светли очи, просто няма да има ''контраст''. Другото което е, като каза, че трябва косата ми да се обезцвети, основата ми трябвала да бъде БЯЛА, на момента се отказах. Помолих я да ми даде каталога с цветовете след подстригването, аз пак на тея цветове отивам значиБила съм родена да бъда брюнетка, да бе.......за това ли се изсветлявах цяло лято, от какъв зор сега да се потъмня? И все пак си избрах цвят, в категорията 'натурални цветове'
Искам и съвсем тънички кичури, колкото да ми се освежи повече цвета, ама по-нататък, защото тя каза, че косата ми съвсем ще се увреди. И все пак, като се боядисам и като си направя кичурчета, непременно ще кача снимка (пролетта сигурно ще стане това чудо). Междудругото, аз съм много развълнувана, тъй като ще накарам фризьорката ми да ми поръча шампоан и балсам от марката Jungle Fever. Ама малки разфасовки, не можела да ги продава в големи количества. Всеки път ме мие с този шампоан и пръска нещо, има такъв опияняващ аромат...на ванилия.
![]()
Споделете мнение, искам и аз да си взема още нещо на Наши <3 та се чудя сега ;д
http://beautyexpert.bg/%D0%B3%D1%80%...-BAMBOO-10ml-1
Някой поръчвал ли е от zoya.bg и трябва ли да се регистрирам, за да поръчам?Също така до дома ли доставят нещата или трябва да отида до Спиди да си ги взема? :Д
Обмислям си поръчката аз,не съм поръчвала никога.Обаче доколкото четох в сайта им носят до дома,дано не се лъжа,след малко ще проверя :Д
ДаааБез парабени е и ми прави косата блестяща (поне това съм забелязала). Ама зависи кой ще си купиш.Моят е от серията им ''Biolage''
Ок.Кажи после, като провериш. :Д Аз не намерих.
Харесах си маслото от люти чушки! <3![]()
Маслото от люти чушки за ''екстремен'' растеж на косата.
Ето: http://www.zoya.bg/terms.html
Погледни 6-та точка:
Предлагаме 3 начина за плащане:
1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.
2. Плащане с кредитна карта, Paypal, Moneybookers (ePay през Moneybookers): плащате в процеса на поръчката.
А маслото от люти чушки за какво е?![]()
Сега се изкъпах и забелязах, че ми пада повече коса, по принцип когато това стане почвам с тривитаминола. Чудя се обаче дали е добра идея да го почна пак, защото преди има няма една седмица го спрях.
Да си се похваля сама- фризьорката ми каза, че значително се е сгъстила косата ми. Преди беше тънка, стърчаща и късаща се. Сега вече е гъстичка, понамалих значително косопада и дори позволих да ми хване 2 сантиметра от косата /голямо постижение за човек, който ревеше и за 1 сантиметър/ . Много съм горда и се радвам,че има вече прогрес и то само от Фитовал и домашни маски плюс едни евтини български ампулки за косопад. Сега съм си купила Витамин А с капкомер за да замести за малко Тривитаминола / нямам средства да си го купувам толкова често вече/. Мисля да си купа сега от жълтия Фитовал за косопад, макар че е скъпичък за безработна домакиня. Фризьорката ми каза,че някаква жена била много доволна от някакъв шампоан AEGENA , но не намерих никаква информация за него в нета. За косопад бил попринцип